özlemcim ben korse konusunda çok bilgisizim.hamile olmadan önce iki kez almıştım ikisinide kullanamadım.şimdi gebelik korsesi kullanmayı çok istiyorum.canım verdiğim adresteki korseye bakar mısın, sence uygun mudur? sen memnun kalmışsın ya o yüzden sana soruyorum.yardımcı olursan sevinirim.
EM Elastik Gebelik Korsesi E-hamile.com | hamile, iç giyim, gebe, gebelik, doğum, emzirme, sezeryan
banada hamilelikde tasalanma geliriz bakariz diyordular ama kimse kalmadi. kayinvaldem anca 24 saat dayandi ben bir doktora gideyim herhalde tansiyonum cikdi dedi giti ve gidis o gidis. aslinda benimde isime geldi, hebsi düsen ve disipline bakiyor gerisi kendinden geliyor. ben kendime bir pilan yapdim icine uyku saati yemek saati yazdim ve uyguluyorum her bebek dogusdan uslu biz yaramazlasdiriyoruz kaydirigubbakcemile3 kucak salama aman aglamasin aman uyusunda nasil uyursa uyusun. biz veya cevremisdekiler alistiriyor.lülülülülülüÖzlemcim valla süpersin, negüzel bakıyosun bebişlere.senden öğrenecek çok şey var.bak canım yalnızım diyosun ama Allah yardımcı oluyo.birileriyle bakmak düzeni bozabilir diye düşünüyorum ben.kendi başına düzen tutturup gidiyosun. benim kayınvalide ve anne geliriz diyolar ama kayınvalidemin bakacağını hiç sanmıyorum, gelip çekyatın birinde akşama kadar yatacağına eminim.sinir hastası zaten.anneme gelince süper ev işi ve yemek yapar ama o da bebek çekemicektir diye düşünüyorum,eski sabır yok kadıncağızda bir gece uyuyamasa hastanelik olur.yüksek tansiyon var.böyle işte canım.Allah yardımcımız olur inşallah.:çok üzgünüm:
evet benimkiler 6 hafta hastanede kaldik bebislerimle 2 hafta küvesde kaldilar ne kadar kücük olduklarini resimlerimde görebilirsin. saten ilk muayneyi hastane yapiyor görme isitme kalp beyin gibi onun haricinde birsey gerekmedigini söylediler taburcu edilirken ben kendimden üc ay arayla göz doktoruna götürüyorum ve gelisim takibine cocuk doktoruna götürüyorum. ve eve 2 haftaya bir cocuk fisoterapisti getirtiyorum bebek masasi cimlastik ve gelisim oyunlari yapiyor bebislerim bayiliyor buna bir deyisiklik oluyor. gerci bu bebekden bebeke deyisiyor en güvenilir bilgiyi sana cocuk doktoru söyler ne gerekdiginiaynurcum senin meleklerin küveze girmemişlerdi heralde dimi? özlemcim sen 28. haftada yapmışsın doğumu. senin kuzucukların küveze girmişlerdir heralde. canım premature bebeklerde yapılması gereken muayeneler varmış. mesele rop muayenesi, işitme testi... bu konuda bilgi verebilirmisin?
özlemcim çocuk fisoterapisti demişsin o ne için merak ettim ayrıca arkadaşlar yaşlarınız kaç merak ettim ben 27 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?