Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Zeboştan hiç haber yok değilmi ??? hayyal teli çalıyormu hala ???

kazene yazdım geri dönmedi bana
Çook üzülüyorum ya

Arkadaşlar... Haber alsam ilk döneceğim insanlar sizsiniz telefon çalıyor evet, şarja düzenli konulmasa çoktan biterdi...
Düzenli arıyorum açan olmuyor. Ne desem ne düşünsem bilemedim...:26::44:

Arkadaşlar... Haber alsam ilk döneceğim insanlar sizsiniz telefon çalıyor evet, şarja düzenli konulmasa çoktan biterdi...
Düzenli arıyorum açan olmuyor. Ne desem ne düşünsem bilemedim...:26::44:

Ev telefonu numarası olsa arayacağım oda yokki..
Bir şekilde ulaşmamız lazım,aklıma kötüşeyde getirmek istemiyorum :26:

Allah şifa versin , güzel haberlerle gelsin inşallah.

teline mesaj arttınız mı ? Belki konuşmak için hazır hissetmiyordur ama mesajla döner.

ya ,biri dönerdi. bu kadar merak eden var. telefonda çağrıyı görüyorlar. kimin elindeyse o telefon bir insanlık yapıp dönmeliydi. zeboşun bunu yapmayacağına inanıyorum ben. o kesin açardı. ama kimdeyse el insaf ya. açıın şu telefonları yada dönün arayanlara. yada bir mesaj sadece bir mesaj.

telefon kapansa tm dicem ya şarjı bitti zeboş hastanede v.s. bakamıo dicem ama
demekki düzenli şarj oluo offff çok tuhaf hisler yaaa okim

Mesaj yolladım arkadaşlar bugün de yolladım bundan sonra da açmazsa sanırım bir süre sessizliğe bürünmek en iyisi... :26:

Kendisinden haber alana kadar sizin de affınıza sığınarak konuyu kapamak istiyorum.
Umarım beni anlayışla karşılarsınız zira kendisinden haber alamamam hayra alamet değil gibi geliyor bana.
Lütfen duanızı eksik etmeyin... Umarım bir gün ulaşabiliriz.
Sağlıcakla...

İyi düşünelim iyi olsun, çok genç, çok genç

Sevgili arkadaslar
Zebosun kızkardeşi ile konuştum bugün öğlen. Konum simdi açıldığı için simdi size haber verebiliyorum.
Kızımız hastanede yatıyordu biliyorsunuz cigerlerindeki fazla su çekilecekti zatürre olmuştu. Kemoterapi de zatürreden ötürü durdurulmuştu.
Durumu ağırlasınca 2 ay yogun bakımda kalmış zebos. Boğazından 2 delik acmışlar. Genelde zatürre vakalarında bu oluyor zaten... Yeni yeni kendine gelmeye başlamış taburcu edilmiş. Kendisi ses tellerinde sıkıntı olduğu için bogazdaki deliklerden ötürü kız kardeşine telefon ettirmiş. Gercekten bugün cok sevincliyim arkadasım adına...
Herkese cok selam söyledi cok cok da öpüyor. Tüm dua eden, bizimle üzülen, iyi dilekte bulunup dua eden herkese cok cok teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız...

Hayal'im çok ama çok teşekkür ederim inan çok üzülüyordum haber verdiğin için çok sağol
İnanıyorum gelecek bunları okuyacak ve kaldığımız yerden devam edeceğiz

allaha çok şükür.inşallah yakında aramıza dönecek.dualarımız onunla

Rabbim şifa versin, hiç sohbet etmedik ama çok sevindim haber almanıza. Allah yardımcısı olsun

şu an sevinçten ağlıyorum.yüreğimizde ne kadar yer etmişsin güzel kız.bekliyoruz.

ALLAH ACIL SIFALAR VERSIN INSALLAH iyi olmasina sevindim RABBIM YARDIMCISI OLSUN INSALLAH eski sagligina kavusur

Hepinize teşekkür ederim. Telefonu actım bir yandan ağlıyorum bir yandan anlamaya çalışıyorum kızcağızı... Gercekten en azından hayatta olması buyuk mutluluk iyileşmeye başlamış insallah kemoterapisine kaldığı yerden devam eder kızımız. Buraya gelip yazılanları okumasını cok isterdim belki kız kardeşi ile tekrar konuşursam zebos müsaade ederse burayi ona okumasını isterim. Ona cok moral olacaktır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…