- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Bende ilk diyete başlarken aynı şeyi söyledim ama her kontrolde kilo verdiğimi gördüm. Sağlıklı kilo verme şekli bu yani kiloyu sudan ve kastan değil de yağdan vermek istiyorsanız bol yiyeceksiniz ama sağlıklı.Ben bunları bi günde yiyemem çünkü bi anda 100 kilo olabilirim :) kilonuz nasıl peki merak ettim
Bebisine şifa olsun can olsun tatlım ne güzel))Zayif sayilmam da, bebis emiyor kuzu herhalde ondan. Gerci hayatım boyunca hic tombik olmadim o da ayrisu an 1.65 boya 57 kiloyum
squatin faydasini gördün mu canım ust bacak kalinlasiyor mu?Canım ben aslında iştahlı biriyim kurabiye vs bayılırım ama yıllardır 1.70 e 52-54 arasındayim. 55 kilo olduğumu bilmem. Haftada 4 gün spor salonuna giderim. Cok fazla su içerim. Sadece hafta sonları bir gün pasta börek pizza gibi şeylerden yiyorum. Bacak kalca takıntım var yıllardır her gün 100 squat yaparım. Sabah kahvaltı pek sevmiyorum aksamlari mutlaka bol salata ve yoğurt. Fazla disiplinli bir yeme düzenim var ama fit olmayı k yemeklere tercih ederim. Bir de çok daha sağlıklı ve enerjigim artik
Sizin tezinizi çürüttüğüm için özür dilerimsabah iyi bir kahvalti
aksamda ev yemegi . doyana kadar .
ama ekmek , kek, poaca, simit, makarna, kizartma yemeyi aliskanlik yapan birisi illa ki kilo alir .
Amin kuzucum olur insallahBebisine şifa olsun can olsun tatlım ne güzel))
Benim yorumumu da okumamışsınız bellikiyorumların hepsini okumadım ama okuduklarıma göre zayıf kalmayı başaranlar akşam yemeğinden sonra bir şeyler atıştırmayanlar ,benim gün içinde en çok yediğim zaman dilimi akşam yemeğinden sonra oluyor ,acayip iştahım açılıyor ,kendimi bildim bileli böyle ve haliyle de kiloluyum
Benim yorumumu da okumamışsınız belliki
Benim yemek saatim yok.Hele akşam yemeğinden sonra geceye yakın bir acıkırım hemen kaşarlı Sucuklu tereyağlı yarım ekmek tost içine mayonez ve gazozla bir güzel yerim hmmm mis gibi sonra da yatar uyurum.
Bazen üşenirim yemeden yatarım midemin gurultusundan uyuyamam mecbur kalkar yerim
Ve hiç kilo aldığımı bilmem canım.
canim tezim curuyecek bi tez degil de belki eksik kalmis bi tez.Sizin tezinizi çürüttüğüm için özür dilerim
Makarna'sız akşam yemeği düşünemem sabahları su böreksiz kahvaltı etmem öğlende bulursam çıtır simit ve peynir vazgeçilmezimdir.Kızartmaya gelince karışık soslu Kızartma ile bir ömür geçirebilirim ve ASLA kilo almam canım.
Sizin söylediğiniz aslın da bir taraftan doğru bir taraftan yanlış.
Bahsettiğiniz gıdalar Karbonhidrat içerir ve gün içinde börek kek makarna vs aynı anda yemek kilo yapmaz ama bunları yediğiniz gün köfte et vs protein de olursa işte o zaman kilı kaçınılmaz olur.
Yemekler kilo yapmaz sadece dengesiz beslenme ve hareketsizlik kilo yapar.
Asansör, yürüyen merdiven kullanmayan biriyim.
Bende bir hastalık yada genetik bir durumum yok.
Anne tarafım kuzanler vs hepsi topaç gibizayıf olanlar da diyet yapacaklar diye açlıktan ölecekler neredeyse
Ben stresin uyku düzensizliğinin dengesiz beslenme ve hareketsizliğin kilo yaptığına inanıyorum.
Yoksa yemek yemek kadar keyifli eğlenceli mutluluk verici ne olabilirki bu dünyada?
yorumların hepsini okumadım ama okuduklarıma göre zayıf kalmayı başaranlar akşam yemeğinden sonra bir şeyler atıştırmayanlar ,benim gün içinde en çok yediğim zaman dilimi akşam yemeğinden sonra oluyor ,acayip iştahım açılıyor ,kendimi bildim bileli böyle ve haliyle de kiloluyum
spor yapmıyorum
kilom 46-47 arasında
üst bedenim 34/ xs
alt bedenim 36/ kotlarda 24-25
bu bilgileri verdikten sonra yediklerimi yazayım
sabah yarım kase süt + mısır gevreği ya da granola (granola daha tok tutuyor)
öğlen küçük bir roll ekmeği ile yemekhane yemeği (çorba, sulu yemek, pilav ya da makarna ve meyve ya da yogurt)
akşam bazen ekmek arası bişeyler / bazen makarna / bazen de hiçbir şey.
tatlı yemem (arada dondurma, regl günümde hafif bir çikolata, ya da sütlü tatlı dışında)
abur cubur yemem (cips, gofret, bisküvi yemem mesela)
ara öğün genellikle yemem
gece geç saatte yemem.
işte hepsi bu kadar sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?