- 20 Mart 2008
- 141.998
- 214.027
- 1.423
- 60
Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin...
Telefonu çalıyor,doğum gününde mesaj attım belki geri döner diye maalesef yok
Günaydın telefoonu hala açık ama aramama rağmen açan yok, genelde telefonu yanında tutmadığını söylemişti ama bunca zaman açmaması üzmeye başladı beni açar açmaz konuşur konuşmaz yazacağım nolur dua edin...
İkinizede bizi bilgilendirdiğiniz iiçin çok teşekkürler.
Umarım en kısa zamanda buraya güzel haberlerini yazarsınız zeboşumun.
Ona dua ettiğimizi söyleyin ulaşırsanız.
kızlar,telefon çalıyor ve açılmıyormu. yani kapalı değil.
bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarşı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarşını dolduruyor.
bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarjı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarjını dolduruyor.
bu durumda
telefon kullanılıyor. çünkü kullanılmasa şarjı biterdi telefona ulaşılamıyor mesajı çıkardı. demekki biri onun şarjını dolduruyor.
işte bende bunu diyorum, ya bir allahın kulu niye açmıyor. Tamam üzüntüleri yoğunlukları var ama o tleefondan elbet seven biri arıyor. Hayyal, Hanım sizin telefonlar kayıtlı mı Zeboş'ta yani isim çıkıyor mu ? Kayıtlı değilse sadece numara çıkıyorsa açmıyor olabilirler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?