benim adim özlem, evet bir hafta ugrastim simdi kendileri uyumayi ögrendi gece ikikere kalkiyorlar mamaya, tabiki istinalar kayideyi bozmas arada her cocuk gibi onlarda düzeni bozuyor ama disiplin en önemlisi, ben üc ay emzirdim sonra memede oynamaya basladilar bende kesme sorunda kaldim ve pumpaladim kendi sütüme nestle 75 adli gelisim tozunu karistirip verdim,suan nestle pre adli mamaya gecdim, ek gidaya 4 ayin bitiminde basladim ilk önce havuc verdim bir hafta sonra patades ekledim ve bir hafta arayla et püresi tavuk gibi eklemelerde bulundum, meyva olarak elmayla basladim sirayla armut kaysi mus denedim, simdi beni versem beni yiyecekler delikafadulden.umuda yeşeren çiçekler önce ismini verirsen sevinirim böyle uzun oluyo inan çok şaşırdım kendin nasıl yetişiyorsun biz 2 kişi zor yetişiyoruz kendileri uyuyorlar herhalde biz sallamak zorunda kalıyoruz.bebeklerini hiç emzirdinmi mama kullanmışsındır hangisini kullandınız ek mamaya hangi ayda ve neyle başladınız inan sana sormak istediğim çok şey var kusura bakma biz şu anda sütlü pirinç ununa başladık ve şu minik kavonozlardaki mamalardan veriyorum benim bebeişler 4 aylık 5500 kilo sanki zayıf gibiler sen ne dersin
ben de bilmiyorum sonra yine tekrarlicaz dedi ama ne zaman bilmiyorum.
ya ben gebelik korsesi kullanmak istiyorum ama nasıl bişey olmalı bilmiyorum.bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
aynurcum sence 3 bebek için ne kadar tulum yeterli olur.doğumdan hemen sonra neler lazım olacak bilgi verirsen sevinirim.
aynurcum, ben hala çantamı hazırlayamadım.ben de bu ara onun stresini yaşıyorum.dün bebişlerin kıyafetlerini topladım önüme yıkicaktım hava bozuldu.bizim cicilerin yüzde doksanını annem aldı ama annem herşeyin büyüğünü alır, hemen büyüyüverir çocuk der.bisürü kıyafet var ama beni sardı bi telaş bunların hiçbirini henüz giyemezler diye. bugün öğleden sonra çıkıp tulum falan alıcam bende kaç numara önerirsin .0- 3 ay uygun olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?