- 14 Kasım 2015
- 1.471
- 2.567
- 133
- Konu Sahibi gelecekzaman66
İlk görüşte aşk olmayabilir. Eğer itici gelmiyorsa sizi sıkmıyorsa anlaşabiliyorsanız bence görüşün zaten mühim olanlar bunlar bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk görüşte aşk olmayabilir. Eğer itici gelmiyorsa sizi sıkmıyorsa anlaşabiliyorsanız bence görüşün zaten mühim olanlar bunlar bence
Hani bazıları ilk görüşmede “işte evleneceğim adam bu ” diyorlar ya hep öyle olmalı sanıyorum heralde![]()
Ben biriyle görüşmüştüm, elektrik olmadıgı gibi itici geliyordu muhabbeti uymuyordu falab derken 20 gün dayanabildim ama elektrik ilk baktıgım değildi kesinlikle itici değilse devaamTavsiyelere uyucam..hiç böyle cevaplar geleceğini düşünmemiştim :)
Heğğ dedim.
Güzel kekolamış beni aylarca bi' sürü yalanla, düdük pipili yaratık.
Ben biriyle görüşmüştüm, elektrik olmadıgı gibi itici geliyordu muhabbeti uymuyordu falab derken 20 gün dayanabildim ama elektrik ilk baktıgım değildi kesinlikle itici değilse devaam
Gerçi bende demiştim ama olmadı![]()
Kesinlikle çevrendekilere şans ver, insanlar seni iyi anlamda da şaşırtabiliyor:)
Bu tamamen kişiye ve duruma göre. Herkes ilk görüşte yıldırım aşkı ile vurulacak diye bir şey yok.
Belki ilkin bişey hissetmez ama zamanla anlarsınki o hayatının aşkı. Belkide ilk görüşte aşık olur sonra yav ben bunun neresini sevdim dersin.
Allah bilir, sen bilmezsin.
Burada asıl kriter bence aklında başkası varken bir ilişkiye başlamamaktır. Bu hayatına alacağın kişiye büyük bir saygısızlıktır.
Eğer sizde böyle bir durum yoksa, aklınızda başkası yoksa bu kişiyi tanır eder sonra tamam yada devam dersiniz.
Bu arada konunun ilk haline göre yorum yaptım. Güncelleme sonrasını bilmiyorum.
Bu aralar boyle erkekler turedi.. ilgi gosterip gosterip birden toz oluyorlar.. Neden acaba![]()
yani yorum yapılacak bir durum yok ki?
bitmiş zaten. NEXT! DİYCEKSİNİZ :)
Cidden bu forumda da son zamanlarda cok denk geldik. Adamlarin huyu degismis resmen..İşte bende bunu merak ediyorum![]()