z Anneleri biz de burada bulualm

kac haftalik dogdular yada kac aylik,
arkadaslar en erken dogan ücüz kacinci haftada dogdu
ben erken dogumdan korkuyorumda

arkadaslar bebekleriinz kacinci haftada dogdu, kc kilo aldiniz, bebekleriniz kac kilo aldi,
ben hesaplarima göre 30 a yakin alirim cevaplarinizi sabirsizlikla bekliyorum

kac haftalik dogdular yada kac aylik,
arkadaslar en erken dogan ücüz kacinci haftada dogdu
ben erken dogumdan korkuyorumda

Görümcemin üçüzleri 7. aylarına girdikleri gibi doğmuşlar.
Yani daha 7 aylarını doldurmadan dünyaya gelmişler 2 tanesi 17 gün küvezde kalmış diğeri 25 gün çünkü ortada olan fazla gelişememiş ama şimdi maşallah hiçbir sorunu yok cimcimenin:)
Tabi doğum sonrasıda bakımları baya zor olmuş özel mamalarla steril bir şekilde büyümüşler.
Görümcem anlatır hep evde bile onların odasına girerken ellerimize kolonyaları sürer steril bir şekilde yanlarına girer öyle mamalarını yedirirdik der.
Tabi bu durum bir süre sürmüş sonra bebekler gelişince herşey normale dönmüş.

günaydin canim, görümcen kac kilo almis, bebekler kac kilo almislar, küvezde fazla kalmamislar ozaman cigerleri gelismisti, cigerlerinin 34. hafta gelistigini biliyordumda onun icin sormak istedim, ögrenirmisin canim.

Arkadaşlar merhaba, benim 2,5 yaşında ve 9 aylık çocuklarım var. şimdi ise 5 haftalık hamileyim. kayımvaldem bakıyor. ama çok kızıyorum kendisine. bazen katlanamıyorum. eşim rahatsız. çalışmıyor. ben çalışıyorum ama şirket duyarsa kapının önüne koyabilirler. bu 3.cü... ne yapim arkadaşlar ne olur destek olun?

selam kızlar
ayşe 3 ,talitan Allah hepinizi kurtarsın .
benim de 22 aylık üçüzlerim var .2 erkek bir kız. çok yaramazlar.
çok zor günler geçirip feraha çıkıcaksınız bunu unutmayın. onların her biri birer mucize.

slm canlarim dr kontrolüm cok güzel gecti bebekler iyiymis, 3de erkek dedi, cok sevindim ücününde gelismesi cok iyiymis 3üde haftalarinin büyüklügündeymis icim rahatladi, dogumdan sonra zor olacak biliyorum saglikli dogsunlarda yeter bana hicbirsey istemiyorum.

tuuybay canım hiç korkma endişe ve korku hamileliğinin zor geçmesine neden olabilir rahat ol ve bolca dua et ben hamileliğimin son 2 ayını hep yatarak geçirdim sabır dua ve endişe etmeden çok şükür 35 haftalıkken doğumum gerçekleşti ve 2 kız bir oğlan dünyaya getirdirdim çok şükür sağlıklı doğdular ortanca kız 5 gün küvezde kaldı sonrada çıktı endişe etme dua et herşey kolaylaşır

allah kolaylık versın ınlş dogum yapacaklara ........sıkıntısız gunler ols ınş..............
ello arkadasım nasıl bı destek ıstıyosun bılmıyorum ama ısın gercekten zor ya ...........üç kuçuk bebek ve esın ıssız gercekten endısen normal ama ınşlşş bı kolaylık olur kayınvalıden bakıyosa oda ıyı bence ya balmasa daha zor olurdu hayırlısı ols dıyelım...........üçüzlerını buyutenler masallah sıze buyuyunce dahamı kolay oluyoo hersey sanırım bı üç ysatan sonrası daha kolay farklı zorklukları olsada ..........

slm aynur hanım allah maşallah üçüzlerinize ALLAH analı babalı sağlıklı büyümeyi nasip etsin benim de üçüzlerim var 2 kız bir oğlan ALLAH kolaylık versin

Arkadaşlar ben de bir üçüz annesi olarak sizlere yardımcı olmak isterim sormak istediğinizde çekinmeden yazabilirsiniz

melekçim günydın sen sk girmiyorsun sanırım biz genelde doğum yapmış üçüz annelerindeyiz canım ordan bize her konuda yardım edebilirsin . özellikle hepimizin takıldığı şeyler yemek ve tuvalet alışkanlıkları nasıl yapıcaz büyüdükçe hırçınlıkları geçermi hepsin yaz valla bize çok gerekli

gunaydın kızlar....................duzeltılmıs sekıze gırdık............dilanın dişi gözüktü.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…