Zaten olmasını istemiyordum ama olmadı diye niye bu üzüntü ?

mor cilek

Epistemolojik üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2015
595
200
53
Ben 24 yaşındayım.
İş yerinde iş arkadaşım 31 yaşında ben hiç evlenmedim o bir kere evlenip ayrılmış.
Şimdi böyle aramız çok iyiydi bana ara sıra çikolata alır masama bırakırdı.
Bana çatmadan edemezdi. Gülerdik konuşur sohbet ederdik işle ilgili konuşmalar olsa da gülerek anlatırdık.
Ben bu sıcaklığı sevdim sanırım.
Ama olmayacak bir şey sonuçta. Benim tipim de değil evlenip ayrılması kriterim de değil.
Bana noldu bilmiyorum.
Sonra seninle özel bir şey konuşucam dedi.
Tabi ben ciddiye almamış gibi davrandım. Ya gülme çok ciddiyim dedi. Hep dalgaya vurdum korktum çünkü.
İş yerinde de başka hiçbir kızla muhattap olmaz.
Sonra kendimi sürekli onu düşünürken buldum.
Bir gün bir şey unuttu aşık mısın ya dedim. Birileri vardı güldü geçti sadece
Sonra mesaj attı evet diye.
Ben konuyu kapattım eski sözlümle ilgili falan konuştum geçiştirdim.
Özel bir şey söylücem dediğin de gene kapattım konuyu.
Şimdi ise benimle hiç konuşmuyor yüzüme bakmıyor.
Ben onunla eski halimizi özlüyorum.
Rüyalarımda onu görmeye başladım.
Napıcam ben?

Gurur yapmış galiba . Yakınlık hoşuna gittiği için düşünüyorsun .

Valla iyi olmuş sana. Çocuk daha napsin? Istiyosan bi adım at istemiyosan o seni severken arkadaş olamazsiniz

kafan karışık ama hala senin önce bunu çözmeye çalış

Valla iyi olmuş sana. Çocuk daha napsin? Istiyosan bi adım at istemiyosan o seni severken arkadaş olamazsiniz
yok onunla evlenemem ama onu da yanımda istiyorum yani en azından sabah gözlerimin içine bakıp günaydın desin.

Buna sicak/soguk taktigi denir.
Once sicak davranilip alistirilir, sonra ustelemeyerek kafa karistirilir.
Sekil A1.

Istemiyormussunuz zaten ama su anda da istemiyorsunuz.
Sadece araya egonuz girmis ve oyun yapiyor size.

hem karnım doysun hem pastam dursun gibi bişey olmuş bu. madem bu çocukla asla evlenmeyi düşünmüyorsun o zaman hiç ümit verme. sabahları gözünün içine bakıp günaydın demesini falan da bekleme. belki duyguları var sana karşı. günah değil mi ona da? sen onun ilgisinden hoşlanıyorsun, ondan değil.

hmmm ama başkaları da ilgileniyor benimle diğerlerinin ilgisi neden umrumda değil o zaman

Alışkanlıga cevirmissin bunu. Kriterlerinin arasında yoksa eger cocuga umut baglama. Eger hoslanıyorum dıyebılıyorsan kalbıne ve mantıgına uyuyorsa konusmayı dene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…