Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

JAYJAYCİM BU JUVADERM GÖZ KENARINDAKI KIRISIKLARA DA UYGULANABILIYORMU.BEN BOTOX YAPTIRMISTIM NISPETEN AZALMISLARDI AMA OYLE HARIKA FALAN OLMAMISTI.ACABA BU DOLGUYLA CIZGILER YOK OLUYORMU.GÜLMEK BİLE İSTEMİYORUM BU YUZDEN))))BİLGİ VERİRSEN COK SEVINIRIM.a.s.

benim abim kalıcı dolgu yaptırdı aguamid onda da kaz ayakları vardı güzel oldu tavsiye ederim

sevilay61 abin bu dolguyu yaptırırken dolgunun çıkarılması gerektiği durumlarda çıkarılma işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildimi doktor tarafından

sevilay61 abin bu dolguyu yaptırırken dolgunun çıkarılması gerektiği durumlarda çıkarılma işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildimi doktor tarafından
problem oradan zaten yoksa hepimiz bunu yaptırır bu kadar araştırmaya girmezdik :)
sevilayın abisi cesaret edip güner uysala yaptırmış o doktorun sitesindede bu dolgu için şöyle bir açıklama var sorunun cevabuda zaten içinde geçiyor.

Ben……………………………………………………..
Dr. Güner UYSAL’a poliakrilamid enjeksiyonu uygulamak suretiyle
□ Dudaklarda
□ Yanaklarda
□ Burunda
□ Çenede
□ Alın çizgisinde
□ Kaş arasında
□ Diğer …………………………………………………………………..’ da gerekli düzeltmeleri yapmasına izin veriyorum.
Poliakrilamid implantının kalıcı sonuçlar veren enjekte edilebilir bir jel olduğunu ve bu ürünün emilmediğini ve eğer çıkarılması gerekirse (kalıcı bir kesi izi) riski olmaksızın yapılamayacağı konusunda bilgilendirildim.
Uygulanacak işlemin ayrıntıları tarafıma ayrıntılı bir şekilde açıklandı. Alternatif yöntemler, avantajları dezavantajları belirtilmek suretiyle tarafıma açıklandı.
Ayrıca bu tedavinin neden olabileceği tüm avantajlar, riskler, genel ve özel, erken veya geç oluşabilecek komplikasyonlar hususunda bilgilendirildim.
-Bilinen tüm alerjilerimden doktoru bilgilendirdim
-Halen kullanmakta olduğum tüm ilaçlar hakkında doktoru bilgilendirdim.
-Tedavi edilecek bölgeye son 6 ay içinde kalıcı veya geçici madde enjekte edilmediğini taahhüt ederim.
-Hamile değilim ve bebek emzirmiyorum.
Doktor / hemşire bu tedaviye ilişkin tüm sorularımı cevaplandırdı.
Verilen bilgiler sonucunda olumlu görüşe sahip olarak ve yeteri kadar düşünüp değerlendirdikten sonra bu tedavinin poliakrilamid kullanılarak vücudumda uygulanmasını kabul ediyorum.

Yani bunu yaptırırsan ve vücut rededer çıkartılması gerekirse kalıcı bir kesi izi yapılmasını kabul ediyorum diye imzayı atıcaksın.
Tabi yerse kaydirigubbakcemile3
Sevilayın abisini Allah korumuş problem yaşamamış çok geçmiş olsun
vücudun tepki vermeyeceğini bilsek belki çoğu kişi hemen yaptırır ama kaş yaparken göz çıkartmakda var
risk düşükde olsa sonucda doktor kendini garantiye almış sorumluluk almıyor kim takar seni,beni yada sevilayın abisini :gitme:

Hangi estetik uygulamayı yaptırırsanız, yukarıdaki gibi bir onama formu vardır.Son derece doğal ve rutin bir uygulamadır.Göz kapağı operasyonlarında da , onama formu vardır .Onama formunda körlük riski yazar ama bugüne kadar kimse kör olmamıştır.Geçici dolguda da onama formu var.Kafaya takılacak bir konu değil.Bu uygulama bütün estetik uygulamalarda var.Ayrıca diğer operasyonların onama formlarını okursanız körlük.doku kaybı , ölüm vb....gibi sonuçları imzalamak zorundasınız.Yani bu durumda hiçbirşey yaptırmamak gerekl.Bu arada polakrilamid jel sıvazlama ve enjektörle çeklierek geri alınabiliyor.Benim tanıdıklarımdam enjektörle geri aldıranlar var.

ben geçici dolguların enjektörle çekilebildiğini biliyorum ama tabi emin olmak için araştırıyorum benim için riski önemli değil öne olan o riskin nasıl ortadan kalıdırılabileceği
insan bu durumda kafayı yiycek geçici dolgu yaptırsan hemen eriyecek ikide bir yaptıraramam kalıcı yaptırsam bu sorun var iki arada derede kaldım şmdi enson çare yarı kalıcı dolgu düşünüyorum ama henüz karar vermedim sanırım 40 yıl sonra kararımı veririm

peki bu sıvazlama dediğin tam olarak nedir birde enjektörle çektiren arkadaşlarının hangi doktora bu işlemi yaptırdığını bliyormusun hani belki her doktor yapmıyordur en baştan o doktorla başlayalımki sorun çıkarsa yine ona başvuralım

Bu madde zaten enjektörle çekilen bir maddeSıvazlama Güner beyin kullandığı bir terimdir.Bana maille yazmıştı.Kendisine mail adresinden ulaşıp bilgi aşabilirsin.Güner Uysalda ihtiyaç duyulduğunda eminim çekiyordur.Zaten bir iş yapılıyorsa arkasında durulacak.Poliakrlamid jeli yapan doktor çok var.Ama dürüstçe yapıyorum diyen yok.Ben Güner Beyi tanımıyorum ama bu konuda çok dürüst bir cerrah olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu piyasada çok isim yapmış doktor hatta doçentlerden yapanlar var.Ama ne hikmetse yapmıyoruz derler.Oysa birebir görüşünce çok da güzel yaptıkları ortaya çıkıyor.Oysa Güner bey kendi veb siteside maddeyi çok güzel tanıtmış.Bir çok tv programında da madde hakkında bilgi verdi.Benim arkadaşım başka doktora yaptırdı.Sadece yapılan dolguyu fazla bulduğu için bir kısmı enjektörle sulandırılarak geri alındı.Komplikasyon çıkmadı.Yani korku filmi üretmenin bir anlamı yok.Herşeyde olduğu gibi elbette riskler var.Ama sitede öyle çok abartılıyorki.....Bir konu hakkında yorum yapmak için önce o konu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.Eğer tecrübe ve bilgi yoksa insanları çok yanlış yönlendirirz.
Öyle doktorlar biliyorumki nette asla yapmıyorum dedikleri maddeleri,telefonla aradığınızda yaptıkları ortaya çıkıyor.Asıl bu dr.lara güvenmeyin.

bilgi için teşekür ederim arkadaşının yaptırdığı doktor ismini biliyormusun ist damı
güner uysala bu koneda meil attım ama hiç dönüş olmadı bende ondan bir cevap almadığım için bu dolgu konusundada pek bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum

Poliakrilamid implantının kalıcı sonuçlar veren enjekte edilebilir bir jel olduğunu ve bu ürünün emilmediğini ve eğer çıkarılması gerekirse (kalıcı bir kesi izi) riski olmaksızın yapılamayacağı konusunda bilgilendirildim.
Geçici dolgularda böyle bir risk yok Poliakrilamid jel'de var onu anlatmak istedim zaten bu nedenle çoğu kişi juvederm gibi dolguları tercih ediyor.
Eğer enjektörle çekilip geri alınabiliyorsa güzel fakat neden bir çok doktorun kalıcı kesi izi riski nedeniyle uygulamadığı bu dolgu forumunda kalıcı kesi izi'ni parantez içine alıp vurgulamış orasıda soru işareti.
Ben kimseye tavsiye etmem ama herkesin kendi bileceği iş yinede.

Bende araştırmaya başladım yeniden.Hep karar verip sonra vazgeçiyorum!
En son flavius'a gitmiştim ataşehir 'e...1200 Tl fiyat almıştım.
Parasında değilim ama boşu boşuna da 1200 tl verecek kadar zengin deilim.Gördüğüm resimlerde böyle benim istediğim gibi bir değişim yoktu.Benim kırısık sorunum yok.Burundan asagı inen cizgi falan da yok.Sadece yuzum uzun ve zayıf.Yani renksiz, tatsız bir ifade veriyor.Gorenler "a sen kilomu verdin,yuzun çökmüş" diyor.
kendi yağımdan enjekte ettirsem diyorum, çok pahalı oluyor.Üstelik o da eriyip gidicek.
Kafam karışık.Yağ ve dolgu arasında kaldım.
Bir yeri aramıstım, ordaki kız da "dolgu size uygun olmayabilir ":Saruboceq:demişti
Beni kimse tanımıyor ama tanışalım, lütfen bir fikir verin...

kizlar dun burdan onerilen ve nisantasinda cok luks bir estetik hastanesinde gorev yapan bir doktorla randevulastim ve radiesse madde hakkinda konustum biraz. ama bana tek tupunun 700 euro oldugunu soyleyince ben fazla uzatmadim ve oradan ciktim.kafamçokkarıştı halbuki burada 850 tl tupunun oldugunu okumustum. kendisine da belirttim ama radiessenin bir suru cesidi oldugunu istersem 100tl lik tup bile oldugunu ama kalite farki oldugunu soyledi. bana daha cok ticaret gibi geldigi icin yaptirmaktan vazgectim ve ordan ciktim. simdi teoman bey diye bir doktor var nisantasinda yine ama su an kendisi amerikada oldugunu ogrendim onu bekliyorum. umarim tuccar doktorlardan degildir oda

pardon acaba size tek tup mu 1200 tl denildi yoksa tum yuz komple doldurulmasi mi anlayamadim tam olarak ?

Merhaba;
Bende Teosyal ultra deep enjekte ettirdim.
2 ölçü,çok rahat kolay oldu.6 ay oldu etkisi bitti gibi birşey zaten çok şişirmemiştik.
1000 tl para ödedim.
Dr um ünlü bir estetik uzmanı.
Kalıcı dokguları düşünmüyorum istedikçe bunu yaptırabilirim diye düşünüyorum.

Arkadaslar bu dolgularla gögüslerde büyütülüyormu, hic bilgisi olan varmı, ben bir yerde böyle birsey okumustum.

arkadaşlar ben de sizin gibi bu ve benzeri siteleri araştırıp yüz dolgusunun yan etkileri sonuçları üzerinde baya bi araştırma yapmıştım. sonra yağ enjeksiyonun en sağlıklı ve risksiz oldugunu öğrenip işe koyuldum. dalında uzman doktor araştırdım ama izmirde yaptırabilirdim çünkü orada ablam vardı. başka illeri araştırmadım. neyse yüzüm zayıftı. yesem de yüzüme alamıyodum. yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verip izmirdeki doktorla görüştüm. aklıma yattı. ilk seans bile yeterli geldi. . eğer sigara kullanmıyorsanız yağın %80 i duruyo. ben ikinci seansıda yaptırayım tam olsun dedim. doktor yüzümü görünce inanamadı.çok iyi olmuş pek erime olmamışç dedi. ikinci seansı da yaptırdım gülümseyince yanaklarım şişer hala.. eski çöküklük yok.. ben memnun kaldım hiç pişman olmadım. çok bişey de tutmamıştı. biraz para ayırın yaptırın derim bayanlar..

enjeksiyon sonrası şişme falan oldumu, birde ne kadar ödedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…