z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar bende dün dr a gittim ve 3 kese gördü hala şokunu atlatamadık ama 1 ini sonlandıracak dr.um bünyem çok zayıf kaldıramam diye riske atamayız dedi çok tedirginiz inş keselerden biri boş olur aşılamamın 13. günü değerim 124 16. günü değerim 355 idi ikiz bekliyordum ama 3.beklemiyordum iki hafta sonra tekrar gidecez

kızlar üçüz çok zor ama bir o kadarda gzl en kötü yanı karnınız doğumdan sonra felaket oluyo hazırlıklı olun diye söyledim

kızlar üçüz çok zor ama bir o kadarda gzl en kötü yanı karnınız doğumdan sonra felaket oluyo hazırlıklı olun diye söyledim

Aynurcum merhabalar canım.Nası yani:))
kafam karıştı yawwwwww.çatlaklarımı diyosun? canım senin karnın çatladıysa ne zaman olduğunu söyler misin?bişeyler kullandın mı bunun için? bu arada bugün annem geldi yanıma senin bebişleri gösterdim.Allah esirgesin o da benim gibi resimlerini sevdi.maşallah canım size.

AYMAK, canım hayırlısı olsun.Bize de dr umuz birinin kalbini durdurabiliriz demişti ama pek de istekli demedi.tüp bebeği yapan dr u aramış eşim o da senin eşin cılız bi kadın değildi demiş.taşıyabilir demiş. Senin için hayırlısı neyse o olsun canım.nasıl bakarım naparım diye hiç düşünme, yeterki sağlıkla doğsun bebişlerimiz.Bundan daha güzel bi duygu yoktur bence.dimi ama

kızzlaarr bu değer ile sanki 8 tane var gibi geliyo bana ...ikiz gebelikler 220 gibi çıkıyo eee benim değerim buna göre 8 tane olmuştur aaaayyy aklım karıştı bu işe napıcamm benn...

kızzlaarr bu değer ile sanki 8 tane var gibi geliyo bana ...ikiz gebelikler 220 gibi çıkıyo eee benim değerim buna göre 8 tane olmuştur aaaayyy aklım karıştı bu işe napıcamm benn...
canım merhaba...senin değerine göre çoğul gebelik olduğu kesin...umarım ikiz gebelik olur hayatım,zira üçüz gebelik sözkonusu olduğunda redüksiyon işlemi gerçekleşiyor maalesef...ben yaşadım biliyorum o yüzden...

üçüzleriniz allah bağıslasın
bende ikiz istiyorm cok (tekini bile bulamazken)
ailede mi var coğul gebelik yoksa tüb bebek mi :uhm:

ilk 6 ayda hiç çatlağım yoktu fakat daha sonrasında bebeler buyudukce catlamaması imkansız hale geldi her gun badem yagı surdum fakat üçüz hamılelelık sebebiyle karnım ınanılmaz buyudu o yuzden cok fazla dırenmeye gerek kalmadı ne yaparsan yap catlıyo dogum sonrasında asırı ıncelmıs olan deri burusup sarkıyo aynen verdıgım lınktekı foto gıbıı.(ben estetik yaptırmayı dusunuyorum.)

Son düzenleme:
Şu anda bendede çatlak yok ama çatlicama eminim.7. aydan sonra hızla büyür herhalde.doğumdan sonraki hali berbat görünüyo ama napalım yandaki bebişlere bakınca önemli olmuyo sanki.Acaba sporla falan düzelme şansı yok mudur

canım ya bide hep sorcam unutuyorum.kaç kilo aldın doğuma kadar.benim iştahım eskisiyle aynı sayılır.sadece çok fazla meyve yiyorum ama çok kilo almaya başladım.

dorascım çoğul gebelik ama aklıma 3 ten fazlası geliyo ,,,,bakalım cumartesi günü öğreneceğim..kızzzlaarr, kese ve kalp atışı kaçıncı gün belli oluyor ?....

20 25 arası son 1 haftam hastahanede geçti son haftada çok aldım emin degilim ama dogumda 14 kilo falan verdim

dorascım çoğul gebelik ama aklıma 3 ten fazlası geliyo ,,,,bakalım cumartesi günü öğreneceğim..kızzzlaarr, kese ve kalp atışı kaçıncı gün belli oluyor ?....
canım neden üçten fazlası geliyor ki??sana 3 embriyo transfer edilmedi mi??yoksa bir tanesinin de kendi içinde mi bölündüğünü düşünüyorsun??sanmıyorum ben ,senin için dileğim ikiz olması ...keseler 5.haftada belli olur,kalp atışları için 7. hafta bekleniyor canım...zaten randevu gnlerin verilmiştir senin...hayırlı haberlerle gel inşallah cnm...

Bende ücüz annesiyim ve 28+3 dogum ettim
1 oglum 1470g , 2 oglum 1370g, ve prensesimiz 1350g dogdu
su an 6 aylik oldular, ve yanliz bakiyorum, dogmadan önce yardim ederiz diyenler hepsi firar etti delikafadulden. kimseye güvenmeyin bir bakan birdaha gelmiyor.
ücüz anne adaylari karamsar olmayin biraz sor olsada bakiliyor. ben hepsini beraber ayni odada kendi yataklarinda yatiriyorum basdan beri ve birbirinin sesine uyanmiyorlar.

canım bızım 3uzler 5yasından gun almaya basladılar temmuzda.ama o 5sene nasıl gectı bıde bıze sor.bızımkıler cok huysuz herseye aglıyolar cok zor cocuklar.inşallah sızınkıler uslu olur.yarım gun yuvaya gıdıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…