Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Peki morluk ve şişlik kaç günde geçiyor uygulamadan sonra? Eğer oluyorsa tabi..Bir de bu uygulama nasobialden yanaklara doğru olan bölgede de uygulanabilir mi? Dudak uçlarına yapılan dolguda dudağı aşağı düşürdüğünden falan bahsetmişsiniz? geçici bir durum mu?

dudagı asagı dusurdugunu yazmadım baskasıyla karıstırıyorsunuz galıba
dudaktan ceneye ınen dudagı asagı dusuren oluklara da konuyor dudak ucları yukarı kalkar dedim
juvedermde morluk olmaz genelde -dıger maddelerı bılemem
sadece ıgnenın gırdıgı yer 1 mercımek kadar renk degıstırır
sıslık yok kı gecsın aynı gun cıkılır dısarı
bu yazdıgım sadece juvederm marka urun ıcındır dıger markaları bılmıyorum

Ben telefonla bir doktorla görüştüm. ne marka kullanıyorsunuz geçici dolgu olarak dedim. restis... bişeyler dedi, tekrarlatmama rağmen anlamadım:)) Sonra nete baktım sanırım restylane'nin ingilizce telaffuznu söyledi:) Gitmekten vazgeçtim, burada Juvederm daha çok önerildiği için... hayırlısı bakalım:) varsa istanbulda juvederm kullanan doktor isim rica ediyorum arkadaşlar

ben ürünü degistirmeyi düsünmüyorum arkadaslar daha once de yazdım
kardesım baska markayı dudagına koydurdu su an pütür pütür aylardır gecmedı
dolgunlugu erıdı o pütürler yadigar kaldı ınanılmaz bırsey
doktor kortızon enjekte etmesıne
ragmen erımedı ve duzensız dagılmıs ıgrenc bırsey oldu
kardesim juvederm yaptırmadıgı ıcın cok pısman su an pütürü nasıl erıtecegını dusunuyor
hyaluronidase bulunabılırse dr onunla erıtecek ama kardesımde
baska yerlerde de hyaluronıc acıd dolgu oldugu ıcın -vucut uygulaması
eger enjeksıyonla erıtmeye kalksak bu kez dıger dolgusu erır dıye korkuyoruz

ıste baska marka ıle kı ucuz degıldı basımıza gelen bu
bos yere para ver ıstedıgın gıbı olmasın
pütür olsun eritmeye calıs o da olmuyor ılac ara hep sıkıntı

juvedermı dokusu duzgun oldugu ıcın sevıyorum
kendım ıcın baskasını katıyen dusunmem bu yuzden ıcım rahat

tabı herkes kendı ıstedıgını aklına yatanı yaptırır sonuc ne olur bılemeyız
drlar kendı yaptıkları her urune aa cok ıyı dıyor ben dr degılım benı dınleyen yok tabı

canım hangı kısma koydurucak?gozaltına mı yoksa yanak mı?
cok mu zayıf nesı var kı kıymasın kendıne yahu

yanakları çökük oraya birde göz altına sen kaç cc juvederm koydurdun doktor 4 cc ye 500 euro dedi yetermi 4 cc sence

bioalcamid bu dolguyu vucud sarıyormuş ve hiç belli olmuyormuş kayma riski de yokmuş diğer dolgulardan çok farklı valla cuma gününe randevu aldı cumartesi haberleri yazarım

:ecrin_bebek:Merhaba jayjaycim,
Öncelikle aranıza yeni katıldım ama aylardır paylaşımlarınızı takip ediyordum:)))
Bende dolgu ile yeni tanıştım burnumdan aşağıya inen çizgilere dolgu yaptırdım. Oradaki kırışıklıklar çok derin değildi, ama beni rahatsız ediyordu. Fakat dolgudan sonra tamamen düzleşme olmadı, yani çok fark olmadı sanki. Bu normal mi? Bir de doktorum bir enjekteye 750 tl'sı aldı. Sizce fiyat nasıl?
Paylaşımlarınızı beklerim.

sevilay61 abın yaptırdımı acaba dolguyu merakla beklıyrum canım nasıl oldu acaba

yaptırdı 4 gün oldu bir sorun cıkmadı tam olarak 45 günde vucut bunu kolejen ile sarıyormuş şimdilik güzel duruyor sadece elmacık kemikleri civarına yaptılar diğer taraflara olmaz dedi doktor ama görüşmede her yere koyarız dediler yapma esnasında yanaklara olmaz çürük gibi börünür dedi göz altınada olmaz dedi gerçekleri konuşmuyorlar 8 cc yaptılar yüzüne

bioalcamid yaptırdı valla kimse anlamıyor dolgu olduğunu demek nekadar doğal oldu ama cok pahalı bence 8cc yaptılar 2000 lira verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…