MASLOW Guru Kayıtlı Üye 27 Ocak 2013 2.579 1.751 373 İstanbul 12 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilliumm #41 Karar verdım,ıkısını kıyaslamak yanlıs :-D urun yelpazesı bırbırınden farklı cunku
Miyav_su Nirvana Pro Üye 16 Şubat 2009 34.835 123.227 1.123 20 Aralık 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilliumm #42 souvvenir .!.: Yves Rocher diyenlerdenim. Cilt ürünlerinden makyaj ürünlerine kadar kullandım. Gayet memnunum, her daimde kullanmaya devam edeceğim ürünler. Kesinlikle güvenle alabileceğiniz bir marka. Ayrıca, vücut peeling'ini tavsiye ederim, kayısı çekirdekli. Aman yarabbim, o nasıl bir şımartılmaktır... Denememişlere tavsiyemdir... Genişletmek için tıkla... Yves rocherın Fondöteni kullandınız mı
souvvenir .!.: Yves Rocher diyenlerdenim. Cilt ürünlerinden makyaj ürünlerine kadar kullandım. Gayet memnunum, her daimde kullanmaya devam edeceğim ürünler. Kesinlikle güvenle alabileceğiniz bir marka. Ayrıca, vücut peeling'ini tavsiye ederim, kayısı çekirdekli. Aman yarabbim, o nasıl bir şımartılmaktır... Denememişlere tavsiyemdir... Genişletmek için tıkla... Yves rocherın Fondöteni kullandınız mı