Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

Öncelikle samimiyetiniz ve iyi dilekleriniz için bende sizi çok öpüyorum
Yaşım 40 ve 5 yıldır çalışmıyorum evdeyim mesleğime homeofis olarak devam ediyorum. 19 yaşında bir kızım var bu bebek 3. Olacak hayırlısı ile. (Taktiri ilahi 2. Bebek öldü)
Neyse yaşım başım geçti benim de
Ama hala aynı iştahla yiyorum ve kilo almıyorum. Çünkü evde spor yapıyorum.

Siz bu durumu hayat rutini haline getirmişsiniz ne güzel. Ben de bi beş kilo fazlam var. Yaklaşık 3-4 yıldır 60 kiloyum sürekli. Dikkat ederek koruyorum ama biraz daha sıksam tam rahatlığa ericem. Gercekten kilolu olmak psikolojik olarak mutsuzluk veriyor

Siz de kendinize fit deyip öğüt mü veriyorsunuz ? Bence bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete girin. Biraz fazla çocuk gibi değil mi kilonuz ?

Bende düğünden sonra 4-5 kilo aldım 60 oldum 3-4 ay içerisinde sonrasında 50 kiloya düştüm daha geçen ay sabitledim sporla yaptım ama hayatımda hiç bu kadar zayıfladığımı hatırlamıyorum gerçekten biraz azim hırsla sporla hallediliyor ve hiç diyet psikolojisine girmedim sağlıklı beslenmeyi felsefe haline getirdim hala daha ekmek pilav falan yemiyorum yemeyeceğim de makarna nadir yerim ki bu beslenme düzeninden önce 2-3 tabak 2-3 günde bir kere muhakkak yerdimHamburger ayda 1 kere yiyorum mecburiyetten bekarken her hafta ya da 2-3 kere eşimle buluştuğumuzda yerdikBir süre sonra mutsuz oluyorsun yüzüm şişko diye foto çekilmiyordum o kadar sevdiğim halde insan bir yerde dur diyorevlendikten sonra salan kadınları erkekleri anlamıyordum kızıyordum bende olacağım diye korktum ve dur Nil dedim şimdi bekar halimden daha fitim daha bakımlıyım ve sporcuyum günde bıraksalar yer zaman olsa 2-3 saat yürürüm

sabah bir yumurta,3-5 zeytin iki lokmalık ekmek ve peynir
Bazen 2 sıkma ,bazende 1 simit bir boğaca
İşyerinde öyle iyi oluyor
Öğlen meyve, yemek tercihim değil çok nadir gelen yemekten birer kaşık alıp yemek
İkindi gibi ya çukulata yada çay yanında karışık 3-5 bisküvi olmadı bir avuç çerez
Akşamda hiç yemem ben gene çok nadir 1-2 kaşık falan yemek sonra çayın yanında ne istersem yiyorum.,
AMa diyet için değil kendim yiyemiyorum,öyle alıştırdım kendimi

Öğle ve akşam öğünlerinde muhakkak yoğurt birer kase. Sabah hariç ekmek yemem. Makarna tarzı şeyleri akşam yemem öğlen nadiren. Tatlıyı da akşam yemem meyve yerim akşamları abartmamak kaydıyla. Yemek yerken bol su.

Bende ikicocuk annedi ve hamilelikletimde 20kilo almus bir batanim
aldigim kiloyu yila boler sporla sarkmadan sayiflarim
Hersabah kalktigimda tartiya mutkaka cikar ve kilomun bir hafta icerisindeki degidikligini mutlaka gozlemlerim.
bazrn esnek birakirim yemegi fesfud tarzi ve inaninki azda yesem 2kg haftada artis okur
ve hemen yesil sebzrlerke beslenmeye devam ederim
hamur isleruni cok yapmama ragmen once iyice goz duygunluguna ulsirim ve bir veya iji dilim yerim.
ekmek kahvaltidaenfazla 3dilim
cogende 1.bazen hic.
Diger ogunler yemem.
aslinda ekmegin yerini alicak bisey pismistir zaten:))

Yatmadan bi kase yogurt yerim.
Ikindi rutin az sekerli kahve
caylar sekersiz veer
en onemlisi aksam 6sonra yemek yemem
9gibi kuruyemis saatikuz vardir cay esliginde

Spor vucudumu kip tutuyo.eskiden hergun 30dk ayirirdim suan vaktim yok ve kendimi aynanin karsisina gecince iyi hissetmiyorum cunku spor yapmamamin mutsuzlugubu yasiyorum

Diyorum az sonra baspiyin olmuyo bugun off kizdim simdi kendime taslaniyorummu ne.
spor sart
vede gunde 30dk yuruyorum

15yildir kilom hep ayni:))
Menepoza girene kadar sanirim ayni kalir insallah.

Her şeyi yiyorum valla ya aklına ne gelirse. ama ekmek yemem. Çikolata pasta vs çok sevmem. Nescafe falan içmem, çayı şekersiz içerim. Meşrubat içmem. Kış meyvelerini yemiyorum genelde. Abur cubur türevi çok yemem. Yersen de az az. Bir paketi bitirmem mesela. Onun dışında et sebze, hamur işi, baklagil her şeyi yerim.
Yeme duzenimden bahsetmemisim. Kahvaltim varla yok arasında kuş kadar yerim çünkü 5 buçuk gibi yapıyorum kahvaltiyi. Öğlen de az yiyorum. Akşam sağlam yerim ama.
not: fazla zayıf değilim ama yaklaşık 10 senedir Kilom 1-2 kilodan fazla değişmedi.

Son düzenleme:
Vucudun ihtiyaciyla alakali galiba bu durum ya ben habire çikolata yerim

Yok hiç alakası yokmuş.
Mesela yediğimiz her şeyde şeker varmış.
O şeker de bizim günlük almamız gereken şekeri karşılıyormuş.
Yani siz vücudunuza ekstradan şeker yüklüyormuşsunuz.

varım ben ya.
Gerçekten sevmem.
Patates kızartması bin sene yemesem aklıma gelmez.
Börek mörek hele hiç aramam.
Annem mantı yapar zorla yerim.
Hele boş hamur kızartması, lokma filan
Kokusu bile midemi bulandırır.

valla insanın hiç mi nefsi olmaz yahuu en çokta çikolataya şaşırdım

bence deee

Ben de kalıp kalıp çikolata yiyenlere mesela çok şaşırıyorum.
Bir parça yesem 1 litre su içerim.
Eve çikolata alsak 1 sene sürünür atılır

Gecengun bi esti oturdum ve ilk defa bir gofreti cokta mizildanarak tek yedim
anladigim tek sey
bu nekadar luzumsuz bir atistirmali(uzum kuru kayisi cekirdek vs varken)
Bu kadar kaleriyi vucut nasil yakacak
bunu sanki neden yedim
ya asiri derecede zararli icerikler barindiriyorsa
adeta igrendim ve asla birdaha gofret yemm
aslinda demek istedigim abur cuburlarin bayanlari sismanlattigina inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…