Zayıf günler göreceğim,görmeliyim ;)

• Konu Sahibi Konu Sahibi YENA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

YENA

Her günüm mis gibi dünya kokan bir kavun dilimi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
30.804
91.860
1.123
Genç kızlık dönemimin 4-5 yılı hariç hep kilolu,etine dolgun biriydim..
Özellikle son 10 yılım ileri derece de obezliğe terfi etmiş bulunmakta ve bu durum 3 ileri 5 geri devam ediyor..

Kah şok diyetler,kah diyetisyen eşliğin de zayıflamak,ayşe teyze diyeti komşu abla beslenmesi,mehtap kardeş tıkınması derken ben sürekli kilo alıp veriyorum...
İlerleyen yaşla birlikte vücud hastalık sinyalleri vermeye başladı doğal olarak...
Karaciğer yağlanması,yüksek kolestrol,adet düzensizliği,yürürken tıkanma,bacaklar da varis ödem vb.

5 yıldır kk üyesiyim. Zayıflama takımların da yarışarak zayıflamak adına üye oldum lakin netice pek olumsuz...Olumlu yanı güzel dostluklarım oldu hayatımda farklı yerleri var zayıflama arkadaşlarımın...

Bir de günlüğüm olsun istedim ergen misali.. Umarım yeni bir soluk olur ve beni olumlu yönden motive eder bu başlık.....

Son düzenleme:
canım merhaba. kolay gelsin. umarım başarırsın. bende diyetimi burada paylaşıyorum o zaman:)

Merhaba,Teşekkür ederim umarım başarırım. aslın da başarmam gerek..Kendim için çocuklarım için o kadar geç kaldım ki, bazen umutsuz olsam da yeniden yeniden umut doluyorum...

Beslenmen çok başarılı olmuş afiyet olsun...

Kaç kilosun.? ben an itibariyle 106,6 kg. İsmim Nilüfer...

Bugün yediklerim ve yiyeceklerim

Sabah;
3 dilim tam tahıllı ekmek
peynir
6 zeytin

Ara;
1 fincan şekerli türk kahvesi

Öğle; ( Üzgün değilim yedim afiyet olsun bana )
2 minik milföy
2 minik dilim kek

Akşam;
1 kase tarhana
5 kaşık etli kereviz

Son düzenleme:
takipçinim yenacım
inşallah sende göreceksin
Başaracıksın
Önce kendine inanacaksın sonra çocukların için başaracaksın

Çok teşekkür ederim azracığım. her zaman beklerim...

İnşallah başarırım uzun vadede...

Sen bitirdin tabii değilmi.? Ne mutlu sana...Şu an kaç kilosun,ideal kilondamısın.?

Çok teşekkür ederim azracığım. her zaman beklerim...

İnşallah başarırım uzun vadede...

Sen bitirdin tabii değilmi.? Ne mutlu sana...Şu an kaç kilosun,ideal kilondamısın.?

ideal kilomdayım cnm
herzmn diyorum yine diyorum iyiki olmuşum bu ameliyatı

günlüğün hayırlı olsun, hayırlara gönlündekilere vesile olsun inşaallah yenam.....

YEN ablacım, seni başka bir gruptan biliyorum. Şans ve başarı seninle olsun.

canım merhaba, günlüğün hayırlı olsun artık bende sana yazabilicem beraber bu işi başarıcaz buna eminim, yeterki azmedelim ve Allah yardım etsin

günlüğün hayırlı olsun, hayırlara gönlündekilere vesile olsun inşaallah yenam.....

Çok sağol meyracığım..İnşallah hep beraber..

YEN ablacım, seni başka bir gruptan biliyorum. Şans ve başarı seninle olsun.

Çok teşekkür ederim canım...

canım merhaba, günlüğün hayırlı olsun artık bende sana yazabilicem beraber bu işi başarıcaz buna eminim, yeterki azmedelim ve Allah yardım etsin

Amin canım inşallah hayırlı olur...
Evet azmettikten sonra,istedikten sonra insanoğlunun başaramayacağı şey yoktur...

canım günlüğün hayırlı, uğurlu olsun inşallah :) http://www.sendezayiflakulubu.com/saglik-orucu/24687-saglik-gemisinde-yelkenler-foraa.html şunu yapmak istiyorum ben senin topiğine gelenlerle yapsak ya :)

teşekkür ederim güzel dileğin için...Fakat ben anlamadım verdiğin linkte oruçtan bahsedilmiş onumu diyorsun...:26:

Canım yenam
Hayırlı olsun günlüğün inşallah çok güzel sonuçlar alırsın

yenacım hayırlı olsun canım
yeni günlüğün azmini artırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…