Zaman Zeboş'umuza destek olma ve duygularımızı açma zamanı, KK göster kendini!

Zeboş'um canım bugünün dünden daha güzel olsun inşaallah:16:Rabbim seni korusun ,acil şifalar versin inşaallah:16:

çoooooooooooook geçmiş olsun Zeboşum,Allah acil şifalar versin..Allahım ailene seni bağışlasın,ailenide sana ...

Hayyalcim inşallah hayırlı,güzel haberler alır bizlerede ileetirsin...

Hadi yaa :((

Lütfen sık sık dene Hayyal

Maalesef üzülerek de olsa bu haberi vermek istedim.
Asla aklımdan çıkmış biri değil, Zeboş.
Sürekli arıyorum, aklıma geldikçe hem de...
Umarım güzel haberler alırız hybcim... :26:

çoooooooooooook geçmiş olsun Zeboşum,Allah acil şifalar versin..Allahım ailene seni bağışlasın,ailenide sana ...

Hayyalcim inşallah hayırlı,güzel haberler alır bizlerede ileetirsin...

İnşallah... Çok teşekkür ederim.
Allah yardımcısı olsun kuzumuzun. :50:

bir haber yok mu zeboştan
ALLAHIM umarım iyidir
RABBİM ŞAFİ adının hürmetine bu kardeşimize şifa ver bütün hastalara ALLAHIM sen ganisin gani RAHMETİNDEN ver Amin

Yok... Haber yok... Tek kelime iyi birşey diyemiyorum arıyorum telefon kapalı. Gerçekten bu konuda ne kadar endişeli olduğuma inanamazsınız bu kız KK dan çok daha derin şeyler verdi bana. Yaşı kaç olursa olsun bir insanın masumluktan yana ne kadar masum ve iyi olduğunu gösterdi... Çok özlüyorum onu... :50: Sesini 1 defa olsun duyabilsem... Her gün arıyorum inanın ki. :50: Hep kapalı... :26:

Yok... Haber yok... Tek kelime iyi birşey diyemiyorum arıyorum telefon kapalı. Gerçekten bu konuda ne kadar endişeli olduğuma inanamazsınız bu kız KK dan çok daha derin şeyler verdi bana. Yaşı kaç olursa olsun bir insanın masumluktan yana ne kadar masum ve iyi olduğunu gösterdi... Çok özlüyorum onu... :50: Sesini 1 defa olsun duyabilsem... Her gün arıyorum inanın ki. :50: Hep kapalı... :26:

Umarım iyidir:26::44:

Toprağım zeboşun tam olarak neyi var ?

Canım beyninde tümör var. Ellerinde his kaybı var. Ellerini kullanamıyor. :50:
1 defa ameliyat olmuştu birkaç sene evvel, tekrarlamış bu sefer de o tümörün alınması çok riskliymiş...
En son konuştuğumuzda zatürre olmuştu. Ciğrlerinden fazla su çekilecekti, hastanede yatıyordu bir daha konuşamadık telefonu da kapalı bir süredir. :50::50::50::50::50:

1 defa ameliyat olmuştu birkaç sene evvel, tekrarlamış bu sefer de o tümörün alınması çok riskliymiş...
En son konuştuğumuzda zatürre olmuştu. Ciğrlerinden fazla su çekilecekti, hastanede yatıyordu bir daha konuşamadık telefonu da kapalı bir süredir. :50::50::50::50::50:

:(( inşallah iyidir..Ama telefonunu kapatmazlardı ya aklıma kötü şeyler geliyor

Şimdi yine aradım telefonu kapalı yine :26::26: bu 3.arayışım

kızlar facebook'u falan yokmu :s bende çok merak ediyorum..ulaşan yazsın..bi akrabasına falan ulaşabilsek keşke :(

Allah acil sifalar versin
En kisa zamanda sagligina kavusur insallah
Tum dualarim onunla
Saglikla aramiza yeniden doner insallahh

İyi olsana çocukkk :50:

Haber bekliyorum birilerinden

Allahım şifasını versin zeboşu bende çok severim diyaloğumuz vardı hep.Güzel haberlerini bekliyoruz..

Back
X