Yzme Juvederm dolgu yaptrdm :)Oh! Dnya varm

"""ALINTIDIR""""
Radiesse: Dolgu maddelerinin en son ürünü olan Radiesse güvenilir bir maddedir. Alerjilere neden olmaz. Zehirli maddeler içermez, doğal bir üründür ve en az 2-3 sene kalıcıdır. Diğer dolgu maddelerinden farklı olarak yüzün derin tabakalarına, kemiğe yakın olarak enjekte edilmelidir. Bu sayede dışarıdan belli olmaz ve doğal bir görünüm sağlar. Radiesse kıvrımları kaldırmaz, yaşlanma sonucu azalmış olan yüz dokunuzu tekrar çoğaltarak kıvrımların dolaylı olarak ortadan kalkmasını sağlar. Biz buna hacim arttırıcı etki ( volume increasing effect ) diyoruz. Pasifik okyanusundaki mercanlardan elde edilen doğal kireç içeren bu madde dudaklara ve yüzeyel kıvrımlarda kullanılmaz, aksi takdirde mutlaka sertlikler oluşacaktır

Selam kızlar ben geldiim :) ben dolgularımı yenilettim yine. Sizin bahsettiğiniz bu madde şu diş dolgusu olan mı? Bana bu sefer ondan yaptı da ..

ben radiesse in zaman zaman 2 yılda eridiğini okumustum

Son düzenleme:
tatlım 2.cileri internet açmadı yaa

Son düzenleme:
bende bio alcamid uygulatmak istiyorum elmacık kemiklerime içime sinen tek kalıcı dolgu bu tututurdum illa bunu yaptırıcam diye çünkü geçici bişey istemiyorum parama yazık kalıcı istiyorum tabi zararı olmayan onuda öğrenmiştim bio alcamid diye 2 yıldır arıyorum bio alcamid uygulayan bir yer varmı diye
yok anam yok ama en sonunda buldum ve meille sordum fiyat konusunu cevapları şu oldu

1 ml uygulama

500 USD den başlamaktadır.

şimdi burada 1ml dedikleri 1 enjektörmü acaba

bu yukarıdaki adamda acaba kaç ml yada kaç enjektör kullanılmıştır

Canım adını verdiğim linkte Sensii yaptırdığı yerin adını yazmış.Ben sana orada da mesaj yazdım:) Bu arada başka bir linkte yazmıştım .Benim yakın bir akrabam Aquamid yaptırmıştı .Dudak ve burun yanı çizgilerine .... Aquamid dolgu bioalcamid gibi poliacrilamid türevi bir madde .O yaptıralı 4 yıl oldu ve çok memnun .Aynı Sensii gibi mutlu .Herhangi bir allejik reaksiyon olmadı .Ama küçükte olsa bu tip olasılıkların olduğu söyleniyor.Doktorların kalıcı yapmayışının nedeni geri dönüşümü yok veya çok zor .Sürekli geçici maddeye de para vermeye doğrusu yazık .Özellikle yanak , burun yanı çizgileri ve dudakta sonuç çok iyi .Ama derisi ince olan yerlerde kullanılmıyor.Örneğin göz altı vb...gibi.Ama bu maddeyi yaptırırsan muhakkak plastik cerrah olsun .
Sen yaptırırsan sonucu burada paylaş tatlım opuyorumnanaktan

mbildi sen nereyi aradın hangi dr?
kendi doktorumla fiyat karsılastırması yapim bakim o ne diyecek
benimki de bioalcamid koymam diye tutturdu
hergun dolguya para mı vericem ben ya

ben medicalaser e sordum sadece restylane ve bio alcamid uyguluyormuş
bio alcamid uygulayan ben başka bir yer bulamad

bua rada sensii poliakrlamid diye bir dolgu yaptırmış

sensii nin yaptırdığı doktorun sitesine girdim poliakrlamid bio alcamid benzeri ama bir çok yan etkileri var
bio almamidde yan etki olduğunu şimdiye kadar bir yerye okumadım oyüzden ben ondan şaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…