Yzszlerden bkanlar!!!!

sewal84

rüyalar gerçek olsa......
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
706
1
318
Ankara
gülkurusunun yazısını okuyunca benimde sorunum depreşti sinirim çok bozuk 15 gün önce yazlık evimizde tatil yapmak üzere plan yaptık yengem dul, teyzemde boşanmak üzere annem onlar yalnız herhangi bir yere gidemezler diye davet ediyor ama yüzsüzlük parayla değil ya yengem bizimle beraber gelmek istediğini söyledi halbuki annem onlara biz gidelim yerleşelim ailece kalalım sonrada siz gelirsiniz dedi yengem şakayla karışık bu konuyu bi kaç kez gündeme getirdi her seferinde makul bi şekilde cevap vermeye çalıştık(zor da olsa ailece gittik).teyzeme gelince tam bir beladır hersene davet ederiz davet etmediler diye orda burda dedikodu yapar sanki hersene davet etme zorunluluğumuz var .yani her sene bi polemik çıkar biz de evimize desturla gideriz oraya gidince işe mişe pek karışmaz tatilinin keyfini çıkarır ben bu duruma sinir oluyorum söylemeye kalksan inanın dünyanın en kavgacı insanıdır ne yapacağımızı şaşırdık kendine söyledik gel falan diye bu sefer kızımza söylemediler demiş walla bıktım artık bi akıl verin arkadaşlar....

hiç bişey yapamazsınız gibime geldi.ya teyzeden vazgeçiceksiniz, ya da böyle devam edicek.haaaa belki babanızı bahane edebilirsiniz.oda kabul ederse tabi.

vallaha arkadaşım sallamayacaksın . bu dünyaya kaprisli insanların kaprisinimi çekmeye geldiniz. hem malınız var hem eziyet yaşıyosunuz. ben olsam ne çağırır nede yüz veririm . kadın çağırsanda laf ediyor çağırmasanda en azından çağırmam kafam sakin olur. isteyen isteiği kadar konuş. herkesi memnun etmek zorunda değiliz değil mi

doğru söylüyosun malımızla rezil oluyoruz hemde kafamız şişiyor hep annemin yumuşak yüzü yüzünden

evet yazlıklar hep başa bela

benimde halam aynı kendisi kapalı bi insan denize girmiyor kendisi girmiyor diye eşine ve 3 çocuğuna ne mayo bikini şort nede havlu terlik almadan geliyor ve her sene annem ufak bir krizin ardından 3 çocuğada bikini şort terlik alıyor lmaz:ama ertesi sene geldiklerinde yine alınanlar kaybolmuş oluyor kafamçokkarıştıbenim yaşımda birde kızı var havuza gidiyoruz akşam oluo çıkmıo onuda yalnız bırakamıorum yemek hazırlanacak hadi çık gidelim diorum onlar hazırlar bizi çağırırlar biz buraya tatile dinlenmeye geldik diyor lmaz:

bir senede annem yazlığın derdiyle uğraşamam dedi yaylaya gittik o yaz ve halam anahtarı isteyip gitmiş 1 hafta sonra eve gittimizde yatakların kum oluğunu eşyaların kayıp olduğunu kardeşlerimin oyuncaklarının bozuk olduğunu görduk ve annem 2 tane yatak odası olduğu halde annemlerin yatak odasında yattığını ve bide bizim evimizde misafir ağırladığını öğrendiği an arayıp telefnda gereken konuşmayı yaptı ve şuanda konuşmuyorlar bence en iyisi bu olaydan sonra dolu laf döndü ama herkes anneme sen iii dayandın dior

sizden kötü durumda olanlarda var canım anlayacağın ama bence hareketlerinizle belli edin yada konuşun sonucu ne olursa olsun

Son düzenleme:
inanamıyorum ya demek teyzemden daha yüzsüzleride varmış ne hakla evinizde misafir ağırlıyorlar anlamıyorum pes doğrusu ama en azından kurtulmuşsunuz darısı başımıza

çgırmayın
basımızı dınlemek ıstıyoruz deyın

kırılsınlar bır dha gelmesınler bu ne pişnkinlik yau

siz kırılacağınıza onlar kırılsın canım.:mymeka:annenede söyle şu yumuşak yüzlülüğünü bıraksın.ne anlamı kalıyo tatilin demi

Yüzsüz insanlarla ugrasmak zordur....allah yardimciniz olsun.

Haddini bilmeyene bildireceksin güzelim, Annen yumusak yüzlü davraniyor diye tepesine cikiyorlarsa suc sadece annendemi...?? Hirsizlarin hicmi sucu yok??

Teyze Babam sizin yaninizda rahat olamiyor...Sortunu pijamasini giyip rahat rahat oturamiyor...lüften biraz anlayisli olun..birakinda bir sene agiz tadi ile su adam tatil yapsin, hadi bizim icin sorun degil ama su adamcagizda biraz düsünelim öyle degilmi...desene canim...

Hic cekinme ve utanma...utancak biri varsa oda onlardir...

Teyzen masallah cirkefligi ele almis kimseye laf konusturtmuyor....üstüne üstelik birde kalkip dedikodunuzu yapiyor....vallaha böylesini teyze meyze dinlemem fena kasirim...hicte kusura bakmasin..

Nankörlerle, Yüzsüzlerle isim olmaz...ister teyzem olsun ister halam..

Annenede söyle...bizi düsünmüyorsan bari babami düsün...bu adam mecburmu senin dullar pansiyonuna tahamül etmeye...birakda adam rahat rahat tatil yapsin..

Madem gelmelerini istemiyosunuz nasıl olsa gelmezler diye düşünüp niye davet ediyosunuz ki.. Ailece tatil yapmak istiyosanız haber vermeden çekin gidin, başkalarından izin mi alacaksınız..

amaan sallamayın ya madem gelmelerini istemiyorsunuz davet etmeyin, yine de gelirlerse soğuk davranın anlarlar belki

inanamıyorum ya demek teyzemden daha yüzsüzleride varmış ne hakla evinizde misafir ağırlıyorlar anlamıyorum pes doğrusu ama en azından kurtulmuşsunuz darısı başımıza

evet biz kurtulduk bide bize misafir getirdiğini söylemiyor biz arkadaşlarımızdan duyuyoruz sizin kıyafetlerinizle geziodu kızlar fln dediler ve eve gelincede bazılarının olmadığını gördük sadece giymekle kalmamışlar ve bir yüzsüzlük daha annemle konuşmadığı halde babamdan yazlığın anahtarını istiyormuş 1 hafta kalalım diye ama babam gerekeni söylemiş bizim evde herşey dahil 5 yıldızlı otelde gibi tatil yapmışlar lmaz:

canım bence sizde biran önce söyleyin orası sizin eviniz giderken birilerini çağırmak zorunda değilsiniz soğuk davranın bizimkiler kadar yüzsüz değilse anlar mutlaka bırak lafta etsn annemin hakkındada çok şey sölediiler ama haklı ortada

hakıkaten yazlıgın mı var derdın var
tatılı bedavaya getırmeye calısan dost akraba cevre vs herkes gıderız sızın yazlıkta bıraz dınlenır gelırız bızım tatılımız de bu olur der hep
ne evın temızlıgı ne kırıp dokulen zararı ne de homını gırtlak goturulen ıkramlar kımsenın umurunda olmaz
tatılı bedavaya getıren sahıs gelır yer ıcer, denıze gırer, yatar kalkar
ama ev sahıbı sabah kahvaltısı, oglne yemek hazırlıgı sureklı denızden kumlu kumlu gelınen evın temızlıgı odaların toplanması, camasır yıkaması vs vs derken kendı evınde hızmetcı muamelesı gorur
uzerıne de aksama sunu yıyelım, marketten sunu getırtelım, su yok mu bu yok mu vs vs hıc bıtmez
yazlıgın varsa gıdeceksın sadece kendı aılenle dınlenıp geleceksın kardesım

ne dertlıymısım beee

dediğin gibi çirkefliği ele almış bir tipleme nasıl başedeceğimizi şaşırdık ben annem ve kardeşimle gittik daha sonra bir kaç günlüğüne nişanlım geldi babamın işleri var adamcağız gidemedi bile fırsat bulursa gidecek ama sonuç da orası onun evi ve rahat rahat tatil yapmak hakkı insan öyle yerlerde gönlünce davranmak istiyor sinir bozukluğu iyi gelmişyor sonuç da.ben aslında insanların arkasından konuşan biri deilim teyzemin bazı olaylarında yüzsüzlüklerini yüzüne vurduğum zaman ikili tartışmalara girdik çünkü kendisi laftan anlamıyor ben sinirlendiğimle kalıyorum çünkü konuşmayı bilmiyo direk tartışmaya geçiyor yengem desen bizimle beraber gitmek istiyormuş sonra giderse sıkılırmış sonuçda benim nişanlım geldi onunla ilgilendim senin orda ne işin var gelde anlat ama ben dün döndüm annem ve kardeşim halen orda annem onları çağırdığı halde halen dedikodu çarkını döndüryorlarmış offf offf bıktım kafanızı da şişirdim durum böyle yani senin dediğin gibi dullar pansiyonu:)(bu lafa bayıldım)daha şu ana kadar gitmediler ama gitselerde memnun edemezsin bunları

sende çok dolmuşsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…