Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

tabi ben de reklam olsun ıstemem
ama konusmaları benım hıc hosuma gıtmemıstı
belkı sonradan tavrı degısmıs olabılır tanımıyorum ve asla da gitmem

(( canım ya bu doktor meselesi çok zor ya benim zaten hiç şansım olmuyor başkasında gösterdiği başarıyı bende gösterebilcek mi amliyat olayı zor bi olay dolguda bile kötü bi doktora denk geldim son 2 ay ha gayret diyorum yüzüm düzelsin gülüümserken dolgu yaptı çeneme kadar bi kabarıklık oldu çizgi şeklinde gülerken ii de sürekli gülümseyemezki bi insan:)))

kullanılan malzeme %70 onemlıdır
gerı kalan doktorun el becerısı
ne kullandıgını bılıyor musun? madde olarak?
çenende ne var kı? ben gordum normaldı? gozaltı ıcın koymustun ya bır resım

kullanılan malzeme %70 onemlıdır
gerı kalan doktorun el becerısı
ne kullandıgını bılıyor musun? madde olarak?
çenende ne var kı? ben gordum normaldı? gozaltı ıcın koymustun ya bır resım

ben hiç resim koymadım canım . karıştı sanırım:)) nasıl anlatıyım burun çizgisi varya şağı inen iki yandan onu çeneme kadar indirdi 2 yandan sakal gibi çizgi düşünsene neyseki az bişey kaldı r ile başlayan bişeydi sanırım unuttum ama yaptığında netten baktım 4-5 ayda eriyen türten bi dolguydu madde sık kullanılan ii nbi cins ama dolguyu yaparken hem gülümsetti beni sonuç çok kötürydü bi de sevgililer günü öncesi yaptırmıştım:))))

Kızlar merhaba,
Bu benim ilk mesajım, sırf bu konu başlığı için kaydoldum diyebilirim. :) Forumu okumaya çalıştım ve cevabını netleştiremediğim sorular var.
Ben 27 yi yeni doldurdum, juvederm gibi bir madde koydurabilir miyim? Sorun yanaklarımın ince olması , rahatsız edici boyutta bir çizgisel problemim yok (var ama daha takmadım onlara). Ama yanaklarımın iyice incelmesi, kilo verdiğimde daha da incelmesi beni deli ediyor. Juvedermin resmi sitesine girdim dün, orada sadece burun ve parantez çizgileri için uygun olduğu yazıyor. Yani yanaklarımı yeterince dolgun göstermeyecek olduğu anlamına mı geliyor. Kaşına da yaptıran arkadaşlar gördüm forumda, demekki farklı yerlerde uygulanabiliyor, ya da farklı formları mı var? Sitede sadece bu alanlar için uygundur diyor. Yanlış uygulama falan olmasın?

yanaklarına yaptıranların sonuçları neler? Düğünüm var ağustosun 6 sında , ne zaman yaptırmam uygun olur, bir de Ankara'da kime gidebilirim? Yaşlı bir gelin olmayayım ya. :çok üzgünüm:

seviran aslında juvedermın farklı dokularada urunlerı var
ultra 3 ve 4 var
4 daha kalın ve yıne parana kıyabılırsen juvederm voluma var
ınternetten resımlerıne bak bence guzel oluyor
volumayı yapabılecek dr var mı burda bılmıyorum cunku tr ye yenı geldı
drlar baska markada ısrar edebılır-elınde juvederm yoktur vs sakın baska marka yaptırma
pütür oluyor hep
ama soylesen asla kabul etmezler
kardesım ne cektı dudagındakı dolgudan

morluk genelde 1 mercımek kadar olur
15-20 gun once yaptırırsan muhtesem olur
uygulamaya katılım sertıfıkası gormek ıstedıgını soyle
belkı egıtımını almamıstır plastık cerrah olmasına guvenıp enjekte etmek ısteyebılır bazılar

Kız jayjay sen de ne çok şey biliyorsun öyle. Ben de dolgu yaptırmak istiyorum ama geçici dolgular çok çabuk eriyormuş. 6 ayda gidip de yenisini yaptıracak kadar param yok. Onun için kalıcı istiyorum ama onu da Anakara'da yapan yok. Şu juvederm nasıl? Ne kadar dayanıyormuş? En önemlisi de, fiyatı nedir? Bi koca bulamadık ki, ödetelim. Millet çoluk çocuk sahibi olduktan sonra yaptırıyor bunları. Acınacak haldeyim valla. Neyse cevabını bekliyorum.

:) gecici dolgular evet cabuk erir ama ben kalıcı dolguya cesaret edemem
juvederm hem dogal oluyor hem de bır zararını gormedım
kalıcı dolgu konusunda bılgım yok o yuzden
yuzume asıt ve derma roller uyguladım, bu yuzden bırazcık bekleyecegım
yenı dolgu uygulamam ıcın, bu tarz asit uygulaması fılan erıtebılırmıs
dr bekle dedi birkac gun daha

fiyat- drun ınsanına kalmakla beraber 2 enjektor 0.55 ml juvederm 700-900 arasıdır
bazıları 1400 bıle ısteyebılır yanı vıcdan meselesı bence bu fıyat konusu bıraz

bende 2 uygulama var birinin-son uygulamanın etkısı hala devam edıyor (kasım 2009)
fakat daha fazla volum ıstıyorum o yuzden yınelenecek
genelde 6-9 ay dayanır tamamen erıdıgını soyleyemem bence %10-20 kalıyor
devam edıldıgı takdırde dayanma suresı artar mesela bır 3-4 uygulama
cok dogal oluyor ve rıskı yok, tamam bıraz paramız gıdıyor ama bence verdıgı mutluluk
yanında hıc kalır
sonra hem paranızdan olup hem cıkarılmayacak hem de yuzunuzu bozacak bırsey yaptırmaktansa
bıraz paramızdan olmak daha ıyıdır

Ankara'da juvederm dolgu yaptırmış olan biri var mı arkadaşlar, çok acil ihtiyacım var bir isme. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Düğünüme çok az kaldı, üstelik 10 gin içinde ayrılmam gerekiyor Ankaradan .

Canım jayjay yaptırmış ve de memnunmuş. Ben kalıcı dolguda ısrarlıyım. Ankara'da Murat Emiroğlu juvederm dolguyu yapıyormuş. Prof olduğuna göre bayağı da tecrübelidir. Bi araştır. Jayjay tahmini fiyatını da yazmış ona göre pazarlık da yaparsın.

evet kızlar eridigini bilin, ve fakat kremle ıvır zıvırla elde edılemeyecek bır guzellık saglıyor
ben devam edıcem bu ıse
aklınıza yatar fıyatı uygun gorursenız yaptırın

Son düzenleme:

Canım merhaba :) Sensii isimli arkadaşımız bioalkamid yaptırdı ve çok memnun .Benimde tanıdıklarımdam Aquamid yaptıran ve çok memnun kalanlar var.Ama Ankara da yapan yer bulmak zor.İstanbulda yapan yer bir hayli var.Hatta doçentlerden de yapanlar var.Aquamid artık Türkiye 'ye gelmiyor.Danimarka anlaşmazlık yüzünden Türkiye'deki distürübütörlüğünü çekmiş.Ama bioalkamid yapıyorlar.
Bu dolguyu yaptrırsan geri dönüşü neredeyse yok gibi.Aslında enjektörle çekilebiliyor ama , yine de tamamını almak imkansız.Doktorların karşı çıkmasının nedeni bir komplikasyon oluşursa , geri alınması zor.Ama dediğim gibi komplikasyon geçici dolgularda daha fazla çıkıyor.Tabiki geçici eridiği için kişiyi ve doktoru sıkıntıya sokmuyor.Yani bu dolguya karar verirsen artı ve eksilerini düşün derim .Yine de yaptıranlardan çok memnun olanlar var.7 sene önce yaptırıp hiçbir sorun çıkartmadığını ve azalmadığını ömür boyu kaldığını biliyorum.Sevgiler....

bana bugun yıne juvederm yapıldı
göz altına da kondu -umdugumdan cok kızarıklık oldu bakalım yarın morarabılır
yıne debu bolgenın dehliz gibi onca jeli cekmesi cok ılgınc geldı
bır kısmı yapılmadı 3-4 gun sonra yıne gıdıcem
kaşıma da yaptı kaş bölgesi gayet iyi-ultra 3 kaş arasına konmaz aslında
ama minicik enjekte etti drum
bakalım yarın nası gorunecek goz altı gercı 1 haftaya kadar zaman vermelıymısım uygulamaya ama merak edıyorum
su an kızarık ve mora yakın o yuzden anlayamıyorum
gülme cizgileri de iyi oldu-bu kez fazla ilac gitmedi gibime geldi daha once 2 kez yaptırdıgım ıcın olabılır
dudaktan ceneye ınen cızgılere 1 damla koydu
belkı ılac gozaltına gerekebılır dıye
yıne gelısmelerı yazıcam arkadaslar lutfen bana dr sormayın küsen küssün kim ne derse desin yazmıycam
bu konuda artık kimse üstüme gelmesin ben sadece uygulama hakkında bilgi veriyorum sizlere
kimsenin reklamını yapmak zorunda ve niyetinde degilim
herkesin anlayısını bekliyorum
ve lütfen mesajlarımdan alıntı yapmayın

Son düzenleme:
Jayjayım güle güle kullan .Çok güzel olacaktır canım :)) Verdiğin bilgiler için teşekkürler :))

İlgin için teşekkür ederim canım. Ben başka bir topicde bu konuyla ilgili soru sormuştum. Tam da benim sorduğum anda sen burada cevap yazmışsın. Sensee nerede, hangi doktora yaptırmış acaba? Senin İstanbul'da tavsiye edebileceğin bir yer var mı? Gerçi bizimkiler İstanbula dolgu yaptırmaya gideceğimi duysalar bana ne yaparlar onu bilemiyorum. Tabi ben de ben de cesaret edebilir miyim o da ayrı bir mesele. senağlama

kızlar teşekkür ederim insallah ihtiyac halinde olan tum arkadaslarım da yaptırabılır
su an daha ıyım rengı de degıstı ama bence bıraz daha ılac ıster gozaltı
bakalım dr ne dıycek aslında yarın ısım olmasa yanına gıderdım ama düğün telaşım nedeniyle
adamın kafasını şişiremiycem
sıra diş hekimlerinde ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…