z Anneleri biz de burada bulualm

günaydın kızlar sabah uyku tutmadı sanki kızım burdaymış gibi heyecanlandım sabah hastanden aradılar tamam dedim kesin kızınızı gelin alın diyicekler meğer pzrtesiye kadar görüşler iptal olmuş çük üzüldüm üç gün bebeklerimi göremiycem inş iyi olur bebeklerim en yakın zamanda alırım kucağıma
sizler nasılsınız
dün nille görüştüm hala serum tedavisi devam ediyormuş çok psiklojim bozuldu falan dedi kolay değil tabi canım allah yardımcısı olsun kayradan haber alan varmı

Son düzenleme:
mehlikacım çok geçmiş olsun şimdi nasıl bebişin bende annemle bakıcam bebklere annem alt katta oturuyor ama kiracıyız yani heran taşınma durumuda olabilir bendede yardımcı yok çok ablam ında çocukları var k.validem yaşlı bir annem var bakalım nekadar idare edebilicez
sanada geçmiş olsun canım çok ayakta kalmaktan ağrıyordur belin allah yardımcımız olsun

günaydın kızlar
pitos allahım yavrularını sana bir an önce kavuştursunn...üzülme 3 günde bebişlerin daha çok büyümüş olacak ve pzt sana verecekler inşallahhhhhhh
lotus canımmm allahım sana sabır versinn..allahım bebeişini sana bağışlasınnnn
nilciğim sende dayan ne olurr..hastane psikolojisini anlıyorumm çok kötü geçmiş olsunn

cnm benim ben üçüz değil ama ikiz annesiyim bende tek başıma bakıyorum tabiki bir bebek daha fazla yük ama ikiye bakan üçede bakar bakarda canda çıkar ....
ben ikisi ile baş ederken yoruluyorum canım çıkıyor bide ev işleri bana bakıyor
benimde kimsem yok ...annem uzak ...kayınvalidem yakın ama öle pek çocuklarla haşır neşir değil artı o gelince ben hep hizmet etmek zorunda kalıyorum o çocukları pış pış yapıyor ama herşeyşi ile ilgilenen ben oluyorum.......
şunu diyecem şimdi benimkiler 5 ayını bitirdii artık hareket bereket zamanı hiç durmuyolarrr...........ama korkmaa cnm üçüne bir kişi oldumu yanında bakarsın yada ev işlerine hiç karışmazsan yani o işi üstlenen biri olursa sen bebeklerine rahatlıkla bakarsın...ben hasta oldum annem ikisine bakamadı ikinci gün ben aldım ama evimde ben tek bakıyorum işlerimi yapıyorum....temizlik çok olmasa herügn yemek pişiyor çocukların çamaşırları ütüleri bunlar yetiyor .............rabbim tüm çoğul annelere güçç kuvvet versin...ama korkmayınnn bakılıyorrrropuyorumnanaktan

pıtos ınş gelecek bebeklerın evet beklemesı zor ama sonu guzel ols...............lotusta ınş bebegıyle gelır....................nıl ınş rahat bı doğum yapatrr..............kayra evınde yatıyo ama düşük rıskı var ınşşşşşşşş tutunur bebeklerı ıyıce..................

ama gırın ya sıkılıyommmm..............ben hepsını hıssedemıyom ya tedırgınım bıkac gundur............dıkış yerlerıme sancı vuruyo ya papatya nedrdesın cevap yaz bana

slm kızlar ........ geldim evde yatıyorum.....düşük riskim var malesef..... hiç kalkmadan yatmam gerekyor... wc ye bile gödermiyorlardı.... bu bile gelişme benim için....

benim yaşım 28 üç transfer yapılmıştı üçü de tuttu birini redüksiyonla durdurduk

ya iki tane olduğu içindir korkma Nisan sen de herkeste aynı şey olcak diye bişey yok canım hem bak şimdi iyi çok şükür

bu doktor bu işin yapan doktorların türkiyedeki dernek başkanı...... beceriksiz değil... ayrıca iki bebek sonlandırmak tek bebeğe göre daha riskliymiş.... işlem çok iyi geçti.... suyun gelmesinide beklemiyordu ama oldu.... ben yinde işlemden sonra ayağa kalkma derim..... 2 gün hiç olmazsa.

Günaydın kızlar.
Depremden dolayı biraz korkar oldum,bu yüzden içerde fazla durmuyorum,bahçede duruyorum genelde.Artık yavaş,yavaş atıyorum o psikolojiyi.Çok korktum.
Pitos canım inş. pazartesi bebişlerin eve gelir canım.2gün sana 2 sene gibi gelicek ama onların sağlığı için katlanıcaz.
Muallim;ben bebeklerimi tam olarak 20.haftalarda hissettim.Senin haftanda aynı sen gibi çok nadir hissediyordum.Endişelenme canım.Dikiş yerleri ara sıra benimde acıyor,daha doğrusu sızlıyor,hissediyorsun dikişleri.Bence normal.Ama için rahat etmesi için doktoruna danışabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…