Maşallah pitos.heycan doruktadır şimdi sende.Onları gördüğün an yaşadığın en güzel andır bide.dimi? sen anlattıkça ben de oralara gidiyorum.beni de duygulandırıyorsun.bebişlerimi ilk gördüğümde ağlamıştım hıçkıra hıçkıra.Ben ağlayınca onlarda ağlamıştı.O anı asla unutamam.çok tatlı bir anı oldu bizim için.
benim canım sıkkın biraz.Anıl annemde.bugün görmeye gittim.Ateşler içindeydi.fitille falan düştü ateşi ama aklım orda kaldı.getirmek istedim eve ama annem kalsın da dinlen biraz dedi.çok yoruluyorum ama hepsi yanımda olsun istiyorum.Annelik bu sanırım.Belimde yrgunluğa bağlı bi ağrı oluştu.dr a gittim tek çaren dinlenmek ama onu da sen yapamazsın dedi:)yavrularımı çok seviyorum onlardan asla ayrı kalmak istemiyorum.Allahım bana lütfen bebeklerime iyi bakabilmem için güç ver.
Sakın gözünüz korkmasın kızlar, ben biraz şanssızım pek kimsem yok yardım edecek.Şükürler olsun annem var.Kayınvalidem de var ama uzakta arasıra gelebiliyor.hiç kormayın yardımcınız varsa çok iyi gidiyor herşey.yardımcım gidiyor yakında.Yeni bir bakıcı arıyoruz inşallah buluruz iyi birini.
üçüz anneleri hayırlı cumalar ..hepinizi tebrik ediyorum..CENABI ALLAH sağ salim kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominize kavuştursun..
arkadaşlar bi mahsuru yoksa yaşlarınızı ve kaç embriyo tarnsfer edildiğini öğrenebilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?