- 16 Ocak 2013
- 1.616
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Spor olarak ise
Voleybol oynandı, aktif bir gün geçirildi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor olarak ise
Canım senden önce sayfa sahibi bozuyor zaten :) ama dediklerine Katılıyorum ve ben de reglim tamamen bitene kadar kendimi kasmıyor ve yemek paylaşımından vazgeçiyorum. Spora başladığım an ona da başlayacağım. Şu aralar bir toparlanma Süreci yaşıyorum, bugün yine çok hastalandım. Yeni kendime geldim... Bazen insanın ihtiyacı oluyor. Ordan burdan kısınca kilo veremiyoruz hatta bazen abartmak da gerek. Metabolizmayı canlandırmak adına. Ben yine dikkat etmeye çalışacağım ama yiyecek ayırmadan yiycem valla. Muhtemelen cuma/Cumartesi dönerim sahalara. Sen de tadını çıkar, izin ver bedenine. Biraz mutlu olsun :))))Vallaha arkadasim ben oyle bir ucdumki tam ucdum haha, yazmiyorum bile...
Hata bu siralar modda degilim kendimi kasmamaya ve bir sure yediklerimi yazmamaya karar verdim. Cunku beni fena halde geriyor bu durum.
Tabi bu uzun bir sure surmicek o zaman kendime bir stop derim, ama 2-3 gün kasmak istemiyorum, belliki bunyem bu soguk havalara alismaya calisiyor. O yuzden bu guzel diyet sayfasini bozmamak içinde yazmicam yediklerimi :)
Günaydın günlük
Sınavdı, hastalıktı derken düzensiz geçen bu iki haftanın sonunda Reglim bitmesine rağmen şişlik hissediyorum. Demek ki kilo aldım ya da vücudum ödem tuttu. Hadi bakalım haftaya cumaya kadar tartılmak yok. O zaman bir kayıp göremezsen işte gerçekten kilo almışsındır :)))
Bugün artık akıllanıyorum. Doktora gideceğim birazdan. Şimdi müslimi yiyip çıkacağım.
Öğlen ve akşam çorba içeceğim.
Akşam meyve yiyeceğim.
Detoks günüm bugün :) sıvı detoksu.
Bol bol su içeceğim ve yeni bir spor programı ile başlıyorum günlük :)
Akşama spor bildirimi ile görüşmek üzere![]()
Supersin motivasyon hiç dusmuyor !!
Bende dünkü çilginca yememden sonraAzda olsa akillanicam, sonuçda vicdanim rahat degil :)
Dün evden çalisdigim için, birazcik canim cekse hersey elimin altinda oldugu için direnmek daha zor oluyor :)
Bugün buroya geldim, daha kontrollu olabilcem :)
Evde durmak insani daha paspal yapiyor yaa, boyle baska bir dunyaya geciyorum
Bu sabah giydim topuklu ayakkabilarimi, dedim kendime, cici kiz oldun oyle abuk sabuk seyler yemek yok :)
Hep psikolojik bu meseleler yaa :)
Bende tabikisi tartilmadim, artik bende bir hafta sonra...
Sporada pazartesi gününden ihtibaren basliyorum, benim hafta sonlarim çok calkantili geçiyor :)
Kızlaaaarr !
Süpersiniz yine maşallah. Aferin bize düşüyoruz kalkıyoruz ama yine de devam ediyoruz.
Sanırım hepimiz bir bıkkınlık dönemi geçirmişiz, ama atlatılmış gözüküyor.
GirLookingForLove kuzu 5 min. fat attack acaba sabah kahvaltıdan hemen önce yapılabilir mi ne dersin?
Metabolizma çalışır belki. Üşenmeyip yapsam ne iyi olur :)
Süper gidiyorsunuz, aynen devam.![]()
Aynen tatlım aynennnn. Şimdi bomba gibi devam hepimiz ! Ben uyandım 15 dk içerisinde yaptım onu. Kalp atışlarım hızlandı, bir enerjim arttı sorma. Tam yağ yakmalık ! Hiç üşenme, 5 dk yap bunu. Sağlam video. Sık sık programıma koycam bunu :))
Zaten sabah aç karna yapılan spor(ağır olmaması kaydıyla) faydalı ve vücuttaki yağlardan yakmana sebep oluyor. Cardio suz olmuyor ya. Cassey bir başka :)
Şu metabolizmayı hızlandırmak için başka neler yapmalı derin bir araştırmaya gircem. Çok yavaş benim...![]()
Tamam o zaman haftalık hedefime en az 3 sabah bu 5 dakikalık videoyu yapmayı ekleyeceğim.
Yalnız konuyu okudum, olmadığım kısımları da, o subway sandviçleri çoook güzel değil miiiiBenim favorim tavuk fileto, sos olarak da közlenmiş biber sosu. Çavdar ekmeği ile yiyince çok da fena bir öğün olmuyor hani, daha cuma günü yedim.
Bak resmen ağzımın suyu aktı haaGidip sade Türk kahvesi içeyim en iyisi. :)
Metabolizma konusunda da farklı bir şeyler bulursan bizi de aydınlat![]()
Ben geldiiiim :)
Hafta sonu geçmis bulunuyor, ve yorum yapmak istemiyorum sacma sapan beslendim, ve acikcasi ne ne yicegimi dusundum nede sonrasinda pisman oldum
Dün gelinligimi denedim, tabi daha 6 ay var ama bolmu olur darmi diye teretdut ediyordum. Ve ne güzelki tam oldu diyebilirim, hafif 1-2 kilo versem çok daha güzel olcak.
Bu yüzden, simdi yeni bir haftaya, güzel aliskanliklarima donerek basliyorumm..
Bu sabah kahvalti yalan oldu, hafta sonu sacma sapan seyler yeyince bu sabah agzima lokma koymak istemedim. Ve halada hiçbir sey yemek istemiyorum...
Biliyorum, birsey yememekde super birsey degil ama çok nadir bir durum oldugu için zorlamadim kendimi :)
Tekrar buranin havasina suyuna alisir gibiyim. Bir arkadasimla gorusuyorum suan, eger motive edebilirsem havuza baslamak istiyorum haftada bir gün. Suya girmeye usensemde, sonrasinda çok iyi geliyor yaa :)
Sen çok güzel devam ediyorsun masallah !! :)
Ama hala tartinmamissin, bende merak ettim acikcasi :)
Bende bu hafta tartinmayi dusunmuyorum, bir hafta sonra !