z Anneleri biz de burada bulualm

Arkadaşlar ben de bir üçüz annesi olarak sizlere yardımcı olmak isterim sormak istediğinizde çekinmeden yazabilirsiniz

ben 7 haftalık üüz annesi adayıyım:)
dr birtanesini almamız söyledi riskli oldugu için ama ben nasıl ayırt edebilirimki. hangisinden vazgeçebilirim ama burdaki yorumlara bakarak saglıklı 3üz dogum yapanlar var beni bilgilendirirseniz sevinirim
..

sağlıkla kucağına alman dileğiyle bizede aynısı söylendi ama karar vermek zor tabiki iyice düşünmek llazım biz bu yola inançla devam ettik

aslında bu topiğin ilk başından sonuna ve diğer doğum yapmışlar topiğini de okursan biraz rahatlarsın ...

ya okudum çogunu ama baya eski yazılar yazarkende cvp gelmiyebilir dedim ama duyarlı birisi çıktı
ben de 3ünü de istiyorum bi aksilik olmadıgı şekilde ama bu hamilelik için tavsiye edeceginiz şeyler varmı tecrübeli olarak yardım edin bizde ne yapacagımızı bilmiyoeruz ve çevremde de tecrübe sahibi kimse yok bilgisinden yararlanacagımız

Benim de üçüzlerim 7 haftalık.. Öğrendiğimden beri içimde fırtınalar kopuyor. Bu çok zor bir sorumluluk...

sizi çok iyi anlıyoruz aslında şiz şanslısınız bizler doğum yapmışlar olarak çoğaldık burada mutlaka içimizden birisi size cevap verecektir ayrıca arkadaşlar ikiz üçüz tek farketmeyecek süreç aynı sadece bizler biraz fazla son aylarda yürüme zorluğu çektik oda çoğumuzda olmadı korkmayınn gerçekten korkmayın ama kararsızlık daha zor bir an önce karar verin ki içiniz bir şekilde rahat olucaktır ben panik atağım doktorum beni cesaretlendirdi bişi olucaksa naparsan yap olur ama bakın

selamlar, Allah hepimizin bebeklerini bağışlasın maşallah
ben de üçüzlere gebeyim ve bana da aynı şey söylendi ama eşimle karar verdik, 12. hafta kontrolümüzde gerçekten mevcut ve önemli bi risk olmazsa üçüzlerle devam edicez.. Allahın verdiği cana halihazırda haklı bir sebep yokken kıyamayız... ya birini sonlandırıp daha kötü şeyler gelirse başımıza... bir de ben son kontrolümde hareketlerini gördüm maşallah, gözümün önünden gitmiyo.. çok şeker ve komikti :)

canım çok teşekkürler, o kadar iyi geliyoki sizlerin böyle söylemeniz.. herkes gözümüzü korkutuyo

güzel anneler, ben de bişey sorcam, 8+6 olduk bugün ve benim göbeğim çıkmaya başladı mı ne... yani şişkinlik mi diyorum ama artık sabahları da çıkıyo, yani şişkinlik olsa sabahları olmaması lazım di mi? üçüz gebelikte ortalama ne zaman çıkıyo göbüşler ???

Son düzenleme:
canım tabiki şişkinlik bu dönemlerde kullanılan ilaçlardan vve tedavi ilaçlarndan oluyor
bu dönemde folıcplus almanız lazım kızlar o çok önemliiii unutmayın !

vitamin ilacına gerek yok demişti doktorum meyve sebze olayı tamamlar vitamiin içmedim ben ...
o da şişiriyor ama meyve sebze yiyorsanız bu aralar beslenmeniz tam olmayabilir malum mide bulantıları filan ama4, aydan sonra normale dönecektir . benim 4, aydan itibaren büyüdydü iyiceee

tatlım nilinde dediği gibi ialçla hamile kalındığında zaten 1 aylık hamile gibi oluyosun üstünede bebekler şekillenince iyice ortaya çıkmaya başlayacak 20 haftalıkken falan artık iyice çıkmış olacak çogu seni doğuma geldin sanacak kontrollerde falan .göbek deliği beya bi dışarı çıkıcak bide göbeği ortalayan karnınıza boydan boya kahverengi bi hamilelik çizgisi çıkacak .
verdiğin kararda sevindim canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok konuşan insanlarda susar benim çocuklarım etrafımdaki tek bebeklerden bile daha gelişmiş haldeler millet bunlar büyümez falan diyor ama aldırmayın sakın inanın hepsini geçiyorlşar hem kalabalık oldukları için herşeyi daha çabuk öğreniyorlar

Evet benim de son tedaviye başladığımdan beri karnım şişti. Görenler ooo şimdiden karnın çıkmış deyince moralim bozuluyo Eskiden hamile kıyafelerine çok özenirdim ama şimdi bol şeyler giymek istemiyorum özellikle dar kesimli kıyafetlerimi giymek geliyo içimden

merhaba arkadaşlar,
aranıza yeni katıldım bende 23 haftalık 3 erkek bebek bekliyorum.benim gibi bir çoğunluğun olduğunu görmek bana çok moral ve destek verdi.
şimdiye kadar hiç sıkıntım olmadı çok şükür bende her hafta düşük tehlikesine karşın iğne vuruluyorum temmuzun ortasından sonrada ciğer geliştirici iğneye başlarız dedi doktor.şimdiye kadar 9 kilo almışım doktorum bebeklerimi beslediğimi söyledi inşallah öyle olur. 34+6 günlük bebeklerini eline alan arkadaş senin için çok sevindim bizede dua et olurmu bebeklerimizi bizde senin gibi sağlıklı dünyaya getirelim.çoğul gebeliklerde çoklu ultrason yada ayrıntılı testler olmuyor dedi doktorum ben bi sıkıntı düşünseydim eğer ayrıntılı ultrason isterdim gerek görmüyorum dedi , siz naptınız tarama testlerini arkadaşlar...
tekrar görüşürüz bu arada hayırlı kandiller...

tatlım hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişlerini . ayrıntılı ultrosonu benim doktorum önermişti diğer testler yapılmadığı için ben ankarada girmiştim .

hoşgeldin canım.seninle aynı gidiyoruz sanırım.bende 10 kilo falan aldım ama benim drum seninkinin aksiine kendini beslemişsin diye bana kızıp duruyor.halbuki gelişimleri çok normal maşallah.
düşüğe karşı iğne bende olmuştum ama seninki biraz uzun sürmüş,ben isyan etmiştim artık çok canım yanıyordu.15. haftada falan bıraktırtmıştım resmen doktoruma.
ense kalınlıkları da normaldi,bir de yinede ikili tarama yaptı,sonuç iyi çıkınca rahatladık ama genelde bu testler pek yapılmıyor çoğul gebeliklerde.
ama ayrıntılı ultrasona gir bence de.ben şimdiye kadar 2 kez girdim,sonuncusu iki hafta sonra olacak.ciğer geliştiricilere de 30.hafta başlarız dedi bana.ama her doktorun uygulaması farklı oluyor sanırım.
hiç alışveriş yaptın mı? doğumunu nerede yapacaksın,devlette mi özelde mi yani?
Allah sabır versin canım,öpt.

arkadaşlar aranıza yeni katıldım 16 haftalık üçüzlere hamileyim üçüz hamilelerle konuşup rahatlamak korkularımı yenmek istiyoorum..

slm bende16 haftalık üçüzlere hamileyim siz doğum yaptınız mı hamileliğiniz nasıl geçti deneyimlerinizi paylaşmak isterim

kızlar hoşgeldiniz
allah hayırlı uğurlu etsin bebişlerinizi
yalnız bu topik biraz eski
kızlar pek uğramıyorlar sanırım
listedeki diğer topiğe gelin oralar daha faal
orada görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…