Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

Canım ben aslında iştahlı biriyim kurabiye vs bayılırım ama yıllardır 1.70 e 52-54 arasındayim. 55 kilo olduğumu bilmem. Haftada 4 gün spor salonuna giderim. Cok fazla su içerim. Sadece hafta sonları bir gün pasta börek pizza gibi şeylerden yiyorum. Bacak kalca takıntım var yıllardır her gün 100 squat yaparım. Sabah kahvaltı pek sevmiyorum aksamlari mutlaka bol salata ve yoğurt. Fazla disiplinli bir yeme düzenim var ama fit olmayı k yemeklere tercih ederim. Bir de çok daha sağlıklı ve enerjigim artik

Ben herseyi yerim düzenli yerim. Ancak cok yemem. Doymadan birakirim yemegi. Mutfakta is yaoarken canim cekip agzima bir seyler atistirio durmam. Beynimde de surekli tokum tokum sesi geciyor. Aslinda kilo almaya calisiyorum bende :)

Ben bunları bi günde yiyemem çünkü bi anda 100 kilo olabilirim :) kilonuz nasıl peki merak ettim
Bende ilk diyete başlarken aynı şeyi söyledim ama her kontrolde kilo verdiğimi gördüm. Sağlıklı kilo verme şekli bu yani kiloyu sudan ve kastan değil de yağdan vermek istiyorsanız bol yiyeceksiniz ama sağlıklı.

Su an kilomu bilmiyorum. Açıkçası kilo ile değil yağ oranı ile ilgileniyorum. Mesela yağ oranı %20 olmalı en fazla benim %18. En son 2 ay önce54 kilo idim diyetten önce 68 dim. Bi ay sonu tekrar tartı günüm. Ama benim artık kilo alıp vermemem gerekiyor ideal kiloma ulaştığım için korumadayım. Boyum 160 ama üst34 alt36 beden giyiyorum. Sadece yağdan kilo verince insan olduğu kilodan daha ince görünüyor

Bence kişiden kişiye değişiyor,bazısı dikkat ediyor ,bazısı 6'dan sonra yemiyor.
Benim bir arkadaş vardı ,maşallah 3 kişilik yerdi tek öğünde.Öğlen 1 ekmek yediğini biliyorum ama kız zayıftı ve fiziği çok güzeldi.
Bazı insanlar dikkat etmiyor hiç mesela ama gene de almıyorlar,ama söylemeden geçemeyeceğim kız çok hareketliydi

Kilo düşüncesiyle yediğimi kısmadım hiç. Biraz bünyeme bağlı olduğunu düşünüyorum. Ama kendimi aşıp da çok yediğim nadirdir. Onu bile bilinçli yaparım.
Ben daha çok sağlık açısından bakarım, mesela ikinci tabak makarna yemek beni içten içe rahatsız edecektir ve yemem. İkinci dilim pasta yemek kendimi zehirliyormuşum gibi hissettirecektir ve yemem. Her öğün yerim ama az yerim. Etle pek aram yok, tavuklar hormonlu diye yemiyorum. Balık severim, kızartmıyorum fırında yapıyorum. Ara öğünleri atladığım oluyor. Yine de fırsat bulursam kuruyemiş veya mevsim meyvesi, yoğurt, bazen de nasıl olsa zayıfım diye kek poğaça falan olabiliyor :) Ama dediğim gibi bilinçli yapıyorum. Sakınca görsem yemezdim. Boyum 1.58 kilom 45-48 arası dalgalanıyor. Kimine göre sağlıksız kimine göre tam. Ben memnunum her şeyimden ve kilo almayı düşünmüyorum.

Çoğu insan sabah pek kahvaltı yapmayı sevmez, öğlen vakti kahvaltı da yemesi gerekeni yer, akşam ziyafet çeker. Çorbası, pilavı yanına sulu yemeği, salatası, yoğurdu, üstüne bi de tatlısı. Sonra bi de meyvesi. O da yetmez dizi saatlerinde çayla birlikte keki pastası falan.

Aslında tam tersi olmalı
Sabah kahvaltısı altın
Öğle yemeği gümüş
Akşam yemeği tenekedir

6 dan sonra ise yemek yenmez. Bunları sadece diyet zamanı uygulayarak sağlıklı bi bedene de sahip olunmaz. Bu bi yaşam şekli olmalı. Ve tabi ki su ve spor.

squatin faydasini gördün mu canım ust bacak kalinlasiyor mu?
bi de yaparken parmak uclarin dışa dogru mu oluyor yoksa öne mi bakıyor

sabah iyi bir kahvalti
aksamda ev yemegi . doyana kadar .
ama ekmek , kek, poaca, simit, makarna, kizartma yemeyi aliskanlik yapan birisi illa ki kilo alir .
Sizin tezinizi çürüttüğüm için özür dilerim
Makarna'sız akşam yemeği düşünemem sabahları su böreksiz kahvaltı etmem öğlende bulursam çıtır simit ve peynir vazgeçilmezimdir.Kızartmaya gelince karışık soslu Kızartma ile bir ömür geçirebilirim ve ASLA kilo almam canım.
Sizin söylediğiniz aslın da bir taraftan doğru bir taraftan yanlış.
Bahsettiğiniz gıdalar Karbonhidrat içerir ve gün içinde börek kek makarna vs aynı anda yemek kilo yapmaz ama bunları yediğiniz gün köfte et vs protein de olursa işte o zaman kilı kaçınılmaz olur.
Yemekler kilo yapmaz sadece dengesiz beslenme ve hareketsizlik kilo yapar.
Asansör, yürüyen merdiven kullanmayan biriyim.
Bende bir hastalık yada genetik bir durumum yok.
Anne tarafım kuzanler vs hepsi topaç gibi zayıf olanlar da diyet yapacaklar diye açlıktan ölecekler neredeyse
Ben stresin uyku düzensizliğinin dengesiz beslenme ve hareketsizliğin kilo yaptığına inanıyorum.
Yoksa yemek yemek kadar keyifli eğlenceli mutluluk verici ne olabilirki bu dünyada?

Benim yorumumu da okumamışsınız belliki
Benim yemek saatim yok.Hele akşam yemeğinden sonra geceye yakın bir acıkırım hemen kaşarlı Sucuklu tereyağlı yarım ekmek tost içine mayonez ve gazozla bir güzel yerim hmmm mis gibi sonra da yatar uyurum.
Bazen üşenirim yemeden yatarım midemin gurultusundan uyuyamam mecbur kalkar yerim
Ve hiç kilo aldığımı bilmem canım.

maşallah diyorum o zaman

az az ve sık yerim. abur cuburu severim ama akşam yemeğini az ve ekmeksiz yersem aburcubur yerim. sabah hariçte fazla ekmek tüketmem.tabiki yürüyüş ve bol su.

bu arada çok zayıf sayılmam ama 36 bedeni çok rahat giyiyorum

canim tezim curuyecek bi tez degil de belki eksik kalmis bi tez.

hareketli yasamda kilo almak zor tabi. Universityde iken ben de her şey yer ve 36-38 bedende kalirdim ama okula dahi erken cikar yururdum. duramazdim yerimde. ama simdi evdeyim izindeyim benim gibi devamli evde olan bi bayan senin yedigin gibi yerse 42-44beden olmasi kacinilmaz .

bir de senin yasin gencse yediklerini yakabilirsin ama yas ilerleyince ne yazikki pek de sagliksiz yemeyi vucud kaldirmiyor. .
öpüyorum saglikla bebegini kucagina alman dilegiyle. . .

valla arkadaslar,
burda tost gazoz mazoz diyenler
o yedikleriniz sadece trigliserid olarak depo oluyor. hucrelere saglikli tam gidalar lazim .
bi yastan sonra da yiyin bakalim . görürüm sizi.

tam tersiyim akşama kadar iş yerinde güzel idare ediyorum ama akşam evde yatana kadar yiyorum. neyseki kilom normal sayılır 36 bedenim

gronola nedir merak ettim

yas da yazin kizlarrr ay catlayacagim . :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…