slm arkadaşlar ben geçen nisan ayında yüzüme kendi yağımla dolgu yaptırdım. ince ve uzun bir yüzüm oldugu için elmacık kemiklerim üzerine ve yanaklarıma dolgu yaptırdım. Ancak 3. günü bantları çıkarınca doktor , eh işte dedim çok istedigim gibi gelmedi ve 10. günü kontrole giden kadar yüzüm eski haline döndü, sinir oldum .Doktor fotoğraflarımı çekti, baktık çok az bi fark var tekrar bir ameliyat için 6 ay beklememiz lazım. Bu süreçte 6 aylık geçici dolgu yapalım dedi bende kabul ettim. Sonuç muhteşem oldu 6 ay boyunca muhteşemdim. Şimdi kasım ayında 6. ay biticek ve ben tekrardan yaptırmayı düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var ,anladıgım kadarıyla kendi yağımızLa olan dolgu pek etkili degil, ama heryıl gidip geçici dolgu yapmak maliyeti yüksek bişey. Şu 5. yıllık olan dolgular nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim. SİZCE NE YAPMALIYIM
aqualift yaptıran var mı???3-5 senelik bi madde,sakıncası da yokmuş hiç:76:
8 gün önc yaptırdım. hala şiş ve morum:) özellikle ilk 4 gün rezalettim:) ama şimdi sonuç gayet hoş
ben 8 gün önce aqualift dolgu yaptırdım yanaklarıma. hala şişlik ve morluklarım var ama sonuçtan gayet memnunum. morluklar tamamen geçince öncesi ve sonrası forolarımı siteye koyucam
Geçmiş olsun canım, sonuç olarak nasıl ?? istedigin dolgunlğu verdimi ??
yaa kızlar evet riskli ama of ne bilim ya diğeri de 6 ayda eriycek. şimdi yaptırsam nişanıma kadar bile dayanmıycak. bu geçici dolgular ortalama ne kadar dayanıyo acaba, 1 yıl fln kalanı yok mudur
Var canım, 1 yıllık olanlarıda var
canım fiyat hakkında bilgi verir misin? bir de senin yaptırdığın kalıcı dolgu mu oluyor?evet canım memnunum sonuçtan
hangi tip yağ kullanıyolar canım bu 1 yıllık olanlarda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?