JAYJAYCİM BU JUVADERM GÖZ KENARINDAKI KIRISIKLARA DA UYGULANABILIYORMU.BEN BOTOX YAPTIRMISTIM NISPETEN AZALMISLARDI AMA OYLE HARIKA FALAN OLMAMISTI.ACABA BU DOLGUYLA CIZGILER YOK OLUYORMU.GÜLMEK BİLE İSTEMİYORUM BU YUZDEN))))BİLGİ VERİRSEN COK SEVINIRIM.a.s.
problem oradan zaten yoksa hepimiz bunu yaptırır bu kadar araştırmaya girmezdik :)sevilay61 abin bu dolguyu yaptırırken dolgunun çıkarılması gerektiği durumlarda çıkarılma işleminin nasıl yapılacağı konusunda bilgi verildimi doktor tarafından
Bu madde zaten enjektörle çekilen bir maddeSıvazlama Güner beyin kullandığı bir terimdir.Bana maille yazmıştı.Kendisine mail adresinden ulaşıp bilgi aşabilirsin.Güner Uysalda ihtiyaç duyulduğunda eminim çekiyordur.Zaten bir iş yapılıyorsa arkasında durulacak.Poliakrlamid jeli yapan doktor çok var.Ama dürüstçe yapıyorum diyen yok.Ben Güner Beyi tanımıyorum ama bu konuda çok dürüst bir cerrah olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu piyasada çok isim yapmış doktor hatta doçentlerden yapanlar var.Ama ne hikmetse yapmıyoruz derler.Oysa birebir görüşünce çok da güzel yaptıkları ortaya çıkıyor.Oysa Güner bey kendi veb siteside maddeyi çok güzel tanıtmış.Bir çok tv programında da madde hakkında bilgi verdi.Benim arkadaşım başka doktora yaptırdı.Sadece yapılan dolguyu fazla bulduğu için bir kısmı enjektörle sulandırılarak geri alındı.Komplikasyon çıkmadı.Yani korku filmi üretmenin bir anlamı yok.Herşeyde olduğu gibi elbette riskler var.Ama sitede öyle çok abartılıyorki.....Bir konu hakkında yorum yapmak için önce o konu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.Eğer tecrübe ve bilgi yoksa insanları çok yanlış yönlendirirz.peki bu sıvazlama dediğin tam olarak nedir birde enjektörle çektiren arkadaşlarının hangi doktora bu işlemi yaptırdığını bliyormusun hani belki her doktor yapmıyordur en baştan o doktorla başlayalımki sorun çıkarsa yine ona başvuralım
Bu madde zaten enjektörle çekilen bir maddeSıvazlama Güner beyin kullandığı bir terimdir.Bana maille yazmıştı.Kendisine mail adresinden ulaşıp bilgi aşabilirsin.Güner Uysalda ihtiyaç duyulduğunda eminim çekiyordur.Zaten bir iş yapılıyorsa arkasında durulacak.Poliakrlamid jeli yapan doktor çok var.Ama dürüstçe yapıyorum diyen yok.Ben Güner Beyi tanımıyorum ama bu konuda çok dürüst bir cerrah olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu piyasada çok isim yapmış doktor hatta doçentlerden yapanlar var.Ama ne hikmetse yapmıyoruz derler.Oysa birebir görüşünce çok da güzel yaptıkları ortaya çıkıyor.Oysa Güner bey kendi veb siteside maddeyi çok güzel tanıtmış.Bir çok tv programında da madde hakkında bilgi verdi.Benim arkadaşım başka doktora yaptırdı.Sadece yapılan dolguyu fazla bulduğu için bir kısmı enjektörle sulandırılarak geri alındı.Komplikasyon çıkmadı.Yani korku filmi üretmenin bir anlamı yok.Herşeyde olduğu gibi elbette riskler var.Ama sitede öyle çok abartılıyorki.....Bir konu hakkında yorum yapmak için önce o konu hakkında bilgi sahibi olmak gerekir.Eğer tecrübe ve bilgi yoksa insanları çok yanlış yönlendirirz.
Öyle doktorlar biliyorumki nette asla yapmıyorum dedikleri maddeleri,telefonla aradığınızda yaptıkları ortaya çıkıyor.Asıl bu dr.lara güvenmeyin.
Poliakrilamid implantının kalıcı sonuçlar veren enjekte edilebilir bir jel olduğunu ve bu ürünün emilmediğini ve eğer çıkarılması gerekirse (kalıcı bir kesi izi) riski olmaksızın yapılamayacağı konusunda bilgilendirildim.Hangi estetik uygulamayı yaptırırsanız, yukarıdaki gibi bir onama formu vardır.Son derece doğal ve rutin bir uygulamadır.Göz kapağı operasyonlarında da , onama formu vardır .Onama formunda körlük riski yazar ama bugüne kadar kimse kör olmamıştır.Geçici dolguda da onama formu var.Kafaya takılacak bir konu değil.Bu uygulama bütün estetik uygulamalarda var.Ayrıca diğer operasyonların onama formlarını okursanız körlük.doku kaybı , ölüm vb....gibi sonuçları imzalamak zorundasınız.Yani bu durumda hiçbirşey yaptırmamak gerekl.Bu arada polakrilamid jel sıvazlama ve enjektörle çeklierek geri alınabiliyor.Benim tanıdıklarımdam enjektörle geri aldıranlar var.
Bende araştırmaya başladım yeniden.Hep karar verip sonra vazgeçiyorum!
En son flavius'a gitmiştim ataşehir 'e...1200 Tl fiyat almıştım.
Parasında değilim ama boşu boşuna da 1200 tl verecek kadar zengin deilim.Gördüğüm resimlerde böyle benim istediğim gibi bir değişim yoktu.Benim kırısık sorunum yok.Burundan asagı inen cizgi falan da yok.Sadece yuzum uzun ve zayıf.Yani renksiz, tatsız bir ifade veriyor.Gorenler "a sen kilomu verdin,yuzun çökmüş" diyor.
kendi yağımdan enjekte ettirsem diyorum, çok pahalı oluyor.Üstelik o da eriyip gidicek.
Kafam karışık.Yağ ve dolgu arasında kaldım.
Bir yeri aramıstım, ordaki kız da "dolgu size uygun olmayabilir ":Saruboceq:demişti
Beni kimse tanımıyor ama tanışalım, lütfen bir fikir verin...
arkadaşlar ben de sizin gibi bu ve benzeri siteleri araştırıp yüz dolgusunun yan etkileri sonuçları üzerinde baya bi araştırma yapmıştım. sonra yağ enjeksiyonun en sağlıklı ve risksiz oldugunu öğrenip işe koyuldum. dalında uzman doktor araştırdım ama izmirde yaptırabilirdim çünkü orada ablam vardı. başka illeri araştırmadım. neyse yüzüm zayıftı. yesem de yüzüme alamıyodum. yağ enjeksiyonu yaptırmaya karar verip izmirdeki doktorla görüştüm. aklıma yattı. ilk seans bile yeterli geldi. . eğer sigara kullanmıyorsanız yağın %80 i duruyo. ben ikinci seansıda yaptırayım tam olsun dedim. doktor yüzümü görünce inanamadı.çok iyi olmuş pek erime olmamışç dedi. ikinci seansı da yaptırdım gülümseyince yanaklarım şişer hala.. eski çöküklük yok.. ben memnun kaldım hiç pişman olmadım. çok bişey de tutmamıştı. biraz para ayırın yaptırın derim bayanlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?