zaman geçirmek

-ceren-su-

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
29
12
1
41
merhaba kk. üyeleri dışarıdan takip edip içeriye yeni girenlerdenim bende. burada ki bir çok kadınla ortak sorunum olduğunun farkındayım. bende düğün arefesinde nişanlısı tarafından terk edilen kadınlar listesine girdim. aslında girmiştim ama insan sanırım bazı şeyleri sıcağı sıcağı anlayamıyor. iki ayı devirdi ayrılığımız. dediğim gibi önceleri çok öfkeli olduğum için ona hiç aklıma gelmez düşünmezdim bile ama son zamanlar sürekli aklıma geliyor hep onun geri geleceğini söylüyor içimde ki his ama içimde ki hissi duymak dahi istemiyorum. sanki o hiç olmamış gibi davranmak istiyorum bir an önce unutmak ve bunun içinde kurslara falan gitmeyi planlıyorum kadın giyim üzerine artık Allah ne verirse. aranızda giden oldu mu yani sanırım bu zor süreçleri oyalanarak atlatırım oturduğum yerden sürekli onu düşünürsem kafayı yer kendime yaparım diye düşünüyorum fikirleriniz için teşekkür ederim

bunun tek çözümü zaman.. umut beslemiyorsan tabi içinde
çok şiddetli ikilem yaşıyorum içimde bir umut var ama ben o umudun hiç olmamasını istiyorum. arkadaşlarımla dahi görüşmüyorum bana onu soracaklar diye. "nasıl oldun" sorusuna dahi tahammül edemiyorum çünkü bu soru bile bana onu hatırlatıyor. telefonum sessizde sosyal medya bile kullanmak istemiyorum profiline bakacağım diye. ama işte neden insanın aklına geliyor ki. keşke bir unutma tuşumuz olsa ona bassak ve her şeyi unutsak

yüzmeye veya dil kursuna yazıl istersen, yani bişeylere yönel. meditasyon da olabilir bu. ruhun boğulduysa sahiden rahatlatıyor. bir de bu üzücü olayın ardından zehri kusma durumun oldu mu yoksa hep güçlü insanım kimse üzüldüğümü görmesin bilmesin düşüncelerinde mi oldun. bu bana göre önemli. sebebi ne sorunlarla boğuşursam hep kendim çözdüm üzülsem anneme bile belli etmedim. ama sonra bu bir yerde zihnini yoruyor insanın. içinde hala şiddetle acıyan bi yara var ve sen çevrene polyanna oynuyorsan uyarayım dedim. ileride bunlar da sorun yaratabiliyor..umarım aşarsın bu süreci. inan. eden bulur

kimseye belli etmemeye çalışıyorum. beni terk etmeden önce onunla geçirdiğim zamanları yazdığım bir günlüğüm vardı. şimdi ise ne zaman öfkelensem o deftere yazıyorum. sadece o defterle paylaşıyorum. annem hemen ayağa kalkmamı istiyor bende ayağa kalkmış gibi yapıyorum ama bir gün gerçekten ayağa kalkacağım. onun içinde kurslara falan gideyim diyorum

Hoş geldiniz :) Ayrılık sürecinde kötü anılar silinmiş ki özlem başlamış hemen.
Niye ayrıldığımız hatırlayın döneceğini düşündükçe.

Evet dikiş kursu falan iyidir makineler dikkat işi . Iğne kırılır elinizi dikersiniz maazallah.
Kendinizi geliştirmek de güzel. BURDA dergileri var hazır kalıpları da içinde istediğiniz beden kıyafetler de dikebilirsiniz.

Siz isterseniz her şey olur ve emeginizle ortaya çıkan şeyler çok güzel mutluluktur

ben de onun için acaba dikiş işe yarar mı diye düşündüm. sanıırm bunu deneyeceğim. çünkü buna ihtiyacım var. ben özlemesem keşke o özlese hep çünkü o gitti yoktan yere bir sebeple

ben de onun için acaba dikiş işe yarar mı diye düşündüm. sanıırm bunu deneyeceğim. çünkü buna ihtiyacım var. ben özlemesem keşke o özlese hep çünkü o gitti yoktan yere bir sebeple

Sizi hak eden biri ile mutlu olacaksınız elbet.Bu gecen izin bi sabahı var güçlü olun ve hayatınıza sahilin böyle :)
Dil öğrenmek de zihni epey meşgul ediyor. Sizi ne mutlu ediyorsa onu bulun ve yapın.
Hem kurslarda yeni insanlarımız da olur :)

Kafanız da dağılır yeni şeylerle.

60 gün öncesini kendime milat saydım. geçmite ki kimseyle konuşmuyorum. yılanın kabuk değiştirmesi de zor oluyor ama sonra değiştirdiği kabuğun altından muhtşem bir güzellik çıkıyor. bende şimdi o süreçteyim kabuk değiştiyorum her şey hepimiz için çok güzel olsun inş. hepimiz mutlu olalım

Elbette hayatta her şey bizler için. Bi ömür hep mutlu geçmiyor ama siz cesaretle yolunuza devam ettikçe inanın geçecek bunlar da. Yeter ki kendinizi sevin hep karşı taraftan önce :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…