Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

HayyaL,
özelden yazıştık ama birde burdan yazayım istedim, bugün çok güzel bir haber paylaştın bizimle, Allah senin yolunu açık, kaderini güzel yazsın inşaallah
Zeboş'un iyi olmasına o kadar sevindim ki ne yazsam nasıl yazsam anlatamam yaşadığım mutluluğu

Ahhh bir gelsin siteye, Allah'ım sağlıkla bir gelsin kk'ye çok fena hesap sorasım var ona

aklıma neler neler gelmişti de dillendirememiştim ama şimdi çok mutlu oldum.haber getirenden götürenden herkesten Allah razı olsun.

Son düzenleme:

Hayyalcim , ben zeboşu seninle tanıdım bu topikte , senin ona dostluğunla .

Aklıma düştükçe girip okudum bir gelişme var mı diye ? Zaman zaman özelden yazdım sana .

Son günlerde artık bende kötü düşünmeye başlamıştım , bu kadar haber alınmayınca.

Ama şimdi çok çok güzel haberlerle dönmüşsün .

Dualara devam ...

Hayyal bu konuyu daha yeni fark ettim. Senin yaptigin paylasimlarin sikligi sayesinde. Ilk mesajini okudum ve cok üzüldüm.
Zebos benim arkadas listeme ekledigim ilklerdendir. Cok güzel yorumlar yapar ve cok nettir, güclü bir kadindir. Güzel haberler vermissin.
Dilerim en kisa zamanda toparlanir ve aramiza geri döner. Allah acil sifalar versin!

Zebos eger okursan burayi, güclü bir kadin oldugunu bildigim icin kendini cabucak toparlayacagina inaniyorum! Sen de inan! Mesajlarini görmeyi dört gözle bekliyorum!

konuyu daha yeni gördüm, iyi haberler gelmiş şükür.
hayat öyle mucizelerle dolu ki, zeboşta bu hastalığı yenecek inş.
dualarım seninle, tekrardan sağlıkla burada görmek dileğiyle.

Cok sevindim masallah zebosa daha da iyi olacak inaniyorumm
Hayyal guzel haber verdigin icin sana da tesekkur ederiz canim :)
Ulasmaya calisan herkese cok tesekkurler

Rabbim tuttuğunu altın etsin hayyalcim
Derin bir ohhhh çektim,10dakka önce zeboşu düşünüyordum ve zeboşu merak ettiğim için girdim mesajını okuynca çokkk çokkk çokkkkk sevindimmmmm

Kendisini tanımıyorum fakat bu kadar güzel dostluk bağlarınız olduguna göre muhakkak ki çok iyi bir abladır

-İyi haberlerini almanıza çok çok sevindim.Gözünüz/gözümüz aydın olsun.Rabbim kimseyi sağlığıyla imtihan etmesin

Hayyal canım sana çok teşekkür ediyorum.Nasıl mutlu oldum anlatamam..

Zeboş yavrum iyi olmana çok sevindim..Hep iyi ol..Aramıza dön

hayyalcım öncelikle sana çok teşekkür ederim canım zeboşumuzun iyi olmasına çok sevindim dahada iyi olacak inşallah

Zeboşsen bitanesin bitane. ilk uye oldugum gun ilk konuştuğum kisiydi ve actigim tolige yorum yaparak yardimseverligini göstermişti .cok sevindim iyi olmana daha da iyi ol inşallah gel buralara

Çok şükür...Allahım tez zamanda eski sağlığına kavuşturur inşallah..güzel yürekli hayyalim, senden de Allah razı olsun..

Yaaa ne desem bilemedim, konu kapandı diye bakmıyordum. Bugün sıkıntılı bir gün geçirdim karamsarken bu mesajı okudum acayip mutlu oldum, iyi ki bakmışım. Çoook çok sevindim, size de çok teşekkürler bu güzel haber için.

Ya hayat ne garip şey, çok iyi tanıdığın birinin kazığını yiyip ağlarken, hiç tanımadığın bir kişinin iyi haberini alıp mutlu olmak...

Oyyy anammm çok sevindim çokk. Neler gelmişti aklıma. Sağol Hayyal'im çok öpüyorum seni de bu güzel haberi paylaştığın için.

Cumartyesi kızkardeşi benide aradı hayyalcim görüştük durumunu anlattı aynı şeyleri bende yazacaktım sen yazmışsın haber verdiğin için sağol bitanem Kazenede bilgi verdim biraz önce mesajla ..

,zebosun kızkardeşi aradı yazın 2 ay yoğun bakımda kalmış..Biliyorsunuz sağlık sorunları vardı kendisinin,önce zattürre oldu onun tedavisi yapılacaktı..Şimdide boğazından 2 delik açılarak ses tellerine hortumla girmişler,şu anda konuşamıyor,ellerini hareket ettiremiyormuş..doktorlar bekleme aşamasındaymış duruma göre tedavisi devam edecekmiş..İnanın daha fazla konuşamadım tıkandım resmen soramadım da fazla bişey..Hiç kolay değil elbette bunları konuşmakta,ama sık sık arayıp bilgi almaya sizleride haber vermeyi umut ediyorum..

Durum bu arkadaşlar bütün dualarımız zebosumuz için olsun,inşallah bir an önce eski sağlığına kavuşur..

Hepinizin mesajını alıntılamak çok isterdim ama hepiniz o kadar güzel o kadar samimi yazmışsınız ki... Tek yapabildiğim sonsuz teşekkür etmek... İnşallah herşey yolunda gider iyileşir bir an evvel sonra ver elini kemoterapi...
Hepinize sonsuz teşekkür ederim.
İyi kalpli iyi niyetli olan birileri varsa tanımadığı insan için bile dua edip ona üzülebilendir...
O yüzden sizler hepiniz çok iyisiniz KK kadınları

Ben asıl sana teşekkür ederim mune.
Günler boyunca birbirimizi teselli ettik ama değdi. Sonsuz mutluluk
Duaların için de çok ama çok teşekkür ederim fazlasıyla iyi geldi ilaç niyetine.

Abla ellerini hareket ettirememe sebebi nedir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…