Zaten olmasını istemiyordum ama olmadı diye niye bu üzüntü ?

onu yan yanayken bile çok özledim bana bakmıyor hiç

Eskiden o gozle gormezken simdi bakmadigi icin ister istemez ozluyorsunuz. Bu belki de ona ilginiz oldugundan degil de arkadasligini ozlediginizden olabilir. Birsey konusacagim dedikten sonra ilgi odaginiz olmus cunku. Ondan sonra farkli gozle bakmaya baslamissiniz. Duygularinizdan emin olmadan iyice kapilmayin bence.

ben onun benimle eskisi gibi arkadaş olmasını istiyorum

ben onun benimle eskisi gibi arkadaş olmasını istiyorum

Sen birini severken onunla arkadas olarak kalabilir misin? Cevabin evetse sen az bulunur bir orneksin. Cunku birine karsi yogun duygusal besleyen insanlar genelde o kisi ile arkadas olamaz. Bu adam seni belki seviyor belki sevmiyor ama yogun bir seyler duydugu da ortada. Yani onla arkadas olmak istemen ona haksizlik degil mi? Belli ki o arkadaslik degil otesini istiyor.

ama sevdiğim insan konuşmasa daha çok üzülürüm en azından arkadaş olarak bile olsa konuşmasını isterim bana blki de aşk çevrendedir demişti düşündükçe üzülüyorum istifa etmiş başka bir sebeptenmiş giderse şimdi

adamı oyalama
umut veriyosun ama konuşmasını da istemiyosun
ilgisi hoşuna gitmiş

Bu duyguların kısa sürede geçer sakın denenmişi deneme evlenip ayrılmış birisi asla seçeneklerin arasında olmamalı
Denenmisi deneme derken,kendisi deneyip ayrilmamis ki?
Evlenip ayrilmis birini istemeyebilir, kendi gibi hic evlenmemis birini de isteyebilir, ama "asla dusunme" ne demektir?
Bosanmis bi insan tum mutlu olma haklarini kayip mi ediyor?
Tartismak icin degil de,düşüncenizi ogrenmek için soruyorum..

Normal bi kadin, son noktaya gelmedikce bosanmayi care olarak gormez.. Bu yuzden sanirim,bosanan kadini hakli ve dogru, bosanan erkegi sorunlu goruyoruz.. Dedigin gibi,illaki sorunlu kadinlardan ayrilan adamlar da vardir ama bana cok istisna geliyor bu durum.. Bosanmis biri oldugum halde,bosanmis erkeklere onyargim var.. Bosanmis olmasina degil de sebebine bakmak lazim..

yabancı kadın oturma izni için mi takılar için mi ne evlenmiş sonra bunu bırakıp gitmiş

yabancı kadın oturma izni için mi takılar için mi ne evlenmiş sonra bunu bırakıp gitmiş
Dogru soyledigine emin olduktan sonra, bosanmis da bosanmis diye onyargili bakmamak lazim.. Allah korusun senin de basina gelebilirdi, kim bunu bilerek evlenir ki? Mesela benim hic aklima gelmezdi ama basima geldi.. Simdi hic sucum yokken neden vebali gibi bakilayim? Yazik degil mi, hak degil mi?
Yine diyorum, bosanmis birini istememek de hakkindir elbet.. Ama haksizliga ugrayarak bosanmis biri de olabilir senin mutlulugun; bilemezsin.. Keskin çizgiler cizmemek lazim bu kadar..

Kriter falan bu kadar onemli mi, eger onemliyse bosver ama yuzde yuz degismeyecek bir sey degilse de iyi dusun derim. Aşk güzel bir şey çünkü.

bugün birden gene eskisi gibi gözlerimin içine bakıp gülümsemeye başladı çok mutlu oldum :)))

bugün birden gene eskisi gibi gözlerimin içine bakıp gülümsemeye başladı çok mutlu oldum :)))
Bir ego tatmini mi, yoksa gercekten sende de bsy var mi; sen bilebilirsin bunu.. Iyice analiz edip ona gore davran derim.. Ki hakka da girmemis ol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…