Zamana mı bırakmam lazim

Beni en iyi anlayan sensin teşekkür ederim

şimdi benim anlamadığım şu var kadınlarda, yeri gelmişken sorayım.

yolda bi kadın veya bi erkek size küfrettiğinde al canım birazda bu tarafıma küfret diye diğer yanağınızı çeviriyor musunuz? çevirmiyosunuzdur heralde. e o zaman nedne sevgili dediğiniz insan küfredince bi tarafınıza dokunmuyor, hiç gocunmadan ilişkiye devam ediyosunuz?

Beni en iyi anlayan sensin teşekkür ederim
Sevmek değişik birşey değer verdiğin biriyle yoldan geçen biri bir değil

Kim kimle çıkmış kim ayrılmış kim alyans almış satmış
Bir buçuk senelik iliskim vardı saygı bitti diye gurur yapsn geri gelmesin diye başkasıyla çıktım daha sonra tekrar çıktım tabi oda başkasıyla çıktı aradan zaman geçti doğum.gunume alyans alma konustugm başka biri var diye geri satmış geçen gün bulustugmzda dedi aldım filan diye moralimin bozukluğunu görünce tekrar girip aldık iki gun aramız iyiydi sonra tekrardan bozuldu zamana bırakalım diyor

elbetteki ayrılma. o hazmedemez senden ayrılır, ağız dolusu küfreder. ama sen kör aşık, ona paspas olmaktan memnun olduğun için ağlar sızlar barışırsınız. bu düzen böyle 568844 defa tekrarlanır ama vazgeçme sakın.
çünkü dünyada başka erkek yok.

benim çevremdekiler çok sıkıcı. ne küfrediyorlar, ne aldatıyorlar. tutturmuşlar edep, kadına nezaket, ilişkide sadakat diye. çok banallll.

ama sizin mükemmel aşkınız öyle mi? entrikalı filmler gibi. her dakika gerilim, heyecan, gözyaşı, ihanet.

bu ilişki biter mi? deli misin?
tabi ki devam etsin.

Değişik bir yorum

Sevmek değişik birşey değer verdiğin biriyle yoldan geçen biri bir değil

yani yoldan geçenin küfrünü kaldırmayıp karşılık verirsiniz ama değer verdiğiniz biri küfredince olsun canım zamana bırakayım dersiniz öyle mi? tam tersi olması gerekmez mi?

Aman sakın ha ayrılma. Bir daha nerden bulursun sana ağıza alınmayacak küfürler eden bir adamı. Bulunmaz nimeti sen bulmuşsun. Yapış daha çok yapış hatta tutkalla kendini ona.

Seni anliyorum. Sevginin cozemeyecegi durumlar vardir. Senin iliskinde ki sorun gibi. Acele etme asla sen daha degerli ol karsinda ki erkekten
karı koca karşılıklı aldatsın.
sevgimiz çok büyük diye affetsinler.

ortada sevgi göremedim ben. var bir saçmalık da adı sevgi değil aşk değil. hele "soğusun" diye saçma bir nedenle başkalarıyla çıkanlar da aşık veya seviyor değil.

yaşadıkları en fazla "heves"

Evli değiliz biz ama

Napmam gerekiyor
Zorlama. Bazen yasadigimiz seylerin bitmesi gerekir. Bittigine dair bir suru olay olur ama biz israrla iliskiyi surdurmeye calisiriz. Her gecen olay bir oncekinden cok daha fazla canimizi yakar.

Daha fazla yakma canini. Sevgilinin unuttum affettim yaptiklarini demesine inanma. Tartismada seni can evinden vurmak icin cebinde sakli kalacak.

Kimseyi alma hayatina, hayatindakine yol ver. Once biraz aci yalnizzlik pismanlik duygulari hissedersin. Gun gectikce daha mutlu kendine guven dolu olursun.

Yoklugundaki aci gecer. Hayatinda kalirsa ne zaman mutlu eder ne zaman uzer bilemezsin.

Keşke kıskandırmak yerine. Zamanında zamana bıraksaymışsınız.
Neyse artık bu ilişkinin çok rayında olacağını sanmam. Keza görüşmeye devam ettiğiniz halde sindiremiyorum zaman istiyorum nedir. Bu saatten sonra doğru olan zamana bırakmak değil yolları ayırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…