z Anneleri biz de burada bulualm

arkadaşlar doktordan geldik te 22 haftalık üçüzlere hamileyim .. servkiks uzunlugu 37.5 oldugunu söyledi .... bu kötü bir durum mu sizde de böyle oldumu.. ltf yardım . edin

Benimki normal bebek tüp degiller, bugün kontrolde doktor birtanesinin pipisi var dedi diger ikitanesi belli degil dedi. arkadaslar siz hangi haftada ögrendiniz bebklerin ücünüde dr ayni anda cinsiyetlerini görebiliyormu?

tali ben de aşılama ile hamile kaldım.cinsiyetlerini de bir kaç hafta içinde daha net öğrenirsin ben de öyle öğrendim

cinsiyetlerini öğrenmek merakımızı gidermek için yoksa önemli olan onların sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmeleri

ben 20. haftadayım Allah hepimizin yardımcısı olsun kolaylık versin inşallah bizde diğer arkadaşlar gibi 30 lu haftalarda doğum yapar ve sağlıklı bebekler dünyaya getiririz

tria bu sitede ilk seninle yazışmıştım bana moral oldun inşallah bundan sonra da bebişlerimin güzel haberlerini paylaşırım sizlerle

tria bu sitede ilk seninle yazışmıştım bana moral oldun inşallah bundan sonra da bebişlerimin güzel haberlerini paylaşırım sizlerle

moral olabildiysem ne güzel tatlım . inşallah bebeklerin sağlıklı doğum haberlerinide paylaşırsınız bizlerle

talitan nasılsın canım . minik yaramazlar nasıl hareketlenmeye başladılarmı

iyiyim canim günde birdefa asagiya inebiliyorum sabah kizimi krese götürüp geliyorum aksama kadar evdeyim. birtanesi erkekmis digerleri belli degil sol taraftaki hissediyourm digerleride igne gibi batiyorlar acitiyorlar canimi sizdede oluyormuydu.

kend,lerine yer açmaya çalışıyorlardır )) oğlun hayırlı olsun canım 2 2 eşitlersin inşallah

İkiz, üçüz çocuk sahibi olmak baya zor yani ikiz, üçüz sahibi değilim ama ailemde var.
Görümcemin üçüz kızları var artık büyüdüler 10 yaşındalar ama erken doğdukları için bebeklikleri çok zor geçti neredeyse 3-4 kişi baktı.
Ayrıca kuzeniminde ikiz oğulları var onlarda 7 aylık doğdular gerçekten bakımları çok zor oldu gerçi artık büyüdüler 5 yaşına geldiler ama büyürken anneleri neler çekti Allah biliyor.
Allah ikiz, üçüz evlat sahibi olanlara kolaylıklar versin eminim çok güzel bir duygudur ama zorluklarıda var tabi benim gibi görünce sevenlere hoş geliyordur ama bakımları kolay değil.
Zaten sevgisi olmasa ve anneliğin verdiği o sabır olmasa cidden birkaç tane çocuğu bir arada büyütmek çok kolay birşey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…