Zamanla mı sevilir ?

Şöyle söyleyeyim ben eşimi ilk gördüğümde baya etkilenmiştim sonra evlenince resmen aşık oldum. Huyu tavırları vs sevdim...nişanliyken de cok iyi biriydi evlenince 2 kati iyi oldu... yani huy çok önemli huyu iyiyse seviyorsun otomatikman....

Bu tamamen kişiye ve duruma göre. Herkes ilk görüşte yıldırım aşkı ile vurulacak diye bir şey yok.
Belki ilkin bişey hissetmez ama zamanla anlarsınki o hayatının aşkı. Belkide ilk görüşte aşık olur sonra yav ben bunun neresini sevdim dersin.
Allah bilir, sen bilmezsin.
Burada asıl kriter bence aklında başkası varken bir ilişkiye başlamamaktır. Bu hayatına alacağın kişiye büyük bir saygısızlıktır.
Eğer sizde böyle bir durum yoksa, aklınızda başkası yoksa bu kişiyi tanır eder sonra tamam yada devam dersiniz.
Bu arada konunun ilk haline göre yorum yaptım. Güncelleme sonrasını bilmiyorum.

Bu tamamen kişiye ve duruma göre. Herkes ilk görüşte yıldırım aşkı ile vurulacak diye bir şey yok.
Belki ilkin bişey hissetmez ama zamanla anlarsınki o hayatının aşkı. Belkide ilk görüşte aşık olur sonra yav ben bunun neresini sevdim dersin.
Allah bilir, sen bilmezsin.
Burada asıl kriter bence aklında başkası varken bir ilişkiye başlamamaktır. Bu hayatına alacağın kişiye büyük bir saygısızlıktır.
Eğer sizde böyle bir durum yoksa, aklınızda başkası yoksa bu kişiyi tanır eder sonra tamam yada devam dersiniz.
Bu arada konunun ilk haline göre yorum yaptım. Güncelleme sonrasını bilmiyorum.

Teşekkür ederim konunun devamını alta yazmıştım 🙂

Back
X