Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

bir iki hafta sonra şişlik gidiyor. şiş oluyo tabiki ama zamanla azalıyor yüz oturuyor. iki seans toplam 2250 tutmuştu..

jayjay sanırım artık yok buralarda...neyse evet kızalr yüzüne dolgu yaptıran başka bayanlar varsa bari onlarla konuşalıjm nerde nasıl yaptırdınız etkisi nasıl oldu fiyatları falan...

slm arkadaşlar ben geçen nisan ayında yüzüme kendi yağımla dolgu yaptırdım. ince ve uzun bir yüzüm oldugu için elmacık kemiklerim üzerine ve yanaklarıma dolgu yaptırdım. Ancak 3. günü bantları çıkarınca doktor , eh işte dedim çok istedigim gibi gelmedi ve 10. günü kontrole giden kadar yüzüm eski haline döndü, sinir oldum .Doktor fotoğraflarımı çekti, baktık çok az bi fark var tekrar bir ameliyat için 6 ay beklememiz lazım. Bu süreçte 6 aylık geçici dolgu yapalım dedi bende kabul ettim. Sonuç muhteşem oldu 6 ay boyunca muhteşemdim. Şimdi kasım ayında 6. ay biticek ve ben tekrardan yaptırmayı düşünüyorum. Ama fikirlerinize ihtiyacım var ,anladıgım kadarıyla kendi yağımızLa olan dolgu pek etkili degil, ama heryıl gidip geçici dolgu yapmak maliyeti yüksek bişey. Şu 5. yıllık olan dolgular nasıl? Yardımcı olursanız sevinirim. SİZCE NE YAPMALIYIM

ben 8 gün önce aqualift dolgu yaptırdım yanaklarıma. hala şişlik ve morluklarım var ama sonuçtan gayet memnunum. morluklar tamamen geçince öncesi ve sonrası forolarımı siteye koyucam

yaptıran arkadaşlar resimlerini koyabilirler mi çok merak ediyorum. Benim de ne zmandır aklımda bu dolgu konusu ama karar veremiyorum. 3-5 yıllık olanlar çok makul görünüyor, açıkçası hert 6 ayda bir dolguya para vermeye benim gücüm yetmez:S

Arkadaşlar peki bu 3- 5 yıllık dolgulara güvenebiliyormusunuz ?? Düşünsenize bir yıl sonra yüzünüzde degişimler başladı, kötü olmaya başladı ,geri dönüşü yok sonuçta... Aklıma herşey geliyor ya yüzüm çürürse falan... galiba yine kendi yağımla olanı yapıcam.

ben 8 gün önce aqualift dolgu yaptırdım yanaklarıma. hala şişlik ve morluklarım var ama sonuçtan gayet memnunum. morluklar tamamen geçince öncesi ve sonrası forolarımı siteye koyucam

Geçmiş olsun canım, sonuç olarak nasıl ?? istedigin dolgunlğu verdimi ??

yaa kızlar evet riskli ama of ne bilim ya diğeri de 6 ayda eriycek. şimdi yaptırsam nişanıma kadar bile dayanmıycak. bu geçici dolgular ortalama ne kadar dayanıyo acaba, 1 yıl fln kalanı yok mudur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…