z Anneleri biz de burada bulualm

Aynurcum bugün test sonucumu gösterdim doktora.şekerin yüksek çıkmış dikkat et dedi.üzüldüm ya.çıkmışken gidip aldım alt üst takım, çıtçıtlı atlet falan, kafam rahatladı başka bişey almam artık.sen napıyosun bebeklerin nasıl? sana kim yardımcı oluyo?yoksa tekmi bakıyosun

canım bebekler gayet iyi şu anda kayınvalidem var 2 ay arayla bi annem bi kayınvalidem geliyo ama inan çok zor bol bol uyu dinlen ilk 3 ay çok zor şu an biraz daha iyi ben bilgisayarın başına hiç geçemiyordum sürekli belim agrıyo koltuga geçipte oturamıyorum bu afacanlarla uğraşmaktan hıı bu arada benim hamilelik şekerim çıkmıştı kendim evde sürekli ölçüyordum hatta son bir hafta ankara gatada yattım bu yüzden insülün bile kullandım doğumdan sonra geçti

Aynurcum benim şeker 186 çıktı.çok mu sence.son bi aydır canım çok fazla tatlı istiyordu, yemicem artık.meyveyi de çok abartıyorum ama zaten kendimi zorluyordum.ama çok korkuttu bu durum beni.Dr sadece kilona dikkat et dedi.şuana kadar 10 kg aldım.

evet bu korse uygun benimkide ayni model sade bel kismi biras daha kalindi yada bana öyle geldi. ilk basda alismasi biras zor oluyor ama alisdinmi iyi oluyor ben gece gündüz takiyordum karin büyüdükce insan öne dogru egiliyor korse otamatik olarak düz tutuyor ve oturup kalkmasi daha rahat oluyor. beden olarak hamilelikden önceki bedeni siparis vereceksin. iyadede kabul ediyorlarlarmis 7 gün icinde bu sirket. istersen bir dene olmasa geri iyade edersin.

banada hamilelikde tasalanma geliriz bakariz diyordular ama kimse kalmadi. kayinvaldem anca 24 saat dayandi ben bir doktora gideyim herhalde tansiyonum cikdi dedi giti ve gidis o gidis. aslinda benimde isime geldi, hebsi düsen ve disipline bakiyor gerisi kendinden geliyor. ben kendime bir pilan yapdim icine uyku saati yemek saati yazdim ve uyguluyorum her bebek dogusdan uslu biz yaramazlasdiriyoruz kaydirigubbakcemile3 kucak salama aman aglamasin aman uyusunda nasil uyursa uyusun. biz veya cevremisdekiler alistiriyor.lülülülülülü

bence de en iyisi tek bakmak eğer baş edebilirsen.şimdilik (uzaktan davulun sesi hoş gelir misali mi artık bilemiyorum) tek başıma bakabilirmişim gibi geliyor ama bakalım artık. yarın dr.a soracam bu gebelik korsesini. ne dicek bakalım. inşallah yine hastaneye almaz da birden bire. bu bende takıntı olur artık...

mehlikacım ben de 10 kg aldım ama klona dikkat et filan demedi. benim de hiç aklıma gelip sormuyorum kilo konusunu. şekerin de çok yüksek çıkmamış heralde korkma. tabi bu tokluk mu 50g yükleme mi 100 g yüklememi o da önemli.

aynurcum senin meleklerin küveze girmemişlerdi heralde dimi? özlemcim sen 28. haftada yapmışsın doğumu. senin kuzucukların küveze girmişlerdir heralde. canım premature bebeklerde yapılması gereken muayeneler varmış. mesele rop muayenesi, işitme testi... bu konuda bilgi verebilirmisin?

tubacığım nasılsın hamişlik nasıl gidiyor..umarım herşey yolundadır..
kaç haftalık oldun?? nil hanıma gitmeye devam ediyomusun..

evet benimkiler kuvoze girmediler çok şükür mehlikacım şekerin biraz yüksek çıkmış bana burda çok yüksek değil dediler bu değerlere ankarada hastaneye yatırdılar insülin bile vuruldum sende doktoruna söyle genede

ben sabah aç karnına gittim.50 g glikoz verildi.çıkan değer 1 saat sonraki değer.Dr çok üstünde durmadı, sadece yüksek çıkmış şekerin kilona dikkat et dedi ama ben çok panik oldum sonradan.tekrar gittiğimde ayrıntılı görüşücem dr la bu konuyu.

-benim 50 yükleme yüksek çıktı daha sonra 100 yaptı o ilacı içmekte iğrenç birşey -tatlicadiarzu-

evet benimkiler 6 hafta hastanede kaldik bebislerimle 2 hafta küvesde kaldilar ne kadar kücük olduklarini resimlerimde görebilirsin. saten ilk muayneyi hastane yapiyor görme isitme kalp beyin gibi onun haricinde birsey gerekmedigini söylediler taburcu edilirken ben kendimden üc ay arayla göz doktoruna götürüyorum ve gelisim takibine cocuk doktoruna götürüyorum. ve eve 2 haftaya bir cocuk fisoterapisti getirtiyorum bebek masasi cimlastik ve gelisim oyunlari yapiyor bebislerim bayiliyor buna bir deyisiklik oluyor. gerci bu bebekden bebeke deyisiyor en güvenilir bilgiyi sana cocuk doktoru söyler ne gerekdigini

mehlikacım 100 gr yükleme yapar heralde dr. onun sonucuna göre bişey dicektir.
aşkitom iyiyim şimdilik hamdolsun.27. haftamdayım. saatim saatime uymuyor aslında. bir bakıyorsun iyiyim, bir bakıyorsun karnım sertleşiyor verahatsızlık veriyor. kocaman göbeğimle yuvarlanıp gidiyoruz işte sennasılsın?
saol özlemcim. netten araştırıyor insan ama yine de tecrübeli insanların dedikleri başka oluyor. bin maşşallah bebişlerine...
saat 2 de randevum var kızlar. inş.yine geçen seferki gibi sancın var diyip almaz hastaneye.gelince yazarım inş.

özlemcim çocuk fisoterapisti demişsin o ne için merak ettim ayrıca arkadaşlar yaşlarınız kaç merak ettim ben 27 yaşındayım

özlemcim çocuk fisoterapisti demişsin o ne için merak ettim ayrıca arkadaşlar yaşlarınız kaç merak ettim ben 27 yaşındayım

anne karninda bebisler 40 hafta suyun icinde kaslarini gelistiriyorlar erken dünyaya gelince cekim gücünde kaslar yavas gelisiyor.fisoterapist bu acigi kapatiyor gerci doktora kalsa gerek yok diyor ama benim icim rahat etmiyor. bebislerle oyun oynuyor jimlastik yapiyor masas yapiyor bebislerim bayiliyor hem benim icinde deyisiklik oluyor

slm kızlar. ben geldim. şükür sancım filan çıkmadı.bebekler iyiler.8 ocakta kontrol. inş. o zamana aksi bi durum olmazsa. nidilata devam. 1 ay daha dayan tuğba hanım diyip durdu kadıncağız. 61 kilo olmuşum. normal dedi. 50 ile başlamıştım. işte şimdilik böyle.
ben de 26 yaşındayım bu arada.
özlem resimlerine baktım allahım her türlü kötülüktenkorusun kuzucuklarını çok duygulandım.annem vardı yanımda. o kötü oolmasın diye tuttum kendimi ama öyle duygulandım ki ağlamamak için kendimi zor tuttum. çoooooooookkkkk zor günlerdi sizin için mutlaka ama bebeklerinle aranda kurduğun iletişimi taaaaa burdan, resimlerinizden bile hissettim.. allahım bir ömür boyu ayırmasın inş. sizi.
oyyy aynur oyyyyyyy!!!!!!! maşşallahhhhhhhhhh maşşalllahhhhhhhhhhhh allahım nazarlardan korusun harika bebeklerin. ah bi yanımda olsalar da koklasam öpsem sıkıştırsam dedim durdum. allahım korusun sizi.
mehlikaaaaaaaa............. biz de yapcazmı inş. albümler???????????

Sevindim canım ii olduğunuza.Tabiki yapıcaz albümler.dizicez bebişleri sıra sıra inşallah.özlemin fotoları nerde, ben göremedim bebişleri.
tuba sordun mu korseyi ne dedi dr?

inşallah canım...özlemin bebişleri de profilinde albümünde.bu arada korseyi unuttum!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…