Zaten olmasını istemiyordum ama olmadı diye niye bu üzüntü ?

teşekkür ederim ama bir kaç defa normal konuşmak istedim onda bile trip attı muhattap olmuyorum dedi

bende hic evlilik yapmadım ama esimin 2.ci evliligi benimle... oturup konusmakta sans vermekte fayda var Kırılmıs belli ki sana daha samimi güler yüzle yaklasırsan belki konusabilir seninle.. O samimiyetini hissettir. Konusarak hislerini daha iyi çözersin bu sekilde de

Sen olsaydın, adam benimle oynuyor bilmem ne derdin. Pardon da oyuncagin elinden gitti diye mi bu sitem ?

peki o zaman isteğini bi kagida yaz üstüne 3 kere tükür. Sonra bal dök yala. Sonra bi suyun içine at iç

Seni seveni kaybetmek hep acıdır,şekli,durumu ne olursa olsun.Sakın bulaşma tekrar, eskisi gibi olmayacak hiçbir şey.Ya evet ya hayır.

Eğer kriterleriniz arasında değilse hiç düşünmeyin sallayın.

zaten kriterinde yoksa hiç uğraşma olduğu gibi kalsın
insanın egosu devreye giriyor kaçan kovalanır misali beni istiyordu şimdi istemiyor diye kabullenemiyoruz
boş ver ben boşanan adamın iyi çıktığını görmedim istisnalar hariç
boşanan kadına bir şey demem erkekler de mutlaka tahammül edilemeyen bir özelliği varmış ki kadın bunu bırakmış diyorum

Ilgiye alismissin kesilincede boyle hissediosun.insan calistigi yerde ister kiz ister erkek bir yakin arkadasi olsun istio.Bir sans ver de oturup konusun.ön yargiyla bakma sende o durumda olabilirsin .evlenmek bosanmak kötü bisey degil..belki esi aldatti belki aileler karisti işe hersey olabilir.konustukca ogrenirsin.bi cay iciverin canim nolcak

Bence asik olmussun rüyalara kadar giriyosa kriter diyon e bilmem artık gerisini ask varsa ortada gerisi bos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…