Zamana mı bırakmam lazim

Mrsakgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
39
2
36
Fazla uzatmadan konuyu anlatiyim benim bir buçuk senelik bir ilişkim vardı ailesiyle filan da tanıştım aramızda yüzük de taktik ama sevgilimin ağızı çok bozuktu her tartisdgmzda ağıza alinmayacak küfürler ederdi bende artık sıkıldım ve ayrıldım daha sonra o beni bir daha gurur yapsın affetmesin diye başkasıyla çıktım bir hafta sonra daha sonra çok ağları dayanamadım geri döndüm daha sonra çıktığım o oğlan kendine zarar verince ben onunla tekrar konuştum diye eski sevgilim tekrar dan konuşmayı kestik tabi çok uğraştı ağladı filan neyse aradan 4 ay filan belki daha çok zaman geçti biz geri buluştuk doğum.gunume alyans almış benim başkasıyla konuştuğumu duyunca geri satmış geçen buluştuğumzda dedi benimde moralim bozuldu o ara rastgele alyansciya girdik rastgele bir tanesini demedim alalım mi dedi bende eger iki gun sonra tekrardan ayrılacaksak almayalım dedim neyse aldık bi iki uc gün aramız iyiydi şimdi geri bozuldu bir türlü sindiremiyor zaman istiyor benden ama bende yoruldum artık ne yapacagimi bilmiyorum sanki kendi hiç hata yapmamış gibi davranıyor oysaki oda bir başkasıyla çıkmıştı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bitirelim mi yoksa zamana mi birakiyim

Çok seviyorum ama baskası olsa bile aklımda oluyor

Bunu basta dusunmen gerekmiyor muydu? Baskasiyla konusmadan once kendi duygularindan emin olmaliydin. Hata yapmissin olabilir.

Ancak sevgilin bunu unutmaz. Unuttum der yinede unutamaz. Tartismalarda dile gelir. Ben bir erkegin bunu asabilecegine inanmiyorum.

Orası öyle tabi ama o da başkasıyla çıktı ben çıkarken tek suç benim mi

Iliskinizde suclu sucsuz aramiyorsun. 1-0 di noldu simdi 1-1 mi ?

Sen kabul etmis unutmus olabilirsin. Sevgilin ayni sekilde hissedemeyebilir. Bu yuzden onu suclayamazsin.
Onu suçladgm yok sadece herseyin düzelmesini istiyorum oda benden zaman istiyor beni istemese yüzük takmazdı diye düşünüyorum

Sen kaç yaşındasın
Çünkü aklı başında mantıklı olgun bir insan,ağıza alınmayavak küfür eden biriyle gururuna yedirip nişanlanmaz.
Ayrılan insan,GURUR yapsın AFFETMESİN diye başkasıyla çıkmaz.
Bi ona bi ona.Bu yüzük takmak ne kolay olaymış yaa,gir kuyumcuya tak çık,sat yine tak....

Onu suçladgm yok sadece herseyin düzelmesini istiyorum oda benden zaman istiyor beni istemese yüzük takmazdı diye düşünüyorum
Seni istiyor. Yasananlari unatamiyor. Yani senin baskasiyla gorustugunu. Gidip geliyor bu iki duygu arasinda.

Diyorsanki beni sevdigi zamana raziyim tartisinca yuzume vuracak kufur edecek yine de bir sey olmaz dersen devam et. Unutma bu cok yorucu olacak. Bir kere soyleyen icimden atamiyorum diyen hep soyler ve icinden atamaz. Istese de...

fake. bence yani. yoksa normal eq ve iq seviyesine sahip insanların yaşacağı şeyler değil bunlar.

Biliyorsan daha fazla üzüp yıpratma o zaman kendini
Sana hakaret etmesine, küfür etmesine izin verme.
Hala birlikte olmak senin tercihin farkındasın demi
Ya ayrılacağmz zaman küfür ediyor şuan herhangi bi küfürü yokda telefonunda merve diye kayıtlym bu benim moralimi çok bozuyor söylediğim halde degistirmedi
Oh oh soğutun beni vazgecrn

Ya ayrılacağmz zaman küfür ediyor şuan herhangi bi küfürü yokda telefonunda merve diye kayıtlym bu benim moralimi çok bozuyor söylediğim halde degistirmedi

Oh oh soğutun beni vazgecrn
Sen yediğin küfürlerden soğumadıysan şurda benim iki cümlemlemi soğuyacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…