- 24 Aralık 2011
- 310
- 3
- 66
- 35
juvederm in dudak için olan dolgusu zannediyorum ultra 3 değil, daha ince bir formu var ki o daha ucuz
en fazla 400 tl dir, eger içinden 2 enjektör cıkıyorsa
2 enjektorse muhtemelen tanesi 0.8 ml dir, ve normalde bir dudaga tek enjeksiyon yetmez
yakınlarımdan yaptıranlar var ,doktor bir enjektoru yapar ve diger kısmı saklanır 1 hafta veya 1 ay sonra tekrar kontur verilir veya ekleme yapılır
doktor ürün kutusunu size getirip, son kullanma tarihi de dahil size göstermiyorsa bu onun dürüst olmadıgının göstergesidir
dürüst doktor, ilacı hasta yanında açar önce ürünün kotusunu son kullanma tarihini gösterir
ürünü hasta yanında açar ve ne kadarını uygulamıssa gösterir kalan urunu hastanın adını etiketle yazıp saklaması gerekir
eger bunları yapmıyorsa ki baştan pazarlıgınızı yapacaksınız, yan ciziyorsa adı doktor olmakla ya da tıp bitirmekle
ben o insana güvenmem
katiyen önce bunlar konusulacak şartlı gidilecek
ilac kutusu gösterilip hasta güveni temin edildikten sonra islem yapılacak
ayrıca yanınızda birini götürün, cunku sız sedyede yatarken öyle cingöz insanlar var kı kaşla göz arasında baska bir markanın ucuz cin malı
olanını sıze enjekte edebilirler... bilginize
sakın sakın dudagınıza aquamide yaptırmayın, isterse dudaklarınız bir cizgi olsun bu hataya düşmeyin
kalıcı olan hiçbirşeyi yüzünüze yaptırmayın çok pişman olursunuz
verdikleri fiyatlar bence çok ucuk
bir enjeksiyonun bedeli 550 tl olamaz, 750 isteyen icin soyluyorum tek enjektorun ona gelısı 200 tl
ayıp diyorum
40 küsür sayfayı baştan sona okudum Ankara da yaşıyorum. Aylardır bi araştırma içindeim ki öğrenciyimde para biriktirerek yaptırıcam kredi yi bana kim versin
Doktor Volkan Tayfun dan dudak dolgusu için hangi meddeyi ne kadara enjekte ettiklerini sordum. juvaderm kullanıyoruz ve fiyat olarak 600tl dedi juvedermin kutusundan iki adet dolgu çıkıyormuş büyük ihtimalle 1 enjekteyi 600 liraya yapıorlar çok pahalı değil mi? Dolgunun kutusu tek başına 450 liraymış.Bir de Murat Emiroğlu na sordum juvederm 1 enjektor 750 lira dediNebil Bozdoğan aqumid yapıor ama 1cc aqumade 1800 dıor o kadar parayı veremem 1 cc için. Volkan tayfuru düşünüordum ta ki sizin durumunuza öğrenene kadar
Ne sertliği anlamadım? Sert yapıcak bi durum yok ki sert yapıyım yardımcı oluosunuz sonuçta burda saolun. Yanlış anlaşılmışım demek kisiz kendiniz dudak dolgusu sordum diye yazmışsınız, ben size yanıt olması için değil, bu forumu binlerce kişi okuyor
fiyat konusunda değerlendirme yaptım
yanıtım size değildi
böyle sert yanıt vermenize de mana veremedim
40 küsür sayfayı baştan sona okudum Ankara da yaşıyorum. Aylardır bi araştırma içindeim ki öğrenciyimde para biriktirerek yaptırıcam kredi yi bana kim versin
Doktor Volkan Tayfun dan dudak dolgusu için hangi meddeyi ne kadara enjekte ettiklerini sordum. juvaderm kullanıyoruz ve fiyat olarak 600tl dedi juvedermin kutusundan iki adet dolgu çıkıyormuş büyük ihtimalle 1 enjekteyi 600 liraya yapıorlar çok pahalı değil mi? Dolgunun kutusu tek başına 450 liraymış.Bir de Murat Emiroğlu na sordum juvederm 1 enjektor 750 lira dediNebil Bozdoğan aqumid yapıor ama 1cc aqumade 1800 dıor o kadar parayı veremem 1 cc için. Volkan tayfuru düşünüordum ta ki sizin durumunuza öğrenene kadar
kızlar yanaklarıma ve dudaklarıma hidrolik asitle dolgu yaptırmayı düsünüyorm ancak şişlik kac güne inio kızlar (
canim, eger yaptirmak istiyorsan, kaliciligi hakkinda iyice sorustur doktora, bu hyalüronik asidin bir kac cesidi var, file tarzi bir yapisi varmis moleküllerinin, bu fileler ne kadar sIk olursa o kadar uzun oluyormus kaliciligi, misal dudaga yapilan hyalüronik asidin kaliciligi yanaga yapilan kadar uzun degil, yapisi farkli cünkü, bunu iyice arastir canim.
Ben aralikta yaptirdim nazolabial cizgilerime, doktor 8-9 ay kalici demisti, fakat simdi nisan ayindayiz ve henüz 6 bile dolmamasina ragmen, eser kalmadi dolgudan malesefcok cabuk eridi gitti. Oysa ilk yaptiridigim haftalarda cok mutluydum, yüzümde bir dinclesme vardi, harika görünüyorsun diyorlardi cevremdekiler. Simdi cizgilerim malesef tekrar geldi. Bu yüzden Radiesse yada aqualift dolgu düsünüyorum, kaliciligi daha uzun ve doldurma özelligi daha yüksek.
benim gibi hayal kirikligina ugramaman adina....
sislik konusunda merak etme, belki ilk yaptirdigin gün cok hafif olabilir hassas cildin varsa, ama ertesi gün isine gücüne dönmende bir engel olmaz. hyalüronik asit deyince, Juvaderm, restylane, Teosyal en iyilerinden olduklarini biliyorum, tüm dünyada kullaniliyor. Benim dolgumun sonradan ismini sordugumda Renofill dediler, ve arastirdigim kadariyla öyle aman da aman bir dolgu degilmis malesefSanirim bu yüzden cabuk eriyip gitti...
dudaklarina düsünüyorsan, kontür dolgu dene canim o zaman, dudaginin icine enjekte etmiyor doktor o zaman, sadece dudak kenarlarina enjekte ediyor ve sonuc cok dogal oluyor, ördek gibi görünmüyor yani.
Haklisin, denemek adina hyalüron asit dolguyu dene bencede, hosuna giderse, görüntü seni tatmin ederse, daha uzun kalici dolgu maddelerine yönelirsin o zaman. Tek yapman gereken, iyi bir doktor bulman, maddiyati ön planda tutmayan, hastasini iyi dinleyen ve kulak veren biri olmasina dikkat et, sonucta yüzümüzü teslim ediyoruz o insana, emanete iyi bakan biri olmaliBu kosullarda korkacagin bisey yok ve iyiki yaptirmisim diyeceksin insallah
cok saol canım ,bunları duymaya ihtiyacım vardı,ne kadar kalır bılmıyrm ama yüzümde bi gormek ıstıryrm ,işe girince kalıcısını yaptırırım anneme kalınca ancak bukadar oluyor:)sıslık olmcagından emın olsam hemen yatırıcam ama benm cılt bı acaıp herseye tepkı verıo,ben cok az dudagıma damla sılıkonu dıe gecıoms tek damla alta tek damla üste,cokazda yanagıma ıstıyyrm,tek sıseden yaptırıcam hem dıudak hem göz altı için aynı dolguyu bulmam gerek
canım selamlar, 2. uygulamadan sonra o dolgu orda tutunmaya başlıyor ve sanırım cildi kendi hyaluronic acidini üretme konusunda uyarıyor
çünkü benim dolgularım hala erimedi
2. uygulama idi..
ilkinde çabuk erimişti dedigin gibi 5-6 ay sonra eser kalmamacasına eridi
fakat şu an taa ne zaman uygulanan dolgum hala yerinde-taş gibi maşallah
belki de cild ilk dolgudan sonra yapılan dolgunun etrafına kapsül örüyor olabilir yoksa bu dolgunun bu kadar zaman tenimde kalması mümkün değil
5-8 ay ömür biçiyordu doktorlar da bu dolguya
ben yine yaptırıcam
radiesse veya kalıcı dolgu katiyen düşünmüyorum
çünkü gecici dolguda bile doktorun ve hastanın öngöremedigi bazı asimetri ve fazlalık olabiliyor
arkadaşlar da yazmış kendi sıkıntılarını, kalıcı uygulamalarda riskin çok daha büyük oldugunu düşünüyorum
cok yardımcı oldun cok saol canımi bakıcam dedıgın sıteye,bu haftua halledıcem bu işi ins güzel olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?