Zayif bayanlar bir gunde ne yer ne icersiniz?

merhaba,
ben de 48 kiloyum ama zayıf değil normal duruyorum, çünkü boyum 151. yıllardır 47-49 arası gidip geliyorum. 49a yaklaştıysam (şu aralarda olduğu gibi) hemen akşamları salata-çorba-lapa diyeti vs yapar 47 civarına düşerim. yani kontrollü gitmeye çalışıyorum, ailemdeki bayanlar hep böyle kilo almaya müsaitiz, hep bir kontrol durumu var.

genel olarak,
sabah kahvaltı benim için en önemli öğün, peynir zeytin yumurta domates yeşillik vs mutlaka yerim, ekmek de.
öğle iş yerinde çok nadir ama olursa çorba, olmazsa tost.
akşam da sebze, et vs ama tek çeşit olur, 2 çeşit çok nadir yaparım zamanım yok.
ara öğünüm olmuyor.

bu ara biraz aldım sebebi kışın akşam yemeğinden SONRA yediğim çikolata tatlı pasta vs.
eşime çok özeniyorum adamda iştah yok. kilo almaz, bütün gün kahvaltı bile yapmadan durabilir, kilo almaz. spora gidiyor bu ara kilo almaya çalışıyor, gece zorla atıştırıyor falan. ben de ona bakıp doyuyorum

Yiyemiyorum yavv yiyemiyorum. Istah sifir. Bana ha "aciktin mi" de ha kufur et ayni sey. Yemek saati yaklastikca geriliyorum resmen.

Az vereyim sana.

Ben bunları bi günde yiyemem çünkü bi anda 100 kilo olabilirim :) kilonuz nasıl peki merak ettim

Veee zayıfsın öylemi?aman ya nereye gidiyor o yediklerin şekerim?

sabah kahvalti yapamiyorum hic canim istemez eziyet gibi gelir ondan cubuk kraker gibiyim mide kuculuyor zamanla zor acikiyorsun ama benimki blincli degil istemiyorum ama dedigim gibi eziyet geliyor kahvalti dusununce bile midem fena oluyor psikolojik birsey

Tam catlanacak konu bu nasıl kaçırmıssam..hep yiyip yiyip kilo almayanlar toplanmış konuya şuraya bak
Var ya bir vereyim şu fazlalıkları gizlilik mizlilik takmayacagim size inat buraya boy boy fotoğraflarımı koyacağım. Altına da yiyorum yiyorum almıyorum heheheyazacağım!

merhaba bende 58 kiloyum. Boyum 175 yıllardır 55-60 arasında gidip geliyorum. Kilo almamamın bence tek nedeni çok nadir ekmek yemem. Ekmeği hiç aramıyorum ve kahvaltıdan nefret ediyorum. Et süt yumurta balık tavuk ağzıma koymam. Sabah kahvaltı yapmam öğlene doğru karnım acıkınca atıştırırım. Akşam olmadan 5-6 gibi yemek yiyip kapanışı yaparım. Tabi bunlardan hariç çok sağlıksız olsa da abur cuburlara çok düşkünüm. Ne kadar sağlıksız beslensem de polikistik over gibi normalde çok aşırı kilo aldıran bi hastalığa sahip olsam da kilo alamıyorum. Doktorlar da şaşırıyor söyleyince.Metabolizmam çok değişik işliyo sanırım anormallik var biraz.

yorumların hepsini okumadım ama okuduklarıma göre zayıf kalmayı başaranlar akşam yemeğinden sonra bir şeyler atıştırmayanlar ,benim gün içinde en çok yediğim zaman dilimi akşam yemeğinden sonra oluyor ,acayip iştahım açılıyor ,kendimi bildim bileli böyle ve haliyle de kiloluyum

Bence kilo bünyeyle alakalı. Ben vejeteryanım et dısında herşeyi yerim makarnayı bile ekmekle yerim acısız yemek yiyemem iştahımı acar yedikçe yerim. Bulgur makarna çorba baklağiller üç öğün yerim çaysız yapamam üç öğün çay içerim üç beşer bardak aklıma gelirse su içerim günde bir bardak enn fazla iki..ama annemde zayıf ona çekmisim.

Kiz onlar dun

Kiz onlar dünyaları yerler de bişeycik olmaz.0 beden iki arkadaşım gözümün önünde bir öğünde bir ekmek yerler. Gram fazla yok kuzum.metabolizma, vücut yakıyor ne yapcan. .

Şaka bir yana bu iki arkadaşım sa hızlı hareket ederler.hepsi olmasa da çoğunun nedeni metabolizma bence.ben de 23 yaşına kadar aşırı zayıftim. Ama hareketliydim.abur cubur hep yerim zaten.ne zaman ogretmen oldum atandim.hareketim azaldi.kilo almaya basladim.15 Kilo fazla var şimdi .

Ben herşeyi yiyorum asla kısmam ama az yiyince de hemen doyuyorum. 36 bedenim, 1.68 boy 53 kilo. Yıllardır böyle.
En önemli nokta bence az yemek, sık sık yemek,bol su içmek
ben de 1.68 boyunda 54 kiloyum :)
yıllardır benim de aynı değişmiyor
sanırım bünye de meselesi ben kilo almak için her şeyi yapıyorum ama alamıyorum mesela

ben de 1.68 boyunda 54 kiloyum :)
yıllardır benim de aynı değişmiyor
sanırım bünye de meselesi ben kilo almak için her şeyi yapıyorum ama alamıyorum mesela
Hahaa ne güzel denk gelmiş :)) Ben de alamıyorum,zaten azıcık alsam göbek çıkıyor almamak daha iyi.

Dün sabah peynirli omlet yanında maydanoz öğlen 1 kase ( ama büyükçe bi kaseydi) mercimek çorbası akşamda yine 1 kase yoğurtlu semiz otu yedim. ( semizotu pişmiş değildi. Öyle yıkayıp doğrayıp yoğurtla karıştırdım. )
Çok çok zayıf değilim ama söyleyeyim yediklerimi madem dedim

1.60 boy 48 kilo zayıf sayılır mıyım bilmiyorum ama beslenmem rezalettir. Bi gün iki lokmayla geçse diğer gün akşam yemeğinde bir ekmek yerim. Meyveyse aram yoktur abur cubur kek pasta buldum mı affetmem. Yaptığım tek iyi şey bol bol su içmektir sanırım. Deliler gibi su içerim.

Sabah 7 gibi küçük bi dilim ekmek ve çayla kahvaltımı yaparım
10 gibi acıkır gibi olurum tekrar peynir zeytin reçel ile kahvaltı yaparım
Öğlen ne bulursam yerim açlığa dayanamam
Akşam yemeğim de normal porsiyon hepsinden azar azar yerim salata kesin olmalı
Çayın yanında aburcubur da yerim
Ama mesela herzaman çok yemem iştahım varsa yerim aşırı
Yıllardır 50 kiloyum evlenince 53 oldum

Saglikli beslenme illaki vardir ama 'şunu yersen zayif kalirsin' gibi bi ölçü olduguna inanmiyorum ben.. Yapısal bi durum bence.. Ayni seyleri yedigi halde bambaska durumda olan insanlar var.. Su icse gercekten yarayan insanlar var.. Falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…