bana kalırsa zam olacak ay'ı bekle yani benim çalıştığım yerde geçen yıl şubatta zam yapıldıysa yeni yılda o zaman yapılır.
geçen yıl biliyorsunuz asgari ücrete 300 tl falan muhabbeti vardı tabi bizim firma 150 tl verdi tüm çalışana bu yılda herkese 200 tl ye denk getirmiş herkesi ben hariiçişte örnek verirsem 220 ise 200 yapmış 190 ise 200 e tamamlamış benden de kesmiş olduu dedimm 8 yıldır burdayım yok öyle gittim patronumun karşısına patroncum herkese böyle de bana neden böyle bi 50 tl yi çok mu gördünüz dedim ne derse beğenirsiniz çay parası bize dedi 50 tl bana su ft parası dedim çok üzüldüm bu duruma dedim ee hadi o zaman neyse onu al dedi yok dedim 200 tl istiyorum dedim ve aldım
valla yırtık mı dersin ağlamayan bebeğe emzik vermezler mi dersin ne dersen de 8 yılımı geçirmişim hasta oldum geldim ayağım kırıldı geldim koskoca basamakları zıplaya zıplaya çıktım 50 tl yimi çok görüyorlarBazen yırtık olmak gerekiyor iş yerlerinde yoksa vur kafasına al ekmeğini hesabı oluyor
bir üstüne söylesen o söylese yetkili kişiyeKızlar merhabalar ,
Benim derdim başlıktan da anlaşılabileceği gibi zam istemek.
Tam bir yılım dolmuş oluyor çalıştığım işyerinde.
Artık işi de iyi öğrendim
Ve çalışma saatlerim çok yoğun ve yorucu.
Zam istemenin uygun yolu nedir?
Nasıl söylenir ?
Şu ana kadar istemek zorunda kalmadım hiç
Bana yardım edin :)
bir üstüne söylesen o söylese yetkili kişiye
o zaman cnm 1 senenin dolduğunu bu ücretle mi devam edip etmeyeceğini sorabilirsinUstumde tek bir kisi var
Zaten yurtdisinda calisiyorum
Bu da bir avantaj aslinda cunku calisma iznim falan var
yaptıkları ayıpmış ama onların çay parasını ödemek size mi kalmış.bana kalırsa zam olacak ay'ı bekle yani benim çalıştığım yerde geçen yıl şubatta zam yapıldıysa yeni yılda o zaman yapılır.
geçen yıl biliyorsunuz asgari ücrete 300 tl falan muhabbeti vardı tabi bizim firma 150 tl verdi tüm çalışana bu yılda herkese 200 tl ye denk getirmiş herkesi ben hariiçişte örnek verirsem 220 ise 200 yapmış 190 ise 200 e tamamlamış benden de kesmiş olduu dedimm 8 yıldır burdayım yok öyle gittim patronumun karşısına patroncum herkese böyle de bana neden böyle bi 50 tl yi çok mu gördünüz dedim ne derse beğenirsiniz çay parası bize dedi 50 tl bana su ft parası dedim çok üzüldüm bu duruma dedim ee hadi o zaman neyse onu al dedi yok dedim 200 tl istiyorum dedim ve aldım
birsey soylemenize gerek yok şu sarkiyi is yerinde yuksek sesle açin niyetinizi anlar herhaldeKızlar merhabalar ,
Benim derdim başlıktan da anlaşılabileceği gibi zam istemek.
Tam bir yılım dolmuş oluyor çalıştığım işyerinde.
Artık işi de iyi öğrendim
Ve çalışma saatlerim çok yoğun ve yorucu.
Zam istemenin uygun yolu nedir?
Nasıl söylenir ?
Şu ana kadar istemek zorunda kalmadım hiç
Bana yardım edin :)
Milli Eğitim bakanına yazarmışım hani nerde benim zam diye :)) bizim 6 ayda bi zam olur temmuz zammı vergi dilimine gider maaş aynı kalır. Yeni atanan bi öğretmen de 20 yılık öğretmen de neredeyse aynı maaşı alır çok adaletsizbana kalırsa zam olacak ay'ı bekle yani benim çalıştığım yerde geçen yıl şubatta zam yapıldıysa yeni yılda o zaman yapılır.
ee işte 50 tl 50 tl'dir onlar için çok ta iyi olmalarına rağmenyaptıkları ayıpmış ama onların çay parasını ödemek size mi kalmış.
hahaha bunu patronuma çalayımbirsey soylemenize gerek yok şu sarkiyi is yerinde yuksek sesle açin niyetinizi anlar herhalde
Milli Eğitim bakanına yazarmışım hani nerde benim zam diye :)) bizim 6 ayda bi zam olur temmuz zammı vergi dilimine gider maaş aynı kalır. Yeni atanan bi öğretmen de 20 yılık öğretmen de neredeyse aynı maaşı alır çok adaletsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?