Zamanı nasıl geçirsem

pelnn

aMa çOk sEvİyOrUm!!!
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
170
0
96
35
İzmir
kızlar ben 1 haftadır falan erkek arkadşımla bozuğum kınuşmuyoruz hayat çok skıcı gelio ben işten arta kalan zamanımı senelerdir onla geçiriyomuşum şimdi yapcak zamn geçircek bişe bulamıyorum işten çıkıp eve gidiyorum ve uyuyorum hemen buda canımı sıkıyo kafamı dağıtıp bişeler yapmak istiorum ama arkadaşımda yokki hiç onlarla vakit geçiriym üstüne ewdekilerlede konuşmuyom herşey üst üste geldi of ya çok sıkıntılıym kızlar yardım edin bana napsam acaba

canım sende herkesle problem yaşamışsın hem sevgilin hem ailenle..
ne diyim iyi olur inşallah.. kk'da turla bak hiç canın sıkılmazsengözlerimebaksanab

bir anda herkesle kötü olman kötü olmuş.
erkek arkadaş herzaman bulursun ailenle aranı düzeltmeye bak...

hayat sizce sadece erkek arkadaş üstüne mi endeksli....biraz uğraş bulun kendinize. kitap okuyun,tiyatroya ,sinemaya konserlere gidin.hobbyler bulun kendinize...
erkek arkadaş yok=hayat çok sıkıcı gibi bir düşünceden de vazgeçin.. ondan öncede mi sıkıcıydı hayat. eğer evetse cevabınız,o zaman suçu kendiniz de arayın. çünkü hayat erkek yoksa,uyumak değildir..
bu arada neden arkadaşınız yok.buda ,ayrı bir ilginçlik..

hayat sizce sadece erkek arkadaş üstüne mi endeksli....biraz uğraş bulun kendinize. kitap okuyun,tiyatroya ,sinemaya konserlere gidin.hobbyler bulun kendinize...

olay budursengözlerimebaksanab

bize diyecek laf bırakmamışsın :1closedeyes:
aynen arkadaşımında dediği gibi hayatı erkek arkadaşınıza endekslemeyin
yapmak isteyene yapacak şey çok
yeter ki yapmak isteyin

alışkanlık olmuş tamamen onla zaman geçirmek
alışırsınız zamanla...peki buzaman zarfında neler yapılmalı
arkadaşınız olmasa bile kendiniz çıkın dolaşın
hem k.k var burda zman güzel geçiyor..
onun dışında güzel filmler alıp evde seyredebilirsiniz
kitap okuyun..ne bilim spor yapın...

Okpitime katiliyor ve sunlarida eklemek istiyorum....:1hug:

Evlendikten sonrada bircok kadin malesef bu hatayi yapiyor....kendini tamamiyle esine endeksleyip tüm arkadas cevresini ve ailesini ihmal ediyor....lakin gel zaman git zaman cicim aylari gectikten sonra...erkegin ilgisi alakasi azaldiktan sonra bir bakiyorki etrafinda kimse kalmamis.....ve dogal olarak pismanliklar diz boyu

Sakin böyle düsünme arkadasim...senin ondan önce bir hayatin yokmuydu???
Kendinle vakit gecirmek kadar keyifli birsey yok....cünkü hayatinin en önemli insani sensin.

bu arkadşımın olmamasıda onun yüsünden zaten herkese bi kusur buldu yok konuşma etme dedi yani benim ondan önce pek hayatım olduğu sölenemez çünkü 15 yaşındaydım tanıştığımızda 4 senedir onla gördüm ben herşeyi onla tanıdım yani durum böle olunca ondan önce hayatım yokmuş gibi oluo

ii tamam güzel o zaman bundan sonrası için kendine bi sosyal hayat kurmaya çalışcaksın,iş çevresinden falan olabilir,kurslara katılabilirsin oralardan.sonracıma kkda seninle aynı şehirde oturan samimi arkadaşlar bulabilirsin erkek arkadaşınla barışsanda senin kendine özel yaşantın hep olsun,o alana pek müdahale ettirme erkek ark.olmak demek hayattan soyutlanmak demek deildir ikinizinde özel bi yaşantısı olmalı,hem sana saygısıda artar bu sayedeyerimseniben

15 yaşındasın ve hayatını erkek arkadaşına göre endekslemen çok yanlış

barışsanıız bile hayatının merkezi olmasın.
11 yaşından beri erkek arkadaşınız mı var.çok erken değil mi?

purplem canım yanlış anladın ben 15 yaşında tanıştım onla şimdi 19 yaşındayım

hayatımıza yeni bir düzen vermek öyle bir anda olmuyor cnm bunu bilmelisin..
senin tek yapman gereken sabır,,sadece sabır ve zaman lazım sana..
acele etmemelisin çünkü böyle bir dönemde hatalar yapabilirsin..
zamanı geldikçe ortam gereği yavaş yavaş arkadaşların olacak,,kendi kendine aktivitelerin olacak,,başka problemlerin olacak,,başka uğraşların olacak..
erkek arkadaşına nasıl alıştıysan tek olmaya da alışacaksın..
şunu hiç unutma;ne kadar seversek sevelim ölürken yalnız öleceğiz;o yüzden senden değerlisi olmamalı hayatta......

hem onun sosyal hayatı var baksana maç seyretmeye falan gidiyodu önceki konundan hatırladım:mymeka:

hem onun sosyal hayatı var baksana maç seyretmeye falan gidiyodu önceki konundan hatırladım:mymeka:

keyfine çok düşkündür beyfendi maçı gesmesi tozması hiç bitmes zaten ben bişe isteyince ama illaki arkadaşıma bi kusur bulur onla olmas bi beraber gideriz der hemen

o yapıpta sen yapmıyosan sende hata var....
niye ezdiriyosun ki kendini...sen arkadaşlarınla takılıyosan bende gitcem de....asosyal olamam,sadece seninle gezmek olmuyo kızlarla özel paylaşımlarım olabilir dee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…