Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa(
Lütfen sık sık dene Hayyal
çoooooooooooook geçmiş olsun Zeboşum,Allah acil şifalar versin..Allahım ailene seni bağışlasın,ailenide sana ...
Hayyalcim inşallah hayırlı,güzel haberler alır bizlerede ileetirsin...
Yok... Haber yok... Tek kelime iyi birşey diyemiyorum arıyorum telefon kapalı. Gerçekten bu konuda ne kadar endişeli olduğuma inanamazsınız bu kız KK dan çok daha derin şeyler verdi bana. Yaşı kaç olursa olsun bir insanın masumluktan yana ne kadar masum ve iyi olduğunu gösterdi... Çok özlüyorum onu...Sesini 1 defa olsun duyabilsem... Her gün arıyorum inanın ki.
Hep kapalı... :26:
Umarım iyidir:26::44:
Keşke nevoşum yapabileceğim hiçbir şey olmaması çok acı![]()
Toprağım zeboşun tam olarak neyi var ?
Canım beyninde tümör var. Ellerinde his kaybı var. Ellerini kullanamıyor.
1 defa ameliyat olmuştu birkaç sene evvel, tekrarlamış bu sefer de o tümörün alınması çok riskliymiş...
En son konuştuğumuzda zatürre olmuştu. Ciğrlerinden fazla su çekilecekti, hastanede yatıyordu bir daha konuşamadık telefonu da kapalı bir süredir.![]()
Canım beyninde tümör var. Ellerinde his kaybı var. Ellerini kullanamıyor.
1 defa ameliyat olmuştu birkaç sene evvel, tekrarlamış bu sefer de o tümörün alınması çok riskliymiş...
En son konuştuğumuzda zatürre olmuştu. Ciğrlerinden fazla su çekilecekti, hastanede yatıyordu bir daha konuşamadık telefonu da kapalı bir süredir.![]()