Beni en iyi anlayan sensin teşekkür ederimSeni istiyor. Yasananlari unatamiyor. Yani senin baskasiyla gorustugunu. Gidip geliyor bu iki duygu arasinda.
Diyorsanki beni sevdigi zamana raziyim tartisinca yuzume vuracak kufur edecek yine de bir sey olmaz dersen devam et. Unutma bu cok yorucu olacak. Bir kere soyleyen icimden atamiyorum diyen hep soyler ve icinden atamaz. Istese de...
Beni en iyi anlayan sensin teşekkür ederim
Sevmek değişik birşey değer verdiğin biriyle yoldan geçen biri bir değilşimdi benim anlamadığım şu var kadınlarda, yeri gelmişken sorayım.
yolda bi kadın veya bi erkek size küfrettiğinde al canım birazda bu tarafıma küfret diye diğer yanağınızı çeviriyor musunuz? çevirmiyosunuzdur heralde. e o zaman nedne sevgili dediğiniz insan küfredince bi tarafınıza dokunmuyor, hiç gocunmadan ilişkiye devam ediyosunuz?
Seni anliyorum. Sevginin cozemeyecegi durumlar vardir. Senin iliskinde ki sorun gibi. Acele etme asla sen daha degerli ol karsinda ki erkektenBeni en iyi anlayan sensin teşekkür ederim
Bir buçuk senelik iliskim vardı saygı bitti diye gurur yapsn geri gelmesin diye başkasıyla çıktım daha sonra tekrar çıktım tabi oda başkasıyla çıktı aradan zaman geçti doğum.gunume alyans alma konustugm başka biri var diye geri satmış geçen gün bulustugmzda dedi aldım filan diye moralimin bozukluğunu görünce tekrar girip aldık iki gun aramız iyiydi sonra tekrardan bozuldu zamana bırakalım diyorKim kimle çıkmış kim ayrılmış kim alyans almış satmış
Napmam gerekiyorSeni anliyorum. Sevginin cozemeyecegi durumlar vardir. Senin iliskinde ki sorun gibi. Acele etme asla sen daha degerli ol karsinda ki erkekten
Değişik bir yorumelbetteki ayrılma. o hazmedemez senden ayrılır, ağız dolusu küfreder. ama sen kör aşık, ona paspas olmaktan memnun olduğun için ağlar sızlar barışırsınız. bu düzen böyle 568844 defa tekrarlanır ama vazgeçme sakın.
çünkü dünyada başka erkek yok.
benim çevremdekiler çok sıkıcı. ne küfrediyorlar, ne aldatıyorlar. tutturmuşlar edep, kadına nezaket, ilişkide sadakat diye. çok banallll.
ama sizin mükemmel aşkınız öyle mi? entrikalı filmler gibi. her dakika gerilim, heyecan, gözyaşı, ihanet.
bu ilişki biter mi? deli misin?
tabi ki devam etsin.
Sevmek değişik birşey değer verdiğin biriyle yoldan geçen biri bir değil
yani yoldan geçenin küfrünü kaldırmayıp karşılık verirsiniz ama değer verdiğiniz biri küfredince olsun canım zamana bırakayım dersiniz öyle mi? tam tersi olması gerekmez mi?[/QUO
Duymamazdan gelmek gibi birsey
karı koca karşılıklı aldatsın.Seni anliyorum. Sevginin cozemeyecegi durumlar vardir. Senin iliskinde ki sorun gibi. Acele etme asla sen daha degerli ol karsinda ki erkekten
Dalgami geçmeye calisiyonAman sakın ha ayrılma. Bir daha nerden bulursun sana ağıza alınmayacak küfürler eden bir adamı. Bulunmaz nimeti sen bulmuşsun. Yapış daha çok yapış hatta tutkalla kendini ona.
Evli değiliz biz amakarı koca karşılıklı aldatsın.
sevgimiz çok büyük diye affetsinler.
ortada sevgi göremedim ben. var bir saçmalık da adı sevgi değil aşk değil. hele "soğusun" diye saçma bir nedenle başkalarıyla çıkanlar da aşık veya seviyor değil.
yaşadıkları en fazla "heves"
D
Dalgami geçmeye calisiyon
o örnekti. maksat çift olmak, beraber olmaksa ihanet olmamalı.Evli değiliz biz ama
Haklisino örnekti. maksat çift olmak, beraber olmaksa ihanet olmamalı.
Zorlama. Bazen yasadigimiz seylerin bitmesi gerekir. Bittigine dair bir suru olay olur ama biz israrla iliskiyi surdurmeye calisiriz. Her gecen olay bir oncekinden cok daha fazla canimizi yakar.Napmam gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?