sen aşık olmuşsun cnm yakınlık ilgi göster ana hoşlandıgını belli et.
onu yan yanayken bile çok özledim bana bakmıyor hiçYalnızlığın seni ne hale getirmiş.
Olur böyle şeyler. Onu kapatmak için ilgi gösteren erkeklere aşık olduğumuzu zannedebiliriz ama öyle değil aslında.
Sana uymayan bi adamdan, geri çevirdiğin bir adamdan artık bi şey bekleme.
Ve kendi içinde huzurlu ve tam olmaya çalış ki başkalarını yara bandı gibi kullanmayasın.
Adam iyi yapıyor. Haklı konuşmamakta. Kimse uzun süreli trip, naz çekmez. Hele ki henüz bi ilişki yoksa ortada vazgeçmek çok daha kolay.
Ne yapmaya calisiyorkihala suratıma bakmıyor delircem
ne alakası var konuşmalarınız biraz usturuplu olsunKonuşmandan bile eğreti egon belli oluyor, sevmiyorum ama köpeğim olsun kafası, liseli ergen kız tribinden çıkamamışsınız
ben onun benimle eskisi gibi arkadaş olmasını istiyorumEskiden o gozle gormezken simdi bakmadigi icin ister istemez ozluyorsunuz. Bu belki de ona ilginiz oldugundan degil de arkadasligini ozlediginizden olabilir. Birsey konusacagim dedikten sonra ilgi odaginiz olmus cunku. Ondan sonra farkli gozle bakmaya baslamissiniz. Duygularinizdan emin olmadan iyice kapilmayin bence.
ben onun benimle eskisi gibi arkadaş olmasını istiyorum
ama sevdiğim insan konuşmasa daha çok üzülürüm en azından arkadaş olarak bile olsa konuşmasını isterim bana blki de aşk çevrendedir demişti düşündükçe üzülüyorum istifa etmiş başka bir sebeptenmiş giderse şimdiSen birini severken onunla arkadas olarak kalabilir misin? Cevabin evetse sen az bulunur bir orneksin. Cunku birine karsi yogun duygusal besleyen insanlar genelde o kisi ile arkadas olamaz. Bu adam seni belki seviyor belki sevmiyor ama yogun bir seyler duydugu da ortada. Yani onla arkadas olmak istemen ona haksizlik degil mi? Belli ki o arkadaslik degil otesini istiyor.
Ben 24 yaşındayım.
İş yerinde iş arkadaşım 31 yaşında ben hiç evlenmedim o bir kere evlenip ayrılmış.
Şimdi böyle aramız çok iyiydi bana ara sıra çikolata alır masama bırakırdı.
Bana çatmadan edemezdi. Gülerdik konuşur sohbet ederdik işle ilgili konuşmalar olsa da gülerek anlatırdık.
Ben bu sıcaklığı sevdim sanırım.
Ama olmayacak bir şey sonuçta. Benim tipim de değil evlenip ayrılması kriterim de değil.
Bana noldu bilmiyorum.
Sonra seninle özel bir şey konuşucam dedi.
Tabi ben ciddiye almamış gibi davrandım. Ya gülme çok ciddiyim dedi. Hep dalgaya vurdum korktum çünkü.
İş yerinde de başka hiçbir kızla muhattap olmaz.
Sonra kendimi sürekli onu düşünürken buldum.
Bir gün bir şey unuttu aşık mısın ya dedim. Birileri vardı güldü geçti sadece
Sonra mesaj attı evet diye.
Ben konuyu kapattım eski sözlümle ilgili falan konuştum geçiştirdim.
Özel bir şey söylücem dediğin de gene kapattım konuyu.
Şimdi ise benimle hiç konuşmuyor yüzüme bakmıyor.
Ben onunla eski halimizi özlüyorum.
Rüyalarımda onu görmeye başladım.
Napıcam ben?
Denenmisi deneme derken,kendisi deneyip ayrilmamis ki?Bu duyguların kısa sürede geçer sakın denenmişi deneme evlenip ayrılmış birisi asla seçeneklerin arasında olmamalı
Normal bi kadin, son noktaya gelmedikce bosanmayi care olarak gormez.. Bu yuzden sanirim,bosanan kadini hakli ve dogru, bosanan erkegi sorunlu goruyoruz.. Dedigin gibi,illaki sorunlu kadinlardan ayrilan adamlar da vardir ama bana cok istisna geliyor bu durum.. Bosanmis biri oldugum halde,bosanmis erkeklere onyargim var.. Bosanmis olmasina degil de sebebine bakmak lazim..zaten kriterinde yoksa hiç uğraşma olduğu gibi kalsın
insanın egosu devreye giriyor kaçan kovalanır misali beni istiyordu şimdi istemiyor diye kabullenemiyoruz
boş ver ben boşanan adamın iyi çıktığını görmedim istisnalar hariç
boşanan kadına bir şey demem erkekler de mutlaka tahammül edilemeyen bir özelliği varmış ki kadın bunu bırakmış diyorum
yabancı kadın oturma izni için mi takılar için mi ne evlenmiş sonra bunu bırakıp gitmişNormal bi kadin, son noktaya gelmedikce bosanmayi care olarak gormez.. Bu yuzden sanirim,bosanan kadini hakli ve dogru, bosanan erkegi sorunlu goruyoruz.. Dedigin gibi,illaki sorunlu kadinlardan ayrilan adamlar da vardir ama bana cok istisna geliyor bu durum.. Bosanmis biri oldugum halde,bosanmis erkeklere onyargim var.. Bosanmis olmasina degil de sebebine bakmak lazim..
Dogru soyledigine emin olduktan sonra, bosanmis da bosanmis diye onyargili bakmamak lazim.. Allah korusun senin de basina gelebilirdi, kim bunu bilerek evlenir ki? Mesela benim hic aklima gelmezdi ama basima geldi.. Simdi hic sucum yokken neden vebali gibi bakilayim? Yazik degil mi, hak degil mi?yabancı kadın oturma izni için mi takılar için mi ne evlenmiş sonra bunu bırakıp gitmiş
o iyi birisi ama yapamamKriter falan bu kadar onemli mi, eger onemliyse bosver ama yuzde yuz degismeyecek bir sey degilse de iyi dusun derim. Aşk güzel bir şey çünkü.
bugün birden gene eskisi gibi gözlerimin içine bakıp gülümsemeye başladı çok mutlu oldum :)))Dogru soyledigine emin olduktan sonra, bosanmis da bosanmis diye onyargili bakmamak lazim.. Allah korusun senin de basina gelebilirdi, kim bunu bilerek evlenir ki? Mesela benim hic aklima gelmezdi ama basima geldi.. Simdi hic sucum yokken neden vebali gibi bakilayim? Yazik degil mi, hak degil mi?
Yine diyorum, bosanmis birini istememek de hakkindir elbet.. Ama haksizliga ugrayarak bosanmis biri de olabilir senin mutlulugun; bilemezsin.. Keskin çizgiler cizmemek lazim bu kadar..
O zaman bu sekilde mesafe koymasi iyi olmuş. Kismet canim, oluru yoksa boşa emek harcamamis olursunuz en azindan...o iyi birisi ama yapamamkriter önemli
Bir ego tatmini mi, yoksa gercekten sende de bsy var mi; sen bilebilirsin bunu.. Iyice analiz edip ona gore davran derim.. Ki hakka da girmemis ol..bugün birden gene eskisi gibi gözlerimin içine bakıp gülümsemeye başladı çok mutlu oldum :)))
ego için değilde onunla olan arkadaşlığımı seviyorum :)Bir ego tatmini mi, yoksa gercekten sende de bsy var mi; sen bilebilirsin bunu.. Iyice analiz edip ona gore davran derim.. Ki hakka da girmemis ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?