• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zamanla azalıyor acısı

deymezsin

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2008
427
13
318
Balıkesir
İçim parçalanıyor seni her düşündüğümde ,her adını duyduğumda sen olmasan da senmiş gibi karşımdaki, titriyor ve canım yanıyor .biliyorum bununda geçeceğini ve zamanla alışacağımı ama işte sevgi öyle bir şey ki ayrı kaldığını anladığın anda bin parçaya bölünürsün, canın boğazından çıkacak kadar sıkar seni, ne yapsan yersizdir artık, yaşamak bile istemezsin ,vazgeçtim desende, gözlerinden okunur acısı, anca gece yatağa yattığında yastığa kapanıp, ağladığında anlarsın aslında ona ne kadar bağlı kaldığını,Allah seni kahretsin dersin,seninde canın benim ki gibi, hatta daha fazla yansın dersin, sözler verirsin beklide kızgınlıkla söylenen sözler ve sonrasında seni hala ve her şeye rağmen seviyorumlar , başlar sarar etrafını kaçacak yerinde kalmaz üstelik, bir karanlık gece ve birde sen varsındır artık.oysa kim bilir nerede, hangi arkadaşlarıyla, gününü gün ediyor ,şimdi diye geçirirsin içinden. eğer sevseydi arardı bana hiç de değer vermemiş, ben bunca zaman bir hayalin peşinden mi koşmuşum ve daha bir sürü sorular döner durur aklında ama hiç birine cevap bulamazsın, bu seni daha çok yakar, ya bide onu başkasıyla gördüğünde canın acısı diri diri kesilen et gibidir, boğazı kesilen bir kuş gibi çırpınırsın, feryat figan, ama nerde giden de gitmiştir.geriye kalan sadece arkadaşlarındır, seni teselli etmeye çalışan,” aman yanındaki kızı görmedin mi, tırnağın bile olamaz senin” ama önemli olan senin tırnağın olup olmaması değildir çünkü o senin yerini çoktan almıştır.her teselli etmek için söylenen söz, daha da acıtır senin canını kapanırsın odana sadece kahve ve sigara aklın başına geldiğinde ise kendinden geçmişsindir.
Anlarsın artık onun sana dönmeyeceğini ve hayatını rayına oturtmaya çalışırsın .bakarsın ki zamanla onsuz olmayı hayatını düzene sokmayı başarmışsın ve yeşermeye başlamışsın artık canında eskisi gibi acımaz .seni pırıl pırıl hayat dolu gördüğü anda artık onun damarları kesilmiştir ve o başlamıştır kanamaya……………

yanlış yere yazmış olabilirim kusura bakmayın ....

çook güzeldi. Düm tam da bu yazılanları yaşadım ben de acısını çıkarttım ondan..

evet sanırım en güzel ceza unutmak yada unutmuş gibi yapmak ....karşısında dimdik ayakta durmak umursamamak ama en güzelide herşeyi karşılıklı yaşamak . Allahım karşılıksız sevgi yaşatmasın inşş....

Back
X