• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zaman tüneline buyrun...

Blair Witch

DurdurunDünyayıİnecekVar!
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2008
807
10
118
Diğer
merhaba arkadaşlaryerimseniben

eğer bir zaman tüneli olsaydı geçmişten ya da gelecekten hangi zamana gitmeyi, kimi,hangi olayı görmeyi isterdiniz?bu sizin yaşadığınız- yaşamadığınız(kendi unutamadığınız keşke o anı tekrar yaşasam dediğiniz veya tarihte görmek istediğiniz bir olay vs...);tanıdığınız ya da tanımadığınız görmeyi istediğiniz kişi olabilir...kaydirigubbakcemile4

sevgilera.s.

Son düzenleme:
en çok gitmek istediğim an;

hani atatürk'ün her zaman televizyonlarda karşılaştığımız bir konuşması vardır.
smokinle "atatürk'ün gençliğe hitabesi"ni okuduğu an.

işte ben orda olup onu canlı canlı dinleyebilmek isterdim.

bende atatürk'ün hep cocukluğunu merak etmişimdir...yine geçmişten taş devri dönemini insanların yaşayış biçimlerini,annemlerin gençlik hallerini görmeyi isterdim...

gelecekten de bir 15 yıl sonra ne yaptığımı,hayatımda nelerin değiştiğini, nasıl bir hayatımın olduğunu görmek isterdim...

ben eski mısır medeniyetlerinin olduğu dönemi görmek isterdim.....ve 14.Louis, dönemi Fransası... Güneş kral, diye de adlandırılan bu kralın Louvre sarayında yapılan, o muhteşem şölenleri görsem iyi olurdu valla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok değil sadec 15 yıl öncesine,evimizde tüm ailemle yemek yediğimiz herhangi bir akşama dönmek istiyorum...Babacığım o zamanlar bu günleri çok ararsınız derdi de anlam veremezdim , meğer ne haklıymış...

herkes geçmişte merak ettiklerini yazmış...gelecekten merak ettiğiniz ya da sonucunu öğrenmek istediğiniz bir olay,kişi yok mu?

benim şu anda hayatımda evliliği düşündüğüm biri yok. bu yüzden gelecekte evleneceğim kişiyi ve cocuklarımı merak ediyorum...kaydirigubbakcemile(allah nasib ederse inş):1rolleyes:

herkes geçmişte merak ettiklerini yazmış...gelecekten merak ettiğiniz ya da sonucunu öğrenmek istediğiniz bir olay,kişi yok mu?

benim şu anda hayatımda evliliği düşündüğüm biri yok. bu yüzden gelecekte evleneceğim kişiyi ve cocuklarımı merak ediyorum...kaydirigubbakcemile(allah nasib ederse inş):1rolleyes:

Gelecekte olacak seyler bilmek istemem acikcasi...:delphin:
Orda görüp üzülecegim olaylar olabilir!benneyaptımki

Yarınımdan bile korkarken bende gelecekte olacak şeyleri görmek istemezdim.Bende geçmişe gidip ;babamı çok küçük yaşta kaybettiğim için sadece onunla geçirdiğim bir güne gitmeyi isterdim...

Ben lise yıllarıma dönmek isterdim :asigim:
Sınıfımı, arkadaşlarımı, o ortamı yeniden bulmak isterdim :1rolleyes:
Yine toplanıyoruz bir araya geliyoruz ama o günlerdeki gibi olmuyo :çok üzgünüm:

çocukluk zamanlarıma tekrar dönmek isterdim..çünkü şuanda sahip oldugum şeyleri ozman hayal ederek daha çok mutluydum....

Bunu daha önce düşünmüştüm o zamanda aynı şey aklıma gelmişti PEYGAMBERİMİZİN yaşadığı zamana gidip onu görmek ve ilk inananlardan olmak isterdim

ay o kadar çok şey varki görmek istediğim,
tünel beni götür allah götür aşınırdı heralde....kaydirigubbakcemile3

Back
X