- 18 Nisan 2019
- 714
- 1.827
- 33
- 33
- Konu Sahibi gelecekzaman66
Cidden bu forumda da son zamanlarda cok denk geldik. Adamlarin huyu degismis resmen..
Biıtirdi mi adam??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden bu forumda da son zamanlarda cok denk geldik. Adamlarin huyu degismis resmen..
Biıtirdi mi adam??
Ben bugün bir çocukla tanıştım.Çocuğa öyle bayılmadım ama şimdi biz neyiz demeden zamana bıraktım.Allah hakkımızda hayırlı ne ise onu nasip etsin.Biriyle daha buluşmuştuk çok önce ama ısınamadık çocuğun huyunu hiç beğenmedim.
Aminnn :)Hakkınızda hayırlısı :)
Arkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..
Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
...........
Bi gelişme oldu tekrar sormak istedim arkadaşlar..bi süre konuştuk devam ediyodukki bir anda bitti anlamadığım bir şekilde..
Son görüşmede bir sonraki görüşme için plan yapmaya çalışıp şunları şunları yapalım da şöyle böyle diyodu aksi bir şey asla hissetmedim olumsuz olduğunu filan çünkü sözleri öyle değildi.. ben anlam veremiyorum bir sürü olumlu güzel cümle kullanıp hoş sohbet edip bir iki günde ne değişiyor ?
Bu arkadaşın 2 gün hiç sesi çıkmadı bende bozuldum tabi olumsuz olduğunu hissettim bitsin madem hoşçakal dedim..o da fazla zorlamadan madem öyle diyorsun tamam hakkını helal et dedi ve bitti..
Garip değil mi neden kurulan güzel cümleler anında unutulur neden bu dengesizlik ?
Bu tip kişiler genelde aynı anda bir kaç kişiyle görüşüyorlar. Hangisiyle hızlı ilerlerse ona gidiyorlar. Aynısı bir arkadaşımın da başına gelmişti. Çocuk bir anda muhabbeti kesip başka bir kızla çıkmaya başlamıştı.
Hepsi öyle. Başka birini görmüştür. Şimdi de ona söylüyordur o sözleri.
Bu kadar karaktersiz değildir herhalde![]()
Çünkü amaç başka canimArkadaşlar merhaba fikrinizi almak istediğim bir konu var.
Biriyle tanıştım işinde gücünde düzgün bir insana benziyor sohbeti muhabbeti iyi...karşısındaki insana değer verecek biri gibi..tanımaya çalışırken ince güzel ayrıntıları yakalayıp soruyor bu açıkçası hoşuma gidiyor..
Neyse fazla uzatmak istemiyorum bende böyle hani büyük bi kalp çarpıntısı olmadı ama hani olumsuzda düşünmedim.. sizce zamana bırakıp tanımalı mı yoksa insan ilk gördüğünde hissetmeli mi ?
...........
Bi gelişme oldu tekrar sormak istedim arkadaşlar..bi süre konuştuk devam ediyodukki bir anda bitti anlamadığım bir şekilde..
Son görüşmede bir sonraki görüşme için plan yapmaya çalışıp şunları şunları yapalım da şöyle böyle diyodu aksi bir şey asla hissetmedim olumsuz olduğunu filan çünkü sözleri öyle değildi.. ben anlam veremiyorum bir sürü olumlu güzel cümle kullanıp hoş sohbet edip bir iki günde ne değişiyor ?
Bu arkadaşın 2 gün hiç sesi çıkmadı bende bozuldum tabi olumsuz olduğunu hissettim bitsin madem hoşçakal dedim..o da fazla zorlamadan madem öyle diyorsun tamam hakkını helal et dedi ve bitti..
Garip değil mi neden kurulan güzel cümleler anında unutulur neden bu dengesizlik ?
Yani sevmek yuva kurmaktan ziyade takılmak biseyler yasamak istiyo gibi geldiNasıl yani![]()
hayirlisi hakkınizda
sizde cok iyi niyetli geldiniz bana. Karaktersiz değildir vs tanımıyoruz adamı.
Bende biriyle tanistirilmistim adam benimle 4 hafta gayet iyi konustu. Ciddiyetini her firsatta belli etti. Sonra birden patt diye birsey hissedemedim aslinda diyerek gitti. Karaktersiz insan mi yok etrafta:) hissedemedigi halde hissetmis gibi davranmis son dedikleri bunlardı. Yani olabiliyor ozellikle boyle tanistirmalarda insanlar hissederim diye de yola devam edip rol yapabiliyorlar