tabi ben de reklam olsun ıstemem
ama konusmaları benım hıc hosuma gıtmemıstı
belkı sonradan tavrı degısmıs olabılır tanımıyorum ve asla da gitmem
(( canım ya bu doktor meselesi çok zor ya benim zaten hiç şansım olmuyor başkasında gösterdiği başarıyı bende gösterebilcek mi amliyat olayı zor bi olay dolguda bile kötü bi doktora denk geldim son 2 ay ha gayret diyorum yüzüm düzelsin gülüümserken dolgu yaptı çeneme kadar bi kabarıklık oldu çizgi şeklinde gülerken ii de sürekli gülümseyemezki bi insan:)))
kullanılan malzeme %70 onemlıdır
gerı kalan doktorun el becerısı
ne kullandıgını bılıyor musun? madde olarak?
çenende ne var kı? ben gordum normaldı? gozaltı ıcın koymustun ya bır resım
Canım jayjay yaptırmış ve de memnunmuş. Ben kalıcı dolguda ısrarlıyım. Ankara'da Murat Emiroğlu juvederm dolguyu yapıyormuş. Prof olduğuna göre bayağı da tecrübelidir. Bi araştır. Jayjay tahmini fiyatını da yazmış ona göre pazarlık da yaparsın.
Canım merhaba :) Sensii isimli arkadaşımız bioalkamid yaptırdı ve çok memnun .Benimde tanıdıklarımdam Aquamid yaptıran ve çok memnun kalanlar var.Ama Ankara da yapan yer bulmak zor.İstanbulda yapan yer bir hayli var.Hatta doçentlerden de yapanlar var.Aquamid artık Türkiye 'ye gelmiyor.Danimarka anlaşmazlık yüzünden Türkiye'deki distürübütörlüğünü çekmiş.Ama bioalkamid yapıyorlar.
Bu dolguyu yaptrırsan geri dönüşü neredeyse yok gibi.Aslında enjektörle çekilebiliyor ama , yine de tamamını almak imkansız.Doktorların karşı çıkmasının nedeni bir komplikasyon oluşursa , geri alınması zor.Ama dediğim gibi komplikasyon geçici dolgularda daha fazla çıkıyor.Tabiki geçici eridiği için kişiyi ve doktoru sıkıntıya sokmuyor.Yani bu dolguya karar verirsen artı ve eksilerini düşün derim .Yine de yaptıranlardan çok memnun olanlar var.7 sene önce yaptırıp hiçbir sorun çıkartmadığını ve azalmadığını ömür boyu kaldığını biliyorum.Sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?