Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Spor olarak ise
Voleybol oynandı, aktif bir gün geçirildi :)

Vallaha arkadasim ben oyle bir ucdumki tam ucdum haha, yazmiyorum bile...
Hata bu siralar modda degilim kendimi kasmamaya ve bir sure yediklerimi yazmamaya karar verdim. Cunku beni fena halde geriyor bu durum.
Tabi bu uzun bir sure surmicek o zaman kendime bir stop derim, ama 2-3 gün kasmak istemiyorum, belliki bunyem bu soguk havalara alismaya calisiyor. O yuzden bu guzel diyet sayfasini bozmamak içinde yazmicam yediklerimi :)

Vallaha arkadasim ben oyle bir ucdumki tam ucdum haha, yazmiyorum bile...
Hata bu siralar modda degilim kendimi kasmamaya ve bir sure yediklerimi yazmamaya karar verdim. Cunku beni fena halde geriyor bu durum.
Tabi bu uzun bir sure surmicek o zaman kendime bir stop derim, ama 2-3 gün kasmak istemiyorum, belliki bunyem bu soguk havalara alismaya calisiyor. O yuzden bu guzel diyet sayfasini bozmamak içinde yazmicam yediklerimi :)
Canım senden önce sayfa sahibi bozuyor zaten :) ama dediklerine Katılıyorum ve ben de reglim tamamen bitene kadar kendimi kasmıyor ve yemek paylaşımından vazgeçiyorum. Spora başladığım an ona da başlayacağım. Şu aralar bir toparlanma Süreci yaşıyorum, bugün yine çok hastalandım. Yeni kendime geldim... Bazen insanın ihtiyacı oluyor. Ordan burdan kısınca kilo veremiyoruz hatta bazen abartmak da gerek. Metabolizmayı canlandırmak adına. Ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama yiyecek ayırmadan yiycem valla. Muhtemelen cuma/Cumartesi dönerim sahalara. Sen de tadını çıkar, izin ver bedenine. Biraz mutlu olsun :))))

Günaydın günlük
Sınavdı, hastalıktı derken düzensiz geçen bu iki haftanın sonunda Reglim bitmesine rağmen şişlik hissediyorum. Demek ki kilo aldım ya da vücudum ödem tuttu. Hadi bakalım haftaya cumaya kadar tartılmak yok. O zaman bir kayıp göremezsen işte gerçekten kilo almışsındır :)))
Bugün artık akıllanıyorum. Doktora gideceğim birazdan. Şimdi müslimi yiyip çıkacağım.
Öğlen ve akşam çorba içeceğim.
Akşam meyve yiyeceğim.
Detoks günüm bugün :) sıvı detoksu.
Bol bol su içeceğim ve yeni bir spor programı ile başlıyorum günlük :)
Akşama spor bildirimi ile görüşmek üzere :KK49:

Günaydın günlük
Sınavdı, hastalıktı derken düzensiz geçen bu iki haftanın sonunda Reglim bitmesine rağmen şişlik hissediyorum. Demek ki kilo aldım ya da vücudum ödem tuttu. Hadi bakalım haftaya cumaya kadar tartılmak yok. O zaman bir kayıp göremezsen işte gerçekten kilo almışsındır :)))
Bugün artık akıllanıyorum. Doktora gideceğim birazdan. Şimdi müslimi yiyip çıkacağım.
Öğlen ve akşam çorba içeceğim.
Akşam meyve yiyeceğim.
Detoks günüm bugün :) sıvı detoksu.
Bol bol su içeceğim ve yeni bir spor programı ile başlıyorum günlük :)
Akşama spor bildirimi ile görüşmek üzere :KK49:

Supersin motivasyon hiç dusmuyor !!
Bende dünkü çilginca yememden sonra :D Azda olsa akillanicam, sonuçda vicdanim rahat degil :)
Dün evden çalisdigim için, birazcik canim cekse hersey elimin altinda oldugu için direnmek daha zor oluyor :)
Bugün buroya geldim, daha kontrollu olabilcem :)
Evde durmak insani daha paspal yapiyor yaa, boyle baska bir dunyaya geciyorum :D
Bu sabah giydim topuklu ayakkabilarimi, dedim kendime, cici kiz oldun oyle abuk sabuk seyler yemek yok :)
Hep psikolojik bu meseleler yaa :)

Bende tabikisi tartilmadim, artik bende bir hafta sonra...
Sporada pazartesi gününden ihtibaren basliyorum, benim hafta sonlarim çok calkantili geçiyor :)

Supersin motivasyon hiç dusmuyor !!
Bende dünkü çilginca yememden sonra :KK70: Azda olsa akillanicam, sonuçda vicdanim rahat degil :)
Dün evden çalisdigim için, birazcik canim cekse hersey elimin altinda oldugu için direnmek daha zor oluyor :)
Bugün buroya geldim, daha kontrollu olabilcem :)
Evde durmak insani daha paspal yapiyor yaa, boyle baska bir dunyaya geciyorum :KK70:
Bu sabah giydim topuklu ayakkabilarimi, dedim kendime, cici kiz oldun oyle abuk sabuk seyler yemek yok :)
Hep psikolojik bu meseleler yaa :)

Bende tabikisi tartilmadim, artik bende bir hafta sonra...
Sporada pazartesi gününden ihtibaren basliyorum, benim hafta sonlarim çok calkantili geçiyor :)

Ohhhh süpersin :) kontrollü olmak da fayda var tabi. Bu kadar iradesiz olamayızzz :)
Ev yaramıyor insana ya. Ben de bir dışarı çıkayım kendime geliyorum. Ya spor yapacağım evdeki halılar yıkamaya gitmiş, spor alanı bulamadım kendime :)) ben de bugün yarım saat eliptik bisiklet süreceğim, 1 saat yürüyüşe bedel. Biraz da dans edeceğim. Akşama bildirim yaparım :)
Blogilaties eylül programına başlayacağım halılar gelir gelmez :) ve aynı zamanda bulabilirsem videoları callenatics başlayacağım. Sabah pilates, akşam callenatics. Wuhuuu artık 2 haftada 50 bin altına inmezsem bir daha da inemem herhalde :KK70:

Detoks her zamanki gibi yalan oldu günlük :KK61: annem kızıyor ne yapayım...
Ama güzel beslendim.

Kahvaltı
1 porsiyon müsli

Öğle
1 dilim light beyaz peynir
3-4 dilim domates
1/4 gözleme

Ara
Yarım paket altınbaşak
Yarın avuç leblebi

Akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 adet fırında yağsız balık
Salata

Şimdi bir de dibek kahvesi içtim, 1 tane tatlı kuru pasta ile.

Spora az kaldııııı. Çok özledim spor yapmayııııı:KK200:

Spor
1/21 callenatics (1 saat)
10 dk eliptik bisiklet

Bu callan öldürdü beni :)) bazı hareketler oldukça zor ama yine de iyi gidiyorum, dayanıklıyım. Hadi bakalım :KK49:

Günlükcüm:
Eylül ayı bitmek üzere. Eylül programına başlarsam anlamsız olur. Blogilaties için Ekim ayını bekleyeceğim. O zamana kadar yoluma "Callenatics" ve kendi oluşturduğum egzersiz videoları ile devam. Program şöyle olacak:

Sabah- eliptik bisiklet
karın,kalça,bacak hareketleri
Her güne bir bölge videosu (kol,karın,kalça,bacak,sırt,esneme)
30-45 dk arası çalışılacak.

Akşam
1 saat Callenatics yapılacak.
-Callenatics ara günlerinde sabah egzersizine ara verilmeyecek.

Toplam 2 saate yakın sporla Ekim ayına girmiş olacağım. Ekim itibariyle sabah programına Blogilaties ile devam. Ekime kadar tartıda 50.00 mutlaka görülecek. Yani o Boğaz tutulacak artık!!!!!

En son 50.4 düm umarım kilo almamışımdır. Bir bakarım 49 görürüm belki :)))

kahvaltım (08:00)
1 kase buğday gevreği/yarım yağlı süt ile.

Spor bildirimlerini topluca akşam yapacağım.

Kahvaltı(08:00)
1 porsiyon buğday gevreği/yarım yağlı süt ile

Ara (11:00)
1 etimek üstüne 1 dilim kaşar ve sucuk

Ara 2 (14:45)
1 magnum badem mini
3 çatal yaş pasta

Akşam(17:00)
1.5 kepçe nohut
1 yk yoğurt
1/2 gevrek ankara simidi

Bugün sağlıksız ve az beslenmeli bir gün oldu günlük. Bazen naptığımı bilmiyorum yoğunluk olunca.

Kahvaltı,öğle akşam bile demeyeceğim.
Sabah küçük kutu süt aldım çıktım evden, 2 ısırık poğaça yedim, onu bile yiyemedim.

Taaaa akşam 1 tane kandil simidi yedim.
Şimdi de 2 kaşık sade dondurma yedim. Sırf Canım yemek istemediğinden. Aç mıyım değil miyim bilmiyorum, hissetmiyorum. Oluyor arada bana böyle :) tansiyonum falan düşmesin şimdi biraz leblebi, kuru üzüm falan yiycem.

Spor
1 saat Callenatics yapıldı.
5 km yürüyüş 7000 adım

Callanetics bomba gibi bir şey ya. Vücudumda o kadar çeşitli kas mı varmış hayretler içerisindeyim. Bakalım çok kasmadan bununla devam edicem bir süre. Popo, karın hareketlerine de yeniden devam :)

Bundan sonra sabah sporumu videolu olarak vaktim oldukça burdan paylaşacağım. İstifade etmek isteyen olur belki.
Dayanamadım yine Cassey'e başladım. Onsuz spor olmuyor. Eylül programının ilk gününü açtım. Kendim kafama göre yapıcam. Kendime uygun olan videoları veya ek video paylaşıcam. Tamamıyle o programa uyma zorunluluğum yok, kendim derleyeceğim videolarımı.
İşte bugünkü sabah sporum (50 dk)

Son video biraz zorladı beni orada bazı hareketleri atladım. Atladıklarım ve Cassey'nin bıdır bıdır konuşmalarını geçince 50 dk oldu. Bugün de başardım. Mutluyum.

Akşam sporu ve yemek bildirimiyle döneceğim. :)))

Kızlaaaarr !

Süpersiniz yine maşallah. Aferin bize düşüyoruz kalkıyoruz ama yine de devam ediyoruz. :D
Sanırım hepimiz bir bıkkınlık dönemi geçirmişiz, ama atlatılmış gözüküyor.

GirLookingForLove GirLookingForLove kuzu 5 min. fat attack acaba sabah kahvaltıdan hemen önce yapılabilir mi ne dersin?
Metabolizma çalışır belki. Üşenmeyip yapsam ne iyi olur :)

Süper gidiyorsunuz, aynen devam. :nazar::KK200:

Kızlaaaarr !

Süpersiniz yine maşallah. Aferin bize düşüyoruz kalkıyoruz ama yine de devam ediyoruz. :KK70:
Sanırım hepimiz bir bıkkınlık dönemi geçirmişiz, ama atlatılmış gözüküyor.

GirLookingForLove GirLookingForLove kuzu 5 min. fat attack acaba sabah kahvaltıdan hemen önce yapılabilir mi ne dersin?
Metabolizma çalışır belki. Üşenmeyip yapsam ne iyi olur :)

Süper gidiyorsunuz, aynen devam. :nazar::KK200:

Aynen tatlım aynennnn. Şimdi bomba gibi devam hepimiz ! Ben uyandım 15 dk içerisinde yaptım onu. Kalp atışlarım hızlandı, bir enerjim arttı sorma. Tam yağ yakmalık ! Hiç üşenme, 5 dk yap bunu. Sağlam video. Sık sık programıma koycam bunu :))
Zaten sabah aç karna yapılan spor(ağır olmaması kaydıyla) faydalı ve vücuttaki yağlardan yakmana sebep oluyor. Cardio suz olmuyor ya. Cassey bir başka :)
Şu metabolizmayı hızlandırmak için başka neler yapmalı derin bir araştırmaya gircem. Çok yavaş benim...:KK16:

Aynen tatlım aynennnn. Şimdi bomba gibi devam hepimiz ! Ben uyandım 15 dk içerisinde yaptım onu. Kalp atışlarım hızlandı, bir enerjim arttı sorma. Tam yağ yakmalık ! Hiç üşenme, 5 dk yap bunu. Sağlam video. Sık sık programıma koycam bunu :))
Zaten sabah aç karna yapılan spor(ağır olmaması kaydıyla) faydalı ve vücuttaki yağlardan yakmana sebep oluyor. Cardio suz olmuyor ya. Cassey bir başka :)
Şu metabolizmayı hızlandırmak için başka neler yapmalı derin bir araştırmaya gircem. Çok yavaş benim...:KK16:

Tamam o zaman haftalık hedefime en az 3 sabah bu 5 dakikalık videoyu yapmayı ekleyeceğim.

Yalnız konuyu okudum, olmadığım kısımları da, o subway sandviçleri çoook güzel değil miiii :D Benim favorim tavuk fileto, sos olarak da közlenmiş biber sosu. Çavdar ekmeği ile yiyince çok da fena bir öğün olmuyor hani, daha cuma günü yedim. :KK76:

Bak resmen ağzımın suyu aktı haa :KK53: Gidip sade Türk kahvesi içeyim en iyisi. :)

Metabolizma konusunda da farklı bir şeyler bulursan bizi de aydınlat :KK19:

Tamam o zaman haftalık hedefime en az 3 sabah bu 5 dakikalık videoyu yapmayı ekleyeceğim.

Yalnız konuyu okudum, olmadığım kısımları da, o subway sandviçleri çoook güzel değil miiii :KK70: Benim favorim tavuk fileto, sos olarak da közlenmiş biber sosu. Çavdar ekmeği ile yiyince çok da fena bir öğün olmuyor hani, daha cuma günü yedim. :KK76:

Bak resmen ağzımın suyu aktı haa :KK53: Gidip sade Türk kahvesi içeyim en iyisi. :)

Metabolizma konusunda da farklı bir şeyler bulursan bizi de aydınlat :KK19:

Ayyy evet kuzum yaaaa. Subway bir harika. Eskiden 30 cm yerdim delicesine, Çatlayana kadar. Neymişim ben beeeee :KK70:Ben de biftekli peynirli çok seviyorum, Çavdarla yedim, kardeşimle bölüştük. Ay kesmedi ama naparsın :mad: İyi yedim ben 2 haftadır şimdi telafi time :)))
Tamamdır. Çok yakında "metabolizma" teması ile karşınızda olacağım :KK31: :KK58:

Ben geldiiiim :)

Hafta sonu geçmis bulunuyor, ve yorum yapmak istemiyorum sacma sapan beslendim, ve acikcasi ne ne yicegimi dusundum nede sonrasinda pisman oldum :D
Dün gelinligimi denedim, tabi daha 6 ay var ama bolmu olur darmi diye teretdut ediyordum. Ve ne güzelki tam oldu diyebilirim, hafif 1-2 kilo versem çok daha güzel olcak.
Bu yüzden, simdi yeni bir haftaya, güzel aliskanliklarima donerek basliyorumm..
Bu sabah kahvalti yalan oldu, hafta sonu sacma sapan seyler yeyince bu sabah agzima lokma koymak istemedim. Ve halada hiçbir sey yemek istemiyorum...
Biliyorum, birsey yememekde super birsey degil ama çok nadir bir durum oldugu için zorlamadim kendimi :)

Tekrar buranin havasina suyuna alisir gibiyim. Bir arkadasimla gorusuyorum suan, eger motive edebilirsem havuza baslamak istiyorum haftada bir gün. Suya girmeye usensemde, sonrasinda çok iyi geliyor yaa :)

Sen çok güzel devam ediyorsun masallah !! :)
Ama hala tartinmamissin, bende merak ettim acikcasi :)

Bende bu hafta tartinmayi dusunmuyorum, bir hafta sonra !

Ben geldiiiim :)

Hafta sonu geçmis bulunuyor, ve yorum yapmak istemiyorum sacma sapan beslendim, ve acikcasi ne ne yicegimi dusundum nede sonrasinda pisman oldum :KK70:
Dün gelinligimi denedim, tabi daha 6 ay var ama bolmu olur darmi diye teretdut ediyordum. Ve ne güzelki tam oldu diyebilirim, hafif 1-2 kilo versem çok daha güzel olcak.
Bu yüzden, simdi yeni bir haftaya, güzel aliskanliklarima donerek basliyorumm..
Bu sabah kahvalti yalan oldu, hafta sonu sacma sapan seyler yeyince bu sabah agzima lokma koymak istemedim. Ve halada hiçbir sey yemek istemiyorum...
Biliyorum, birsey yememekde super birsey degil ama çok nadir bir durum oldugu için zorlamadim kendimi :)

Tekrar buranin havasina suyuna alisir gibiyim. Bir arkadasimla gorusuyorum suan, eger motive edebilirsem havuza baslamak istiyorum haftada bir gün. Suya girmeye usensemde, sonrasinda çok iyi geliyor yaa :)

Sen çok güzel devam ediyorsun masallah !! :)
Ama hala tartinmamissin, bende merak ettim acikcasi :)

Bende bu hafta tartinmayi dusunmuyorum, bir hafta sonra !

Hoş geldin canıııım. Yaaaa gelinlik denemeler falan ne tatlı heyecanlar bunlar yaaaa :) Maşallah sana. Ohoooo 6 aya çoktan o 1-2 kilo gitmiş, yerine fit bir B BitterCikom bırakmış olur eminim. :nazar:
Haftasonunu unutarak devam. Ben tartılmaya korkuyorum ya çok saçmaladım 2 haftadır. Bu sabah/akşam sporu beni kendime getirir, cuma günü tartılacağım. Bir 50.00 olsaydım artık yaaa :) kilo almadıysam tabi 2 haftada zor görürüm 50 yi. Direnmeye devam !
Havuz işi mükemmel olur. Fırsatım olsa ben de giderim. Ne yap et ikna et arkadaşını, motive edersiniz birbirinizi. Yüzmek kadar vücuda iyi gelen bir spor yok bence :)

Back
X