- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ben bunları bi günde yiyemem çünkü bi anda 100 kilo olabilirim :) kilonuz nasıl peki merak ettimDiyetisyenle kilo verdim. Artık zayıf bayan denince üstüme alınabiliyorum çok şükür. Sabah 9 da kalkarsam 2 bardak su kahvaltı yapıyorum. Yaz geldi malum domates yeşillik ile bol salata. 1 dilim beyaz peynir 1 bardak şekersiz çay. 1 haşlanmış yumurta. 1 kaşık reçel veya5 zeytin. Yada 1 kaşarlı tost ve salata yiyorum. Eğer 7:30 da kalktıysam oğlumun okulu için sabah yine2 bardak su 2 galeta yiyorum evden çıkmadan dönüşte aynı kahvaltıyı yapıyorum yine su ile başlayarak. 11 de bir sütlü şekersiz nescafe 1 kaşık kuruüzüm tabi oncesinde2 bardak su. Öğlen sebze yemeği yoğurt 2 dilim ekmek veya balıkızgara veya fırın bol salata ile iki dilim ekmek. 3 buçuk ta ister 2 dilim baklava veya 1 şekersiz nescafe ile yarım paket diyet şekerli bisküvi veya 1 bardak ayran 2 galeta tabi öncesinde su. 6:30 yine su ile başlayıp bir büyük but veya 4 köfte veya 6 kaşık sebze veya balık yiyorum. 9:30 bir orta boy meyve canım çok cips vs ister ise diyet baharatlı kraker yarım paket. Sade nescafe ve sekersiz çay gün içinde istediğim kadar tuletebiliyorum.
Öğlen ler için kacamaklarım bazen 2 lahmacun bol yesillik ile. Yarım ekmek döner. Hamburger ayran bol salata ama patates kızartması kola yasak.1 adana durum. 1 ciğ köfte durum vs diye gidiyor. Eğer bunu yediysem akşam yemeği ve ertesi gün öğlen ve akşam sadece balık veya sebze yiyorum.
Sebze dediysem en fazla dolu dolu6 kaşık. 1 kilo ya 2 kaşık yağ ile pişecek. Balık sınırsız ama ızgara veya fırında yağ ekenmeyecek. Patates yok. Her ana öğün2dilim ekmek var fakat1 kase çorba icecekseniz1 dilim ekmeği iptal ediyorsunuz. 3 kaşık bulgur pilavı yiyebilirsiniz ama ekmek yememek sartı ile. Patates kattiyen yasak arada bir iki dilim yiyorum. Spor yapmıyorum ama yapsam daha sıkı ve diri bir vücudüm olur. Böyle5 ayda14 kilo verdim hepsi yağdan
Veee zayıfsın öylemi?aman ya nereye gidiyor o yediklerin şekerim?Yillardir dort dortluk kahvalti yaparim
En az bir yumurta
Beyaz peynir
Domates
Kaymak ve bal
Zeytin
Cok cok az ekmek yerim
Aralarda ceviz ve bal kaymak yerim
Cogu zaman oglen yemegi yemem sut icerim onun yerine yogurt yerim
Aksamlari da mutlaka et yemegi olur evde
Corba yerim
Pilav sevmem onun yerine ekmek yemeyi tercih ederim
Yatmadan once meyve mutlaka yerim
sabah kahvalti yapamiyorum hic canim istemez eziyet gibi gelir ondan cubuk kraker gibiyim mide kuculuyor zamanla zor acikiyorsun ama benimki blincli degil istemiyorum ama dedigim gibi eziyet geliyor kahvalti dusununce bile midem fena oluyor psikolojik birseySlm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Slm herkese
Kilosu normal yada zayif olanlar surekli belli bir kiloda yillarca kalmayi basaranlar
Rutin gunlerinizde ne yer icersiniz
Sabah ogle aksam varsa ara ogun seklinde yazarmisiniz
Birde spor yapiyorsaniz duzenli ne siklikla ve kac saat yaptiginizida eklemeyi unutmayin.
Simdiden tesekkurler
Zayif sayilmam da, bebis emiyor kuzu herhalde ondan. Gerci hayatım boyunca hic tombik olmadim o da ayriVeee zayıfsın öylemi?aman ya nereye gidiyor o yediklerin şekerim?
ben de 1.68 boyunda 54 kiloyum :)Ben herşeyi yiyorum asla kısmam ama az yiyince de hemen doyuyorum. 36 bedenim, 1.68 boy 53 kilo. Yıllardır böyle.
En önemli nokta bence az yemek, sık sık yemek,bol su içmek
Hahaa ne güzel denk gelmiş :)) Ben de alamıyorum,zaten azıcık alsam göbek çıkıyor almamak daha iyi.ben de 1.68 boyunda 54 kiloyum :)
yıllardır benim de aynı değişmiyor
sanırım bünye de meselesi ben kilo almak için her şeyi yapıyorum ama alamıyorum mesela
aynen benim de ya göbeğime ya yüzüme gidiyor iyi bir yere gitmiyor :) o yüzden en iyisi almamak :)Hahaa ne güzel denk gelmiş :)) Ben de alamıyorum,zaten azıcık alsam göbek çıkıyor almamak daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?