Arkadaşlar ben de bir üçüz annesi olarak sizlere yardımcı olmak isterim sormak istediğinizde çekinmeden yazabilirsiniz
ben de üçüzlere gebeyim ve bana da aynı şey söylendi ama eşimle karar verdik, 12. hafta kontrolümüzde gerçekten mevcut ve önemli bi risk olmazsa üçüzlerle devam edicez.. Allahın verdiği cana halihazırda haklı bir sebep yokken kıyamayız... ya birini sonlandırıp daha kötü şeyler gelirse başımıza... bir de ben son kontrolümde hareketlerini gördüm maşallah, gözümün önünden gitmiyo.. çok şeker ve komikti :)ben 7 haftalık üüz annesi adayıyım:)
dr birtanesini almamız söyledi riskli oldugu için ama ben nasıl ayırt edebilirimki. hangisinden vazgeçebilirim ama burdaki yorumlara bakarak saglıklı 3üz dogum yapanlar var beni bilgilendirirseniz sevinirim
..
sizi çok iyi anlıyoruz aslında şiz şanslısınız bizler doğum yapmışlar olarak çoğaldık burada mutlaka içimizden birisi size cevap verecektir ayrıca arkadaşlar ikiz üçüz tek farketmeyecek süreç aynı sadece bizler biraz fazla son aylarda yürüme zorluğu çektik oda çoğumuzda olmadı korkmayınn gerçekten korkmayın ama kararsızlık daha zor bir an önce karar verin ki içiniz bir şekilde rahat olucaktır ben panik atağım doktorum beni cesaretlendirdi bişi olucaksa naparsan yap olur ama bakın
güzel anneler, ben de bişey sorcam, 8+6 olduk bugün ve benim göbeğim çıkmaya başladı mı ne... yani şişkinlik mi diyorum ama artık sabahları da çıkıyo, yani şişkinlik olsa sabahları olmaması lazım di mi? üçüz gebelikte ortalama ne zaman çıkıyo göbüşler ???
tatlım nilinde dediği gibi ialçla hamile kalındığında zaten 1 aylık hamile gibi oluyosun üstünede bebekler şekillenince iyice ortaya çıkmaya başlayacak 20 haftalıkken falan artık iyice çıkmış olacak çogu seni doğuma geldin sanacak kontrollerde falan .göbek deliği beya bi dışarı çıkıcak bide göbeği ortalayan karnınıza boydan boya kahverengi bi hamilelik çizgisi çıkacak .
verdiğin kararda sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok konuşan insanlarda susar benim çocuklarım etrafımdaki tek bebeklerden bile daha gelişmiş haldeler millet bunlar büyümez falan diyor ama aldırmayın sakın inanın hepsini geçiyorlşar hem kalabalık oldukları için herşeyi daha çabuk öğreniyorlar
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık 3 erkek bebek bekliyorum.benim gibi bir çoğunluğun olduğunu görmek bana çok moral ve destek verdi.
şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı çok şükür bende her hafta düşük tehlikesine karşın iğne vuruluyorum temmuzun ortasından sonrada ciğer geliştirici iğneye başlarız dedi doktor.şimdiye kadar 9 kilo almışım doktorum bebeklerimi beslediğimi söyledi inşallah öyle olur. 34+6 günlük bebeklerini eline alan arkadaş senin için çok sevindim bizede dua et olurmu bebeklerimizi bizde senin gibi sağlıklı dünyaya getirelim.çoğul gebeliklerde çoklu ultrason yada ayrıntılı testler olmuyor dedi doktorum ben bi sıkıntı düşünseydim eğer ayrıntılı ultrason isterdim gerek görmüyorum dedi , siz naptınız tarama testlerini arkadaşlar...
tekrar görüşürüz bu arada hayırlı kandiller...
merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık 3 erkek bebek bekliyorum.benim gibi bir çoğunluğun olduğunu görmek bana çok moral ve destek verdi.
şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı çok şükür bende her hafta düşük tehlikesine karşın iğne vuruluyorum temmuzun ortasından sonrada ciğer geliştirici iğneye başlarız dedi doktor.şimdiye kadar 9 kilo almışım doktorum bebeklerimi beslediğimi söyledi inşallah öyle olur. 34+6 günlük bebeklerini eline alan arkadaş senin için çok sevindim bizede dua et olurmu bebeklerimizi bizde senin gibi sağlıklı dünyaya getirelim.çoğul gebeliklerde çoklu ultrason yada ayrıntılı testler olmuyor dedi doktorum ben bi sıkıntı düşünseydim eğer ayrıntılı ultrason isterdim gerek görmüyorum dedi , siz naptınız tarama testlerini arkadaşlar...
Benim de üçüzlerim 7 haftalık.. Öğrendiğimden beri içimde fırtınalar kopuyor. Bu çok zor bir sorumluluk...
merhaba arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?