şimdilik yok
kalbime belki ama mantığıma hayır
sen yaptın galiba güzel tarif ettinpeki o zaman isteğini bi kagida yaz üstüne 3 kere tükür. Sonra bal dök yala. Sonra bi suyun içine at iç
teşekkür ederim ama bir kaç defa normal konuşmak istedim onda bile trip attı muhattap olmuyorum dediKonusmayı dene belki fikirlerin yada duyguların degisebilir
hmmm ama başkaları da ilgileniyor benimle diğerlerinin ilgisi neden umrumda değil o zaman
teşekkür ederim ama bir kaç defa normal konuşmak istedim onda bile trip attı muhattap olmuyorum dedi
off galiba yaçünkü bu adamın ilgisi daha samimi daha içten. kadınlar aradaki farkı anlarlar.
Ben 24 yaşındayım.
İş yerinde iş arkadaşım 31 yaşında ben hiç evlenmedim o bir kere evlenip ayrılmış.
Şimdi böyle aramız çok iyiydi bana ara sıra çikolata alır masama bırakırdı.
Bana çatmadan edemezdi. Gülerdik konuşur sohbet ederdik işle ilgili konuşmalar olsa da gülerek anlatırdık.
Ben bu sıcaklığı sevdim sanırım.
Ama olmayacak bir şey sonuçta. Benim tipim de değil evlenip ayrılması kriterim de değil.
Bana noldu bilmiyorum.
Sonra seninle özel bir şey konuşucam dedi.
Tabi ben ciddiye almamış gibi davrandım. Ya gülme çok ciddiyim dedi. Hep dalgaya vurdum korktum çünkü.
İş yerinde de başka hiçbir kızla muhattap olmaz.
Sonra kendimi sürekli onu düşünürken buldum.
Bir gün bir şey unuttu aşık mısın ya dedim. Birileri vardı güldü geçti sadece
Sonra mesaj attı evet diye.
Ben konuyu kapattım eski sözlümle ilgili falan konuştum geçiştirdim.
Özel bir şey söylücem dediğin de gene kapattım konuyu.
Şimdi ise benimle hiç konuşmuyor yüzüme bakmıyor.
Ben onunla eski halimizi özlüyorum.
Rüyalarımda onu görmeye başladım.
Napıcam ben?
peki o zaman isteğini bi kagida yaz üstüne 3 kere tükür. Sonra bal dök yala. Sonra bi suyun içine at iç
ne oyuncağı yaSen olsaydın, adam benimle oynuyor bilmem ne derdin. Pardon da oyuncagin elinden gitti diye mi bu sitem ?
ne oyuncağı ya
ona çok değer veriyorumHem istemiyorsun hem üzülüyorsun. Başka kelime gelmedi aklıma.
Deger verdigin o deil ki, onun ilgisi.ona çok değer veriyorum
Ilgiye alismissin kesilincede boyle hissediosun.insan calistigi yerde ister kiz ister erkek bir yakin arkadasi olsun istio.Bir sans ver de oturup konusun.ön yargiyla bakma sende o durumda olabilirsin .evlenmek bosanmak kötü bisey degil..belki esi aldatti belki aileler karisti işe hersey olabilir.konustukca ogrenirsin.bi cay iciverin canim nolcakBen 24 yaşındayım.
İş yerinde iş arkadaşım 31 yaşında ben hiç evlenmedim o bir kere evlenip ayrılmış.
Şimdi böyle aramız çok iyiydi bana ara sıra çikolata alır masama bırakırdı.
Bana çatmadan edemezdi. Gülerdik konuşur sohbet ederdik işle ilgili konuşmalar olsa da gülerek anlatırdık.
Ben bu sıcaklığı sevdim sanırım.
Ama olmayacak bir şey sonuçta. Benim tipim de değil evlenip ayrılması kriterim de değil.
Bana noldu bilmiyorum.
Sonra seninle özel bir şey konuşucam dedi.
Tabi ben ciddiye almamış gibi davrandım. Ya gülme çok ciddiyim dedi. Hep dalgaya vurdum korktum çünkü.
İş yerinde de başka hiçbir kızla muhattap olmaz.
Sonra kendimi sürekli onu düşünürken buldum.
Bir gün bir şey unuttu aşık mısın ya dedim. Birileri vardı güldü geçti sadece
Sonra mesaj attı evet diye.
Ben konuyu kapattım eski sözlümle ilgili falan konuştum geçiştirdim.
Özel bir şey söylücem dediğin de gene kapattım konuyu.
Şimdi ise benimle hiç konuşmuyor yüzüme bakmıyor.
Ben onunla eski halimizi özlüyorum.
Rüyalarımda onu görmeye başladım.
Napıcam ben?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?