kızlar üçüz çok zor ama bir o kadarda gzl en kötü yanı karnınız doğumdan sonra felaket oluyo hazırlıklı olun diye söyledim
canım merhaba...senin değerine göre çoğul gebelik olduğu kesin...umarım ikiz gebelik olur hayatım,zira üçüz gebelik sözkonusu olduğunda redüksiyon işlemi gerçekleşiyor maalesef...ben yaşadım biliyorum o yüzden...kızzlaarr bu değer ile sanki 8 tane var gibi geliyo bana ...ikiz gebelikler 220 gibi çıkıyo eee benim değerim buna göre 8 tane olmuştur aaaayyy aklım karıştı bu işe napıcamm benn...
kızlar üçüz çok zor ama bir o kadarda gzl en kötü yanı karnınız doğumdan sonra felaket oluyo hazırlıklı olun diye söyledim
resimdeki bebekler sizemi ait :1shok:
üçüzleriniz allah bağıslasın
bende ikiz istiyorm cok (tekini bile bulamazken)
ailede mi var coğul gebelik yoksa tüb bebek mi :uhm:
Aynurcum merhabalar canım.Nası yani:))
kafam karıştı yawwwwww.çatlaklarımı diyosun? canım senin karnın çatladıysa ne zaman olduğunu söyler misin?bişeyler kullandın mı bunun için? bu arada bugün annem geldi yanıma senin bebişleri gösterdim.Allah esirgesin o da benim gibi resimlerini sevdi.maşallah canım size.
canım neden üçten fazlası geliyor ki??sana 3 embriyo transfer edilmedi mi??yoksa bir tanesinin de kendi içinde mi bölündüğünü düşünüyorsun??sanmıyorum ben ,senin için dileğim ikiz olması ...keseler 5.haftada belli olur,kalp atışları için 7. hafta bekleniyor canım...zaten randevu gnlerin verilmiştir senin...hayırlı haberlerle gel inşallah cnm...dorascım çoğul gebelik ama aklıma 3 ten fazlası geliyo ,,,,bakalım cumartesi günü öğreneceğim..kızzzlaarr, kese ve kalp atışı kaçıncı gün belli oluyor ?....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?