z Anneleri biz de burada bulualm

muallimcim haftana göre bebekleri ara ara hissetmemen normal canım bende çok yaşadım o gerginliği ama bebeklerin az daha büyüyünce uslu dursunlar diye yalvarıcan :)

DIRIMKIZI senin bebişler çok şeker maşallah sorunlu bir lohusalık geçirmişsin nasıl yani anlatırmısın biraz

papatyacım ii olmana sevindim fazla evde durma ozaman tedirgin etme kuzularıda
nisannur selinus merhaba kızlar
kayracım inş kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comin tutunucak sana

Pitos sağol canım.Bebişim iyiymiş şimdi.Ben de çok yorulmadığım zamanlar iyiyim.Bugün ve yarın güzel bi dinlenicem.eşim de evde.Yardımcı da.
Sen de meraklanma.İnan bana bebek yoğun bakıma ne kadar az girilirse o kadar iyi.Dua bebişlerin için canım Allahın izniyle en kısa zamanda gelecekler.Sabret.

Dırımkızı, senin bebişler çok şeker maşallah.Bence de ikize bakılabilir.tabi bebeklerin yaramazlık dereceleri burda çok önemli.Bazı anneler tek bebekle baş edemiyo, çok huysuz oluyorlar.Benim Anıl öyle.Bisıkıntısı varsa hayatta susmaz uyumaz da.bi kişi sadece o na bakabiliyo.canım yaramazımı çok özedim yaaa.sana da kolay gelsin canım.Allah hepimize kolaylık versin.Sağlıkla büyütelim bebişleri inşallah.

pıtos kızım napcan cetvelı sen dogurdun ...............bebışlerının fotosunun cekıp koyarsın aynı dırım gıbı cetvelın yerıne oyyyyyyy ne tatlı olur................haklısın canım normal heralde ama tewdırgınım cok............bıde benım kuzular bı hafta gerıden gelıyo dedı dr bekle dedı ınş ıyıdırler

benim redüksiyonum 12+ 4 e denk geliyo şimdi hesapladımda..... bayram nedeniyle 2-3 gün gecikecek... ya günler geçmiyo arkadaş.. napcam ben

nisan öyle bir geçiyor ki inanamazsın ben de öyle diyordum zırt diye geçmiş ama geçene kadar da öldürüyor bizi tabii

nısan ıkız veya üçüz farketnmmez nıye terkedıyosunuzklı hep bırlıkte bu mesakkatlı yolu gecıcez ınşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…