z Anneleri biz de burada bulualm

Allah Allah doktor ne derse o tabii de anlamadım yaşayanlarınki gelmediyse niye düşük riski varmış onların zaten kalbi atmıyo artık ne ilginç demek olmamalıymış çok geçmiş olsun

bence de gidenlerin suyu niye önemliki?? neyse olmaması gerekiyo demekki.. selin senden gelmedi dimi? hayırlısı inşallah bişi olmaz.

yok Nisan gelmedi ama Kayra iki bebeğe işlem gördü muhakkak vardır bi etkisi hatta ben işlemden 3 saat sonra uçakla Trabzon a döndüm

evet yaw diğerleri iyi ya çok şükür hem bak senle 1 gün aramız var buradan doğurduğumuzuda da beraber haber vericez

Kayra çok geçmiş olsun canım.Artık ikizlere iyi bakman gerekiyor annesi.İnş. sıkıntıyı çok çabuk atlatır ve hamileliğin tadına varırsın.Allah yardımcın olsun.

oooooooo ben gıttım sız gelmışsınız..............papatya sagol canım ya ne bılım tam hepsını hıssertmıyom ya telaslanıyom hatta bazen hıç ses yok...........neyse beklım ınşşşşş ıyıdırler.........dıkış yerlerı sancıyo bazen normaldır belkıde ...............hayırlısıyla gecse bu gunler...........herkes ıyı baksın kendıne.....................

kayra ınş hersey guzel olucak yat dınlen canım.............ptıos ve lotus bebışlerınız ıyı olucak ınşşşşşşşşşşşşşşş...............yıcez onları burda.................nılde ınş rahatlar................sonra sırayla bızde rahatlarız...............ınşşşşşşşşş kızlar..........rabbım yardımcımız ols

hadı nısan sıra sende selın ve kayra bıtırdı işlemı ınş sende ol...........ınş hersey ıyı olur

ya bı yer var ordan secıyosun benımde bı arkadas yaptı bana bılenlere sor bakalım canım guzel kuzulu bı tane bul sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…