kızlar ben 1 haftadır falan erkek arkadşımla bozuğum kınuşmuyoruz hayat çok skıcı gelio ben işten arta kalan zamanımı senelerdir onla geçiriyomuşum şimdi yapcak zamn geçircek bişe bulamıyorum işten çıkıp eve gidiyorum ve uyuyorum hemen buda canımı sıkıyo kafamı dağıtıp bişeler yapmak istiorum ama arkadaşımda yokki hiç onlarla vakit geçiriym üstüne ewdekilerlede konuşmuyom herşey üst üste geldi of ya çok sıkıntılıym kızlar yardım edin bana napsam acaba
hayat sizce sadece erkek arkadaş üstüne mi endeksli....biraz uğraş bulun kendinize. kitap okuyun,tiyatroya ,sinemaya konserlere gidin.hobbyler bulun kendinize...
erkek arkadaş yok=hayat çok sıkıcı gibi bir düşünceden de vazgeçin.. ondan öncede mi sıkıcıydı hayat. eğer evetse cevabınız,o zaman suçu kendiniz de arayın. çünkü hayat erkek yoksa,uyumak değildir..
bu arada neden arkadaşınız yok.buda ,ayrı bir ilginçlik..
hayat sizce sadece erkek arkadaş üstüne mi endeksli....biraz uğraş bulun kendinize. kitap okuyun,tiyatroya ,sinemaya konserlere gidin.hobbyler bulun kendinize...
erkek arkadaş yok=hayat çok sıkıcı gibi bir düşünceden de vazgeçin.. ondan öncede mi sıkıcıydı hayat. eğer evetse cevabınız,o zaman suçu kendiniz de arayın. çünkü hayat erkek yoksa,uyumak değildir..
purplem canım yanlış anladın ben 15 yaşında tanıştım onla şimdi 19 yaşındayım
hem onun sosyal hayatı var baksana maç seyretmeye falan gidiyodu önceki konundan hatırladım:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?