z Anneleri biz de burada bulualm

Ben catlak olusmasin diye özel losion kulandim ve hamilelik korsesi takdim 5 aydan sonra hem bel kemigine destek oluyor hemde karinin sarkmasini önlüyor ve catlak olusmuyor. benim karnimda hic catlak olusmadi hafif göbegimin altinda burusukluk kaldi ve deri kuyulasmisdi su an yeniden kiremliyorum ve kan dolasimi icin fircaliyorum kuyulasma nerdeyse kayip oldu burusuklugda gider bence ve en güzeli eski bedenime döndüm

hem çok güzel hem çok yorucu olmalı.
3 bebişle ayrı ayrı ilgilenmek çok zordur.
valla ben 1 tanesi ile baş edemezken 3 taneyle kendimi düşünemiyorum.
allah yardımcınız olsun eminim çok zordur

ablamında üçüzleri oldu ama normal yolla hee şimdi anaokuluna gidiyolar ve 3 üde kızzzzz süperler ya ama büyütmesi çok zordu ablam yardımcıyla büyüttü valla ben bitanesine zor yetiyorum şimdide dişi çıkıyo alttan 2 tanesi çıktı şimdi üstte sıra galiba 3 tanesinin dişini çıktığını düşünemiyorum çok zor olur herhalde allah sabır versin tüm annelere bide en önemlisi saglık öptüm bütün anneleri ve bebişleri

e buda garanti degil kardesim,bana 7 haftaliken 1 kese birde birtane kalp atisi dedi doktorum, 9 haftaliken esimle gittim 2 ye artirdi ilk soktan sonra cok sevindig, 12 haftaliken özel ultrasiona gittig esimle ve esim töbe etti birdaha doktora gelmiyecegim seninlen doktor beni görünce habire artiriyor sayi 3 cikti. esim doguma kadar birdaha doktora gelmedi ve sayi ücde kaldi

bizede dr ilk gittiğimizde ikiz demişti.sonradan üçe çıktı.üçüz dediği gün çok ağlamıştım, yaşamazlar bişekilde kaybederim diye düşündüm ama sonra dünyaya gelmiş olan birçok üçüzü görünce rahatladım.Allah isterse yaşatıyor yani.bide insanın kendine ve bebeklerine güvenmesi çok önemli sanırım.
çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz. ben önceleri nemlendirici kullanıyordum ama bisüredir zeytinyağına geçtim.bizim zeytinağaçlarımız var ve yağını biz çıkarttırıyoruz.onu kullanınca çok rahatlıyorum, acayipte uykum geliyo.ben kozmetik ürünleri pek sevmem inşallah gerek de kalmaz.

umuda yeşeren çiçekler önce ismini verirsen sevinirim böyle uzun oluyo inan çok şaşırdım kendin nasıl yetişiyorsun biz 2 kişi zor yetişiyoruz kendileri uyuyorlar herhalde biz sallamak zorunda kalıyoruz.bebeklerini hiç emzirdinmi mama kullanmışsındır hangisini kullandınız ek mamaya hangi ayda ve neyle başladınız inan sana sormak istediğim çok şey var kusura bakma biz şu anda sütlü pirinç ununa başladık ve şu minik kavonozlardaki mamalardan veriyorum benim bebeişler 4 aylık 5500 kilo sanki zayıf gibiler sen ne dersin

Tubacım nasılsın? nasıl gidiyor hamileliğin? umarım tekrar rahatızlanmamışsındır.Kendine dikkat et canım ve bizi de haberdar et durumundan.
ben bugün ciğer geliştirici iğneyi yaptırdım.4 iğne toplam 2 sini sabah 8 de yaptırdım.diğer ikisini bu akşam 8 de.sona yine tekrarlicaz dedi dr

mehlika ben o igneden 2 tane yaptırdım ikişer karışım olarak sen 4 defamı yaptırıcan canım anlamadım

ben de bilmiyorum sonra yine tekrarlicaz dedi ama ne zaman bilmiyorum.
ya ben gebelik korsesi kullanmak istiyorum ama nasıl bişey olmalı bilmiyorum.bu konuda bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
aynurcum sence 3 bebek için ne kadar tulum yeterli olur.doğumdan hemen sonra neler lazım olacak bilgi verirsen sevinirim.

ayyy ne tattlılar ya maşşallahhh minik kuzucuklar olsa hepsini tek tek sıksam bende istiyorum çooooooookkkk Benimde dayımın 3 üz oğulları var normal yolla oldu bi kızın arkasından :))) maşallah büyüdüler 11 yaşındalar...........

benim adim özlem, evet bir hafta ugrastim simdi kendileri uyumayi ögrendi gece ikikere kalkiyorlar mamaya, tabiki istinalar kayideyi bozmas arada her cocuk gibi onlarda düzeni bozuyor ama disiplin en önemlisi, ben üc ay emzirdim sonra memede oynamaya basladilar bende kesme sorunda kaldim ve pumpaladim kendi sütüme nestle 75 adli gelisim tozunu karistirip verdim,suan nestle pre adli mamaya gecdim, ek gidaya 4 ayin bitiminde basladim ilk önce havuc verdim bir hafta sonra patades ekledim ve bir hafta arayla et püresi tavuk gibi eklemelerde bulundum, meyva olarak elmayla basladim sirayla armut kaysi mus denedim, simdi beni versem beni yiyecekler delikafadulden.
seninkilerin kilolari gayet güzel normal gelisimde haftada 100 -150 g almalari lagzim sorla kilo aldirma sonusda sen tasiyorsun ve inan bana cok cabuk kilolari agirlasiyor.
ben kizima arada peris bile yaptiriyorum cokacimcoook

birinci igne 24 haftayken vuruluyor sonra 28 haftada tekrarlaniyor, ben gebelik korsesi kulandim cok memnun kaldim benimki camasirin üstüne sikica takiliyordu ve altan kalin bir band karnima destek icin gelip belimde birlesiyordu karnimda hic catlak olusmadi ve dogumdan sonrada korse giydim sanki üc bebis ben dogurmamis gibi eski bedenime döndüm

iyi sayılırım mehlikacım ya. belimdeki ağrıları saymazsak. ben de denemek istiyorum gebelik korsesini. cuma kontrolde dr.a da sorcam. arada umudumu yitirip çok kötü bir ruh haline bürünüyorum. hemen yarın doğum olacakmış gibi geliyor. kasık ağrısı olduğunda özellikle. ağırlaştıkça vücut çok zorlaştı artık. bazen de öyle umutlu oluyorum ki 34 haftayı göreceğimi hayal ediyorum. böyle karışık duygular işte. sürekli evde olmaktan çok sıkıldım ve bunaldım ama. hele ki hergün dışarı çıkardım ben. okula giderken sabahları ne hayıflanırdım ama ne iyiymiş. geçende kontrole gittim ve hastaneye yattım ya bu sefer de öyle olacak diye korkuyorum ve gitmek bile istemiyorum hastaneye. ay çok karışık duygular içindeyim yaaaaaaaaaa... sende de bel be kasık ağrıları oluormu canım ya? aynur ve özlem? siz de yaşamışmıydınız bunları?

tubacım kontrol yakın ne güzel bebişlerini görücen.Ben daha önce sürekli sırt üstü yatmak istiyordum ama şimdi hiç yatamıyorum.Aynı prob. bende de var.mide ekşimesi de mahvediyo,zaten bende gebelik öncesi ülser vardı,berbatım o konuda.ama şimdi sadece sola yatabiliyorum.bebeğin birini sağ tarafımda çok hissediyrum istesemde yatamıyorum, tekmeler bitmiyo üstüme yattın kalk diyo herhalde:) inanki herkesin bitakım sıkıntıları var ama ben baştan olumsuzları hiç düşünmicem dedim, aklıma bile getirmiyorum kötü şeyler.herşey olacağına varır.sen de kendine güven canım.eşimin okulunda minicik bi kadın üçüz doğurdu hem de 9 aylık.biz niye yapamayalım ki.:lepi:
korse kesin alıcam ama kullanan arkadaş memnun kalmışsa marka versin lütfen.biyığın korse var kullanamicam bişi almak istemiyorum. bide arkadaşlar ben belki internetten sipariş veririm bu korseyi hangi bedene göre alcaz, gebelik öncesi bedene göremi?

Özlemcim valla süpersin, negüzel bakıyosun bebişlere.senden öğrenecek çok şey var.bak canım yalnızım diyosun ama Allah yardımcı oluyo.birileriyle bakmak düzeni bozabilir diye düşünüyorum ben.kendi başına düzen tutturup gidiyosun. benim kayınvalide ve anne geliriz diyolar ama kayınvalidemin bakacağını hiç sanmıyorum, gelip çekyatın birinde akşama kadar yatacağına eminim.sinir hastası zaten.anneme gelince süper ev işi ve yemek yapar ama o da bebek çekemicektir diye düşünüyorum,eski sabır yok kadıncağızda bir gece uyuyamasa hastanelik olur.yüksek tansiyon var.böyle işte canım.Allah yardımcımız olur inşallah.:çok üzgünüm:

kızlar ben korse kullanmadım bilmiyordum ama alın bence ben 35. haftada doğurdum o yüzden karnım çok büyüdü çatlak ondan çok oldu özlemcim sen 28. haftada doğurmuşun asıl insanın karnı ondan sonra kocamannnnnnnnnnn oluyo bende bel ağrısı çektim çok birde tam yaz sıcaklarıa denk geldi çok terliyordum uyuyamıyordum ceyranın altında yatıyordum resmen mehlika bende 10 tane tulum vardı en kullanışlısı tulum oluyor zaten hastane çıkışlarını hiç kullanamadım birde bol bol çıtçıtlı badi al tubacım sende korkma bende hep terettüt ederdim 26. haftadan sonra her an doğurabilitsin dediler ama ben 34+6 da doğurdum herkez kızıyordu otur dinlen iş yapma diye ama ben hiç duramıyordum ama çevremde örnekleri var siz bana bakmayın bol bol istirahat edin erken doğumu tetikleyen yorgunluk oluyo son 1 haftam hastahanede geçti ve o aşırı bel ağrılarım kayboldu meyerse ben ayakta durmaktan iş yapmaktan bel ağrısı çekiyormuşum hastqanede mecbur yatınca anladım kızlar

aynurcum, ben hala çantamı hazırlayamadım.ben de bu ara onun stresini yaşıyorum.dün bebişlerin kıyafetlerini topladım önüme yıkicaktım hava bozuldu.bizim cicilerin yüzde doksanını annem aldı ama annem herşeyin büyüğünü alır, hemen büyüyüverir çocuk der.bisürü kıyafet var ama beni sardı bi telaş bunların hiçbirini henüz giyemezler diye. bugün öğleden sonra çıkıp tulum falan alıcam bende kaç numara önerirsin .0- 3 ay uygun olur mu?

üçüzmüüüüüüüü :1shok:
41 kere maşallah
ay yarabbim
Allah çok kolaylıklar versin size
rabbim uzun ömürler versin evlatlarınıza:Saruboceq:
ben şimcilik ikiz istiyom tabi hamile kalabilirsem şaka bi tarafa rabbimden herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

yatabıldıgınız kadar yatın.tadını cıkarın.benden soylemesı.tecrubeyle sabıttır.sıkıldık demeyın.bugunlerı cok arayacaksınız.saglıkla inşallah kucagınıza alın.moral bozmak yok.unutmyın sızın yerınızde olmak ısteyen cok arkadaslarımız war.mutlu olun guzeller.

evet 0_3 ay iyi olur hatta ben hani şu 2_ 3 milyona satılan zıbınlardan çok kullandım onlar küçük oluyo rahat oluyo 1_2 ay kullan at eldivenleride iyi oluyo tavsiye ederim zıbın alt üst takım olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…