- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Öncelikle samimiyetiniz ve iyi dilekleriniz için bende sizi çok öpüyorumcanim tezim curuyecek bi tez degil de belki eksik kalmis bi tez.
hareketli yasamda kilo almak zor tabi. Universityde iken ben de her şey yer ve 36-38 bedende kalirdim ama okula dahi erken cikar yururdum. duramazdim yerimde. ama simdi evdeyim izindeyim benim gibi devamli evde olan bi bayan senin yedigin gibi yerse 42-44beden olmasi kacinilmaz .
bir de senin yasin gencse yediklerini yakabilirsin ama yas ilerleyince ne yazikki pek de sagliksiz yemeyi vucud kaldirmiyor. .
öpüyorum saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle. . .
Siz bu durumu hayat rutini haline getirmişsiniz ne güzel. Ben de bi beş kilo fazlam var. Yaklaşık 3-4 yıldır 60 kiloyum sürekli. Dikkat ederek koruyorum ama biraz daha sıksam tam rahatlığa ericem. Gercekten kilolu olmak psikolojik olarak mutsuzluk veriyorBalık etliydim şimdi zayıfladım 10 kilo verdim 5 aydaGünlük düzenim zayıflasam bile aynı şekilde devam ediyor sağlıklı beslenmeyi kendi düzenim haline getirdim arada kaçamaklar yapıyorum tabi ki ama ana temalar şaşmıyor Protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum
Sabah; 1 kupa süt içine yulaf ezmesi ve tarçın ekleyerek içiyorum ya da haşlanmış yumurta beyaz peynir salatalık tarzı yiyip işe geliyorum.
Öğle; İş yerinde ne çıkarsa makarna ve pilav yok ayrıca bütün gün ekmek yemiyorum sabah ki yulaf lif ihtiyacımı karşılıyor ve ekmeğe gerek kalmıyor.
Akşam; Hafif atlatmaya çalışıyorum sebze, et, tavuk, balık ağırlıklı pişirmeye çalışıyorum sonrasında bazen abur cubur kaçırdığım oluyor ama bütün gün dikkat ettiğim için pek fark etmiyor.
Ara öğünlerim vardır sabah kahvaltıdan sonra 1 kupa yeşil çay öğle yemeğinden sonra 1 kupa şekersiz sade nescafe bazen yanına çerez ya da meyve şeklindeGünde en az 1,5 - 2lt su içerim bilgisayar başında yanımdadır şişem.
Şekeri hayatımdan çıkardım çayı kahveyi hep şekersiz içerim tatlılarda meyvelerde aldığım kadar tatlı yerim sadece. Meyveleri gündüz ya da erken saatlerde tüketmeye çalışırım. Ekmek hayatımdan çıktı ekmek yerine yemek yanına yoğurt , salata , ayran gibi şeyler ekledim.
Börek, poğaça hayatımda çok nadir var hamur işleri arada kaçamaklarım sadece
Günlük en az yarım saat yürümeye çalışıyorum diyetteyken cardio tarzında sporları yapardım şimdi sıkılaşmak için pilates yapıyorum
Siz de kendinize fit deyip öğüt mü veriyorsunuz ? Bence bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete girin. Biraz fazla çocuk gibi değil mi kilonuz ?46 kiloyum.sabah simit peynir,öğlen yemekhane yemeği,akşam normal ev yemeği.akşam yemekten sonra yatana kadar hiçbirşey yemem,tatlı yemem.abur cuburda yok gibi bişey.aslında en büyük etken akşam yemekten sonra başka bişey yememek bence.yatmadan yemek yiyordum daha zayıfken işe yarıyordu.
Siz bu durumu hayat rutini haline getirmişsiniz ne güzel. Ben de bi beş kilo fazlam var. Yaklaşık 3-4 yıldır 60 kiloyum sürekli. Dikkat ederek koruyorum ama biraz daha sıksam tam rahatlığa ericem. Gercekten kilolu olmak psikolojik olarak mutsuzluk veriyor
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
gronola nedir merak ettim
Siz de kendinize fit deyip öğüt mü veriyorsunuz ? Bence bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete girin. Biraz fazla çocuk gibi değil mi kilonuz ?
Öğle ve akşam öğünlerinde muhakkak yoğurt birer kase. Sabah hariç ekmek yemem. Makarna tarzı şeyleri akşam yemem öğlen nadiren. Tatlıyı da akşam yemem meyve yerim akşamları abartmamak kaydıyla. Yemek yerken bol su.Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Ne güzel benim şekerim düşüyor galiba hemen çikolata istiyor canım
eminimki cok Zayifsiniz gorunuyorsunuzdur.50kilo veya altimisinizBen bi oturuşta cok yerim ama az ögūn yedigìm icin galiba kilo almiyorum...ne zayifim ne de kilolu..36 beden kiyafetlere cok rahat giriyorum ama...
Ya böyle çatır çatır çikolata yiyorsunuz nutella kaşıklıyorsunuz ya bayılıyorum sizlere.
Çikolatan bir parça alsam 1 litre su içerim
eminimki cok Zayifsiniz gorunuyorsunuzdur.50kilo veya altimisiniz
Oo super.ben cok zayif gorunen bayanlarin goruntusunu disman hatunlarinkinden daha korkunc buluyorum sahen.insan ne zayif olmali ne de sisman.Hayır cnm 55-56 arasinda gidip geliyorum...boyum da 1.65..
Vucudun ihtiyaciyla alakali galiba bu durum ya ben habire çikolata yerim
Yemiyorum, iradeliyim kısmını anlarım da, bir insan nasıl patates kızartması sevmez, hadi onu sevmedin çayın yanında kekin ne düşmanlığını gördün? O da olmadı, şöyle sıcacık boşnak böreği, pizza, sufleeeMayalı hamur kızartmasııı
Nasıl birinden biri sevilmez ya. Ben de arkadaşın varlığını sorguluyorum şu an.pinoli sen aslında yoksun
valla insanın hiç mi nefsi olmaz yahuu en çokta çikolataya şaşırdım
bence deee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?