Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Hoş geldin canıııım. Yaaaa gelinlik denemeler falan ne tatlı heyecanlar bunlar yaaaa :) Maşallah sana. Ohoooo 6 aya çoktan o 1-2 kilo gitmiş, yerine fit bir B BitterCikom bırakmış olur eminim. :nazar:
Haftasonunu unutarak devam. Ben tartılmaya korkuyorum ya çok saçmaladım 2 haftadır. Bu sabah/akşam sporu beni kendime getirir, cuma günü tartılacağım. Bir 50.00 olsaydım artık yaaa :) kilo almadıysam tabi 2 haftada zor görürüm 50 yi. Direnmeye devam !
Havuz işi mükemmel olur. Fırsatım olsa ben de giderim. Ne yap et ikna et arkadaşını, motive edersiniz birbirinizi. Yüzmek kadar vücuda iyi gelen bir spor yok bence :)

Evet evet heyecanliyim sormaa :) Ve insallah 6 ay sonraya 1-2 kilo gitmis, ve kaslanmis olucam :)

Evet hafta sonunu ve hatta gecen haftayi arkamda birakarak devam ediyorumm :) Bende mutlaka 50ye inicem kafaya koydum !!

Havuz isine ekimde baslicaz, arkadasim bu hafta tatile gidicekmiss... Ama kosmaya tekrar baslicam, ya bir sekilde birseyler yapicam daha tam ne yapicagimi bilemesemde...

Ogle yemegine gittim geldim sifir istahla:
Limonlu zencefilli soslu beyaz tavuk
2y.k. pilav
1 firinda domates
Taze fasulye
1 dilim ekmek

Tatli istegim yokdu çok sukur orayi atlattim, ama masada oburkunler yerken oyle bir browni kokusu geliyordukii aman Allahimmm :D ama yemedim, mutluyum :)

Bu siralar hayatim hep calkantili bir turlu bir sistem oturtamadim kendimee ...

Evet evet heyecanliyim sormaa :) Ve insallah 6 ay sonraya 1-2 kilo gitmis, ve kaslanmis olucam :)

Evet hafta sonunu ve hatta gecen haftayi arkamda birakarak devam ediyorumm :) Bende mutlaka 50ye inicem kafaya koydum !!

Havuz isine ekimde baslicaz, arkadasim bu hafta tatile gidicekmiss... Ama kosmaya tekrar baslicam, ya bir sekilde birseyler yapicam daha tam ne yapicagimi bilemesemde...

Ogle yemegine gittim geldim sifir istahla:
Limonlu zencefilli soslu beyaz tavuk
2y.k. pilav
1 firinda domates
Taze fasulye
1 dilim ekmek

Tatli istegim yokdu çok sukur orayi atlattim, ama masada oburkunler yerken oyle bir browni kokusu geliyordukii aman Allahimmm :KK70: ama yemedim, mutluyum :)

Bu siralar hayatim hep calkantili bir turlu bir sistem oturtamadim kendimee ...

Ayyy tatlı zaafım var benim ya. Kızıyorum evdekilere tatlı türü almayın diye. Abur cubur aramam hiç ama tatlı varsa duramıyorum.
Yavaş yavaş oturtacaksın inşallah iş güç, evlilik hazırlıkları derken normal.
Afiyet olsun çok güzel yine. Senin iş yerinin menülere hayranım :)
Benim de iştahım yok bugün.

Kahvaltı(09:00)
1 porsiyon müsli/light süt ile

Öğlen yemek yiyesim gelmedi. Öğrencimle şöyle bir ara öğün yaptık. Dibek kahvesi. Bayılıyorum çok soft bir tadı var ya tam istediğim gibi. Akşam yemeğine saklıyorum kendimi bugün :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 105
Eki Görüntüle 1637470

Ayyy tatlı zaafım var benim ya. Kızıyorum evdekilere tatlı türü almayın diye. Abur cubur aramam hiç ama tatlı varsa duramıyorum.
Yavaş yavaş oturtacaksın inşallah iş güç, evlilik hazırlıkları derken normal.
Afiyet olsun çok güzel yine. Senin iş yerinin menülere hayranım :)
Benim de iştahım yok bugün.

Kahvaltı(09:00)
1 porsiyon müsli/light süt ile

Öğlen yemek yiyesim gelmedi. Öğrencimle şöyle bir ara öğün yaptık. Dibek kahvesi. Bayılıyorum çok soft bir tadı var ya tam istediğim gibi. Akşam yemeğine saklıyorum kendimi bugün :)

Aa ilk defa duyuyorum dibek kahvesini nasil birsey??
GEcende misafirlikde osmanli kahvesinin tadina bakdim ilk kez, mukemmel birseydi yaa :)

Evet menulerimiz saglikli çok sukur, bari ordan yirtiyorum :)

Fotografinda çok güzel :) Afiyet bal seker olsun sanaa !! Bende suan nescafé yudumluyorum :)

Aa ilk defa duyuyorum dibek kahvesini nasil birsey??
GEcende misafirlikde osmanli kahvesinin tadina bakdim ilk kez, mukemmel birseydi yaa :)

Evet menulerimiz saglikli çok sukur, bari ordan yirtiyorum :)

Fotografinda çok güzel :) Afiyet bal seker olsun sanaa !! Bende suan nescafé yudumluyorum :)
Sana da afiyet olsun Canıım :)
Dibek kahvesi harika ya meşhur lezzetlerimizden biri. Ben de yeni keşfettim. Türk kahvesinden daha yumuşak, sert değil. Tam benim damak tadıma göre :) hangi yöreye ait bilmiyorum ama bir bakayım :)

Sana da afiyet olsun Canıım :)
Dibek kahvesi harika ya meşhur lezzetlerimizden biri. Ben de yeni keşfettim. Türk kahvesinden daha yumuşak, sert değil. Tam benim damak tadıma göre :) hangi yöreye ait bilmiyorum ama bir bakayım :)
kastamonu diye biliyorum Dibek kahvesini :) Karabükte ögrenciyken safranboluda her hafta içmeye giderdim birde sobada yapıyolar harika oluyor simdi günlügünü incelicem akşama bende baslıyorum :)

Şimdi canım ben çalıştığım için sadece akşamları vaktim var spor yapmaya sorunlu bölgem kalçam ve göbeğim tabiikide hangi videoları her gün yapsam etki eder?

Şimdi canım ben çalıştığım için sadece akşamları vaktim var spor yapmaya sorunlu bölgem kalçam ve göbeğim tabiikide hangi videoları her gün yapsam etki eder?
Kastamonu demek :) çok lezzetli. Ohh ne güzel öğrencilik olmuş öyle :)
Tatlım şöyle yapalım o zaman. Ben sana kalça, göbek ağırlıklı beğendiğim videoları derleyim. Paylaşayım senin için. Bunlar zaten 5-8-10-en fazla 20 dakikalık videolar. Hangisini istiyorsan, zamanın ne kadar yetiyorsa yaparsın. Zaten kısa ama çok etkili videolar. Yaparken defalarca yeter diyip pes edebilirsin ama bırakmadığın müddetçe etkisi inanılmaz. Ben bugün en geç yarına videoları hazırlarım. Olur mu ? :anneadayı: Bir de 30 days challenge programı var bunun. Ben onu da yaptım. Her bölge için var. Karın düzleştirme, kalça kaldırma, bacak inceltme, kol, esneme. Bundan da karın ve kalçaya başlarsın aynı Zamanda. Gün gün sayısını artıyor. İnan bana 10 dk nı bile almıyor.

Eeee bu kadar saat açlıktan sonra akşam yemeğini hakettim. :)
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 küçük biber dolması/ 1 yk yoğurt
4 kaşık barbunya
1 dilim tam buğday ekmeği

Kesinlikle bu akşam dondurma yemek yok !!!
Leblebi, kuru üzüm izinli! Kansızlık çıktı zaten bol bol kan yapıcı şeyler yemem gerek. En güzeli kuruyemiş yemek :)

Eeee bu kadar saat açlıktan sonra akşam yemeğini hakettim. :)
Akşam
1 kepçe şehriye çorbası
1 küçük biber dolması/ 1 yk yoğurt
4 kaşık barbunya
1 dilim tam buğday ekmeği

Kesinlikle bu akşam dondurma yemek yok !!!
Leblebi, kuru üzüm izinli! Kansızlık çıktı zaten bol bol kan yapıcı şeyler yemem gerek. En güzeli kuruyemiş yemek :)

Afiyet olsun sanaa :)
Sen yaparsin yaa, yemicem dedinmi yemezsiin inaniyorum ;)

Bende bir ara ogun yaptim simdi, malum ben hala isdeyim saat burda 4 bucukk:
1 seftali
1 haz ettirici yesil cay

Aksama yuruyus yapmayi planliyorum, bugun tedbirli davranip basket giymisdim ayagima :)

Aksam yemek isinide çok hafif atlatmaya caliscam.. Cok acikirsam bir pirinc lapasi olabilir bak yogurtla beraber :)

Afiyet olsun sanaa :)
Sen yaparsin yaa, yemicem dedinmi yemezsiin inaniyorum :KK66:

Bende bir ara ogun yaptim simdi, malum ben hala isdeyim saat burda 4 bucukk:
1 seftali
1 haz ettirici yesil cay

Aksama yuruyus yapmayi planliyorum, bugun tedbirli davranip basket giymisdim ayagima :)

Aksam yemek isinide çok hafif atlatmaya caliscam.. Cok acikirsam bir pirinc lapasi olabilir bak yogurtla beraber :)

Çok iyi fikir :) lapa ve bir de yulaf lapası benim kurtarıcım ya. Yulaf lapasını da öneririm, çok lezzetli oluyor ve aşırı doyurucu :)
Yürüyüş en güzel spor. Yürüyüş olmasa o 13 kiloyu vaktinde veremezdim. Her gün 7.5 km yürüyordum resmen :)

Kastamonu demek :) çok lezzetli. Ohh ne güzel öğrencilik olmuş öyle :)
Tatlım şöyle yapalım o zaman. Ben sana kalça, göbek ağırlıklı beğendiğim videoları derleyim. Paylaşayım senin için. Bunlar zaten 5-8-10-en fazla 20 dakikalık videolar. Hangisini istiyorsan, zamanın ne kadar yetiyorsa yaparsın. Zaten kısa ama çok etkili videolar. Yaparken defalarca yeter diyip pes edebilirsin ama bırakmadığın müddetçe etkisi inanılmaz. Ben bugün en geç yarına videoları hazırlarım. Olur mu ? :anneadayı: Bir de 30 days challenge programı var bunun. Ben onu da yaptım. Her bölge için var. Karın düzleştirme, kalça kaldırma, bacak inceltme, kol, esneme. Bundan da karın ve kalçaya başlarsın aynı Zamanda. Gün gün sayısını artıyor. İnan bana 10 dk nı bile almıyor.
güzeldi ögrenciligimm :)
tesekkur ederim valla bekliyorum o zaman senden :)

Kendileri akşamdan sonra bana eşlik ettiler. 20:00 itibariyle :)

image.webp

Şimdi 1 saat Callanetics egzersizimi yapmak üzere gidiyorum. Böylece Callanetics 4/21 done!!!! :))))

adelia adelia canım azar azar paylaşıyorum. İnşallah faydasını görürsün. Kısa ve etkili gördüğüm videolar. Çoğunlukla başlangıç pilates videolarından derledim. Yine de oldukça zor.
Biri hariç karın ve bazıları hem karın hem kalça

Bu genel bir video. Total body yani tüm vücudu çalıştırıyoruz. Bu ve yanında kısa bölgesel bir videoyu birlikte yapabilirsin.

Sabah Sporu: 36 dk

* 3 video lower body ağırlıklı çalışma
* 30 days challenge butt lift her hareketten 20'şer kez
* Karın hareketi

Bacaklarım ağrıyor her yerim morardı sabah akşam spor yaparsam böyle olur :KK70:hadi akşam olsun da callanetics yapayım :KK49:

Kahvaltı(08:30)

Yulaf lapası(kıvamı sulu bıraktım öyle seviyorum içine biraz tarçın, 4 üzüm,yarım muz ve 1 kare bitter )

Yine bugün kabızlık belası ! Of ya :KK62:

Sabah Sporu: 36 dk

* 3 video lower body ağırlıklı çalışma
* 30 days challenge butt lift her hareketten 20'şer kez
* Karın hareketi

Bacaklarım ağrıyor her yerim morardı sabah akşam spor yaparsam böyle olur :KK70:hadi akşam olsun da callanetics yapayım :KK49:

Kahvaltı(08:30)

Yulaf lapası(kıvamı sulu bıraktım öyle seviyorum içine biraz tarçın, 4 üzüm,yarım muz ve 1 kare bitter )

Yine bugün kabızlık belası ! Of ya :KK62:

Gunaydin canimm :)
Masallahin var yine tutututuhh :)

Bende dun aksam dedigim gibi yuruyusumu yapmaya basladim, 15 dakika yurudukden sonra yagmur basdi, mecburen metroya binmek zorunda kaldim :(
Ama olsun hiç yoksan iyidir diyerek kendime teselli verdim :)

Aksamda:
pirinç lapasi (Corek otu ve kekik ekdim uzerine)
Yogurt
1 domates
Bir catalda cikolatali kek :s

Sabah'da:
1 kase karisik kepek bugdayi + Süt
1 yarim sekerli kahve

Güzel basladim yaa iyiyim çok sukuuur :)
Calisma istegimde yavas yavas tekrar geliyor :)

Bir dizi izliyorum bu siralar, "Suits" diye, ordan gaz aliyorum :D

Vee bir ogle yemeginden daha donmus bulunuyorumm!!

Kantine girer girmez karsima Italyan cheeburgeri cikdii, dusundum dusundum acaba salatayla alsam hafiflermi falan dedim ama gonlum el vermedi almadim :)
Onun yerine sunlari yedim:
Hindinin beyaz yerinden
Uzerine biberli bir sos
Haslanmis patates ve havuc
Bir dilim ekmek
Muz ve elma ezmesi tatli olarakda

Yine iyi atlattigimi dusunuyorum çok sukuur :)

Vee bir ogle yemeginden daha donmus bulunuyorumm!!

Kantine girer girmez karsima Italyan cheeburgeri cikdii, dusundum dusundum acaba salatayla alsam hafiflermi falan dedim ama gonlum el vermedi almadim :)
Onun yerine sunlari yedim:
Hindinin beyaz yerinden
Uzerine biberli bir sos
Haslanmis patates ve havuc
Bir dilim ekmek
Muz ve elma ezmesi tatli olarakda

Yine iyi atlattigimi dusunuyorum çok sukuur :)

Hafiflemezdi bence de, iyi ki almamışsın. :)
Evet o an çok mutlu olacaktın, belki bir iki saat sonrasında da mutlu olacaktın ama akşam yine mi diye pişman olacaktın sanırım.

Çok güzel olmuş öğle yemeğin, afiyet olsun. :)

Back
X