- 22 Ocak 2016
- 88
- 72
- 88
ibretlik tespitDeger verdigin o deil ki, onun ilgisi.
sen yaptın galiba güzel tarif ettin
tabiriniz biraz nahoş olmamış mıBu duyguların kısa sürede geçer sakın denenmişi deneme evlenip ayrılmış birisi asla seçeneklerin arasında olmamalı
yok artık o da insan evladı diil mi? daha önce evlenmiş olması onu bu şekilde oyalanılacak biri mi yapıoyok onunla evlenemem ama onu da yanımda istiyorum yani en azından sabah gözlerimin içine bakıp günaydın desin.
hem karnım doysun hem pastam dursun gibi bişey olmuş bu. madem bu çocukla asla evlenmeyi düşünmüyorsun o zaman hiç ümit verme. sabahları gözünün içine bakıp günaydın demesini falan da bekleme. belki duyguları var sana karşı. günah değil mi ona da? sen onun ilgisinden hoşlanıyorsun, ondan değil.
İstisnalar elbetteki kaideyi bozmaz ama hiç bi kadın kolay kolay yuvasını yıkmaz o şahsın eşide ondan ayrılmayı göze aldıysa demekki geçerli bi sebebi vardır.etrafımda çok gördüm bunun örneklerini.denenmiş bi ilişkiyi denememek taraftarıyım.tabirde bence yerinde.insanlığıyla kişiliğiyle alakası yokki bunun.etrafda çok iyi düzgün bi insandır fakat iyi koca olamadıktan sonratabiriniz biraz nahoş olmamış mı
"denenmiş"
kadın yabancıymış takıları alıp kaçmışzaten kriterinde yoksa hiç uğraşma olduğu gibi kalsın
insanın egosu devreye giriyor kaçan kovalanır misali beni istiyordu şimdi istemiyor diye kabullenemiyoruz
boş ver ben boşanan adamın iyi çıktığını görmedim istisnalar hariç
boşanan kadına bir şey demem erkekler de mutlaka tahammül edilemeyen bir özelliği varmış ki kadın bunu bırakmış diyorum
aylar önce öğrenmiştim o zaman ben nişanlıydım tabi kadın yabancıymış takıları alıp kaçmışIlgiye alismissin kesilincede boyle hissediosun.insan calistigi yerde ister kiz ister erkek bir yakin arkadasi olsun istio.Bir sans ver de oturup konusun.ön yargiyla bakma sende o durumda olabilirsin .evlenmek bosanmak kötü bisey degil..belki esi aldatti belki aileler karisti işe hersey olabilir.konustukca ogrenirsin.bi cay iciverin canim nolcak
Of çok merak ediyorum ne dicektiadamı keşke biraz ciddiye alsaydınız. bişey diyeceğim dediğinde demesine izin verseydiniz.
10 yıllık ilişkimde 1 kez bile hesap ödemedim .
Sevgilime diyorum mesela kahveyi ben ısmarlayacağım baştan söylüyorum çünkü o an cüzdanı çıkardığım an eliyle geri ittiriyo . Bana asla olmaz diyo . Ben kendimi kötü hissederim sen paranı harcama diyo sürekli .
Dönüşte yol paramı dahi o veriyo
Aslında tabi yerine göre kadında ödeyebilir , bişeyler ısmarlayabilir .
Of çok merak ediyorum ne dicekti
Adamin evliliginin bitmesine esi sebep olmus.gerci adamada iyi olmus Türk kizlarinin suyumu cikmista yabancilarla evleniolar.dahami cekici dahami cazip gelio orasi tartisilir.neyse sen bir caya cikar arkadassiniz zaten anlatacaklarini soyliceklerini soyler.boyle kendi kendini yeme.konustukca tanirsin ,tanidikcada karar verirsin o kisinin olup olmayacaginiaylar önce öğrenmistim o zaman ben nişanlıydım tabi kadın yabancıymış takıları alıp kaçmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?