Zarar ettim biraz diye canım sıkıldı?

sakınnn evinizi satıp başka eve bakmayın böyle hataya düşmeyin.. Bizim bir tanıdık birisiyle anlaştı çokgüzel ev seçti sonra gitti oturdukları evi sattı geldi adam vazgeçti satmicam size dedi kadın ailesi ile otellerde felan kaldı baya paraları gitti sonra ilk buldukları içine sinmedikleri bir ev almak zorunda kaldılar.. Satıcılara güvenmeyin risk almayln derim ben

Ben böylesi durumlarda kendime karşı çok şefkatliyimdir. Kendi sırtımı sıvazlar dökülmüş süt için ağlama diye teselli ederim :KK51: çünkü bu evi aldığınız gün o ilan yoktu. Pişman olmamak için yeter sebep. Birşey değil, boşa gönül yorgunluğu.
Çok tatlısınız😇

Olanda hayır vardır deyip nasibinize razı olun.
Her zaman her şeyin daha iyisi, daha ucuzu çıkabilir buna bakarak hareket etmeye kalkarsak işin içinden çıkamayız.
Sağlıkla, mutlulukla ve huzurla oturun yeni evinizde.
Kalbinize şöyle olsaydı, onu mu alsaydım? Vb vesveseler getirmeyin.
O evi alacak olan da hayırla otursun inşallah deyip elinizdekiyle mutlu olmaya odaklanın.

Tek fark 2. Balkon demişsiniz ama bence bu tek başına 100 bi lik fark zaten. Ben balkon kadınıyım. Balkon benim için çok çok çok önemli bir detay. Hiç canınızı sıkmayın. Gönlünüze göre dizayn edin balkonunuzu. Evinizde de güle güle oturun ins 😊

Aynı cephe. Şu an 300 bin fazlaya koyan da var. Biz alırken en uygun daire bizim aldığımızda. Bu daireyi yeni koydular ilana. Bi eksisi yok hatta daha üst katta. Gerçi sıcak memleket olduğu için üst katlar çok tercih edilmiyormuş ama yine de iyi yani. Bizim dairenin 2 balkonu var tek avantajı o.
Keşke ilk mesaja ekleseydiniz bu detayı, bakın dediğim gibi bir eksiği varmış. İkinci balkon büyük bir avantajdır.

pazarlık yapıp anlaşıp tapuya gidene kadar fiyatı artıran ev sahipleri var. belli olmaz bu işler yani. illa o fiyattan satacak diye birşey yok

Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
suan herkes kafasina göre fiyat koyuyor.
ucuz da koymus olabilir elinden cikarmak icin çünkü emlak piyasasi durgun fahiş fiyatlardan dolayı.
beklemediginiz iyi olmuş bence günlük hatta saatlik artıyo fiyatlar resmen

Hiç canınız sıkılmasın bu işler gerçekten nasip işi. Hayırlısı böyleymiş.

Biz bundan bir kaç ay evvel yatırım amaçlı zeytinlik bakıyorduk. Bize bir yer gösterdiler, çok beğendik ama ileriye dönük amaçlarımıza uygun değildi, almadık. Beklemeye ve bakmaya devam ettik.

O aralar elimize bir miktar daha para geçti. yine zeytinlik bakarken benim aklıma o ilk yer geldi. Oranın yerini beğendik diye o civardan daha satışa yeni çıkmış bir zeytinlik bulduk ve aldık. O ilk etapta bakıp almadığımız zeytinliği de almaya karar verdik ve ilk baktığımızdan 200.000 TL daha pahalıya orayı da aldık :)

Benim içim hiç acımadı açıkçası çünkü şu an o pahalıya aldığım zeytinlik fiyatını neredeyse 3e katladı.

Alınmış alınmıştır ve bu ülkede alan her zaman karlıdır. O yüzden içinizi ferah tutun, yeni evinizin tadını çıkarın :)

Arkadaşlar yeni ev aldık. 15 gün oluyor. Biraz hızlı karar verdik. Aldıktan sonra ev fiyatları arttı aldığımız sitede. Ama bugün sahibindene bir daire eklemişler. Bizim daireden daha üst katta ve 85 bin daha ucuz :/ epey canım sıkıldı. Beklesemiydim biraz daha diye. Satıp alıyim desem daire durmayabilir riskli.
Sonuçta almışsınız artık

Bir iki güne artırır fiyatı çok talibi olursa. Buna güvenmeyin hiç. Zaten kismetiniz o olsaydı onu alırdınız. Takmayın bence.
Daire ilandan kalkmış ya fiyatı arttırıcak yada satıldı dediğiniz gibi yada fake ilandı hiç belli olmaz.

sakınnn evinizi satıp başka eve bakmayın böyle hataya düşmeyin.. Bizim bir tanıdık birisiyle anlaştı çokgüzel ev seçti sonra gitti oturdukları evi sattı geldi adam vazgeçti satmicam size dedi kadın ailesi ile otellerde felan kaldı baya paraları gitti sonra ilk buldukları içine sinmedikleri bir ev almak zorunda kaldılar.. Satıcılara güvenmeyin risk almayln derim ben
Aynen zaten ilandan kalkmış ya satıldı yada fake ilandı.

o şuan piyasa araştırması yappıyordur. üç beş gibi arayıp fiyat alınca bakacakki evin gideri var anında +100.000 koyacak. Hep öyle yapıyorlar üzülmeyin.

Olanda bir hayır
Olmayanda bin hayır vardır derler

Hiçbir ev sahibi evini hiçbir sorun yokken ucuza vermez. Ev sahipleri gerizekali değil.

Emlak ozellikleri cok boyutludur. Evin muhiti en önemli özellik olabilir. Geriye kalan evib boyutudur. 85 bin az diyorsunuz peki metrekare olarak karşılaştırma yaptınız mı mesela?

Bunun gibi bir-çok değişken söz konusudur.

Fiyatının muadillerine göre az olmasının çok geçerli bir sebebi olduğuna yemin ederim ama kanitlayamam.

Yalandan yere can sıkmayın. Nasipten öteye köy yok. Sizin için hayırlı olan size nasip olandır. Nasibiniz çinde olsa bile sizin ayağınıza gelir.

Allah güle güle oturmak nasip etsin.

Ilanlara da bakmaktan vazgeçin olur mu😊

Olanda bir hayır
Olmayanda bin hayır vardır derler

Hiçbir ev sahibi evini hiçbir sorun yokken ucuza vermez. Ev sahipleri gerizekali değil.

Emlak ozellikleri cok boyutludur. Evin muhiti en önemli özellik olabilir. Geriye kalan evib boyutudur. 85 bin az diyorsunuz peki metrekare olarak karşılaştırma yaptınız mı mesela?

Bunun gibi bir-çok değişken söz konusudur.

Fiyatının muadillerine göre az olmasının çok geçerli bir sebebi olduğuna yemin ederim ama kanitlayamam.

Yalandan yere can sıkmayın. Nasipten öteye köy yok. Sizin için hayırlı olan size nasip olandır. Nasibiniz çinde olsa bile sizin ayağınıza gelir.

Allah güle güle oturmak nasip etsin.

Ilanlara da bakmaktan vazgeçin olur mu😊
Çok teşekkür ederim yorumunuz için☺️
Evi ilandan kaldırmışlar dediğiniz gibi ya fake ilandı yada fiyat yükseltecek gibi. Takip etmeyi acilen bırakmalıyım haklısınız.

eviniz de güle güle oturun. kısmetiniz orasıymış. Yeni bir almayacaksanız bakmayın. Emlak piyasası çok değişken. canınızı sıkmaya değmez tadını çıkarın.

Ne güzel bu zamanda bir ev sahibi olabilmişsiniz yoksa hayal ötesi gibi birşey bu fiyatlarda.

allah olmayanlara nasip etsin.

eviniz de güle güle oturun. kısmetiniz orasıymış. Yeni bir almayacaksanız bakmayın. Emlak piyasası çok değişken. canınızı sıkmaya değmez tadını çıkarın.

Ne güzel bu zamanda bir ev sahibi olabilmişsiniz yoksa hayal ötesi gibi birşey bu fiyatlarda.

allah olmayanlara nasip etsin.

Çok teşekkür ederim zaten var olan ev paramızdı yoksa çok çok zor.
İlanı da yayından kaldırıp 400 bin fazlaya koymuşlar. Bir yanlışlık olduğu belliydi.

Back
X