Zaten olmasını istemiyordum ama olmadı diye niye bu üzüntü ?

Hayır hiçde öyle değil her insanın bir hayatı vardır.Evlenip ayrılmışsa bu onun insaniyyetini iyiliğini değiştirmez.Bir insana geçmişi için değil insanlığı için değer verilmeli.Sen sadece samimi olduğunuz günleri özlediğin için aklından çıkaramıyorsun birde acaba kırdımmı diye düşünüyorsun.Bir şeyi de çok düşünürsen rüyalarında görürsün.
Aşık değilsin.Aşk farklı bir şey bunun böyle basit bir anlatımı olmaz.
Aşık ola bileceğin gelecekte seve bileceğin biriyse konuşmak isterse izin verirsin
Eğer beyninde başka hiçbirşey yoksa o zaman boşver böyle kalsın vaziyyet derim ben.Sevgiler....

Sizonun duygularına ve yaklaşımına yeşil ışık yakmamışsınız.Oda zorlamaktan vazgecip sizi hayatından çıkarmış bu gayet normal. Sizin o dönemlerde muhtemelen egonuz okşanıyordu ki bu da gayet normal insanlık hali.Şuan egonuzu tatmin eden kişi durum ve davranışlardan uzak kaldığınız için kırgınlaşmış olabilirsiniz.Buda ona karşı bişey hissettiğiniz anlamına gelmez.Hisleriniz tamamen sizinle ilgili yani.

İyi olmuş sana. Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var, buraya kadar demiş esas oğlan

Bence ondan hoslanmissiniz ama kriterinizde evlenmiş boşanmış biri olmadığı için kendinize bile itiraf edememissiniz.

sen yaptın galiba güzel tarif ettin

Yaptım tabi diyodum kiii beni sevsin ilgi gostersin simartsin ama ben istedigim zaman.. istemedigim zamab başka yere gitsin. Canim sıkkın olduğunda teselli etsin neşeli oldugumda istersem çağırırım falan iste o zaman yapmıştım

yok onunla evlenemem ama onu da yanımda istiyorum yani en azından sabah gözlerimin içine bakıp günaydın desin.
yok artık o da insan evladı diil mi? daha önce evlenmiş olması onu bu şekilde oyalanılacak biri mi yapıo

lafı ağzımdan aldınız, onunla asla evlenemem deyip de gözümün içine baksın falan filan.. ne kadar ironik birşey bu.. yazık değilmi o adama... belki de bukadar gözlerinin içine bakıp durdun da ondan aşık oldu adam sana... boş yere ümit verme adama... bırak böyle kalsın... günahtır yapma... bir insanın en büyük hatası birinin duyguları ile oynamaktır.. yok öyle bi dünya gözlerime baksın falan... asla evlenemem diyorsan, asla o gözlerden medet ummayacaksın...

tabiriniz biraz nahoş olmamış mı
"denenmiş"
İstisnalar elbetteki kaideyi bozmaz ama hiç bi kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz o şahsın eşide ondan ayrılmayı göze aldıysa demekki geçerli bi sebebi vardır.etrafımda çok gördüm bunun örneklerini.denenmiş bi ilişkiyi denememek taraftarıyım.tabirde bence yerinde.insanlığıyla kişiliğiyle alakası yokki bunun.etrafda çok iyi düzgün bi insandır fakat iyi koca olamadıktan sonra

kadın yabancıymış takıları alıp kaçmış

aylar önce öğrenmiştim o zaman ben nişanlıydım tabi kadın yabancıymış takıları alıp kaçmış

adamı keşke biraz ciddiye alsaydınız. bişey diyeceğim dediğinde demesine izin verseydiniz.

Of çok merak ediyorum ne dicekti

izin vermemişsiniz ki. gururunuza yediriyorsanız siz yanaşın artık.

Yalnızlığın seni ne hale getirmiş.
Olur böyle şeyler. Onu kapatmak için ilgi gösteren erkeklere aşık olduğumuzu zannedebiliriz ama öyle değil aslında.
Sana uymayan bi adamdan, geri çevirdiğin bir adamdan artık bi şey bekleme.
Ve kendi içinde huzurlu ve tam olmaya çalış ki başkalarını yara bandı gibi kullanmayasın.
Adam iyi yapıyor. Haklı konuşmamakta. Kimse uzun süreli trip, naz çekmez. Hele ki henüz bi ilişki yoksa ortada vazgeçmek çok daha kolay.

aylar önce öğrenmistim o zaman ben nişanlıydım tabi kadın yabancıymış takıları alıp kaçmış
Adamin evliliginin bitmesine esi sebep olmus.gerci adamada iyi olmus Türk kizlarinin suyumu cikmista yabancilarla evleniolar.dahami cekici dahami cazip gelio orasi tartisilir.neyse sen bir caya cikar arkadassiniz zaten anlatacaklarini soyliceklerini soyler.boyle kendi kendini yeme.konustukca tanirsin ,tanidikcada karar verirsin o kisinin olup olmayacagini

sen aşık olmuşsun cnm yakınlık ilgi göster ana hoşlandıgını belli et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…