Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

Sevilay niçin bu kadar çok enjektör yapıldı ? Ağabeyin nerelerine yaptırdı yazar mısın canım.Bu arada antibiyotik kullanımı ve güneşten uzak durması ayrıca enjekte edilen yerlere hiçbir şey sürmemesi çok önemli.(Aşrı sıcak ve soğuktan uzak dursun)Zaten ilk haftadan sonra komplikasyon riski yok gibi.

8 cc 10 enjektör yapıyor ve 1 tanesi küçücük bir şey sayının 10 olması fazla gibi geliyor ama 1 enjektör okadar küçük ki aldı bitane hatıra diye
elmacık kemikleri kısmına yapıldı yanaklarına da istedi ama cürük gibi durur dedi doktor yapmadı

bende merak sardim bu dolgu isine. yaptiripta resimleri olanlar yokmu kizlar? görmek isterdim nasil bir fark olustugunu

ciddi ciddi taktim diyebilirim

canim abin de su burun kenarindan dudaga uzanan cizgiler varmiydi? (Nazolabial cizgi diyorlar).

Yoksa sirf yanakmi? bendeki cizgileri yok etmek icin yaptirmak istiyorum ben. abin de aynisimiydi? keske öncesi ve sonrasi bir resim görebilseydik, cok teskr sevilaycim

evet onda da cizgiler vardı yanakları çöküktü çizgiler doldu yanaklar dolgunlaşdı hoş oldu

sormasi ayip, abin kac yasinda? belirli bir yas tan sonra yanak cöküklügüne iyi gelmiyor diyorlar, orta yüz germe öneriliyormus o zaman.

canim kusura bakma sorup duruyorum ama ciddi ciddi yaptirmak istiyorum ve ne kadar cok bilgi alirsam o kadar iyi olur diye düsünüyorum.

28 yaşında

Aquamid topaklanma yapmaz, sabit kalır .Sanıldığı gibi yer değiştirmez.

Son düzenleme:
benim abim güner uysala yaptırdı oda aguamid yaptırmış ben yanlış anladım müzisyen ya ince ruhlu bu işlere meraklı :)

jayjay en son 1 ay önce online olmuş düğün hazırlığından falan bahsediyordu son zamanlarda
sanırım evlendi balayına gitti ne zaman girer artık Allah bilir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…