- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
Hoş geldin canıııım. Yaaaa gelinlik denemeler falan ne tatlı heyecanlar bunlar yaaaa :) Maşallah sana. Ohoooo 6 aya çoktan o 1-2 kilo gitmiş, yerine fit bir B BitterCikom bırakmış olur eminim.
Haftasonunu unutarak devam. Ben tartılmaya korkuyorum ya çok saçmaladım 2 haftadır. Bu sabah/akşam sporu beni kendime getirir, cuma günü tartılacağım. Bir 50.00 olsaydım artık yaaa :) kilo almadıysam tabi 2 haftada zor görürüm 50 yi. Direnmeye devam !
Havuz işi mükemmel olur. Fırsatım olsa ben de giderim. Ne yap et ikna et arkadaşını, motive edersiniz birbirinizi. Yüzmek kadar vücuda iyi gelen bir spor yok bence :)
Evet evet heyecanliyim sormaa :) Ve insallah 6 ay sonraya 1-2 kilo gitmis, ve kaslanmis olucam :)
Evet hafta sonunu ve hatta gecen haftayi arkamda birakarak devam ediyorumm :) Bende mutlaka 50ye inicem kafaya koydum !!
Havuz isine ekimde baslicaz, arkadasim bu hafta tatile gidicekmiss... Ama kosmaya tekrar baslicam, ya bir sekilde birseyler yapicam daha tam ne yapicagimi bilemesemde...
Ogle yemegine gittim geldim sifir istahla:
Limonlu zencefilli soslu beyaz tavuk
2y.k. pilav
1 firinda domates
Taze fasulye
1 dilim ekmek
Tatli istegim yokdu çok sukur orayi atlattim, ama masada oburkunler yerken oyle bir browni kokusu geliyordukii aman Allahimmm

Bu siralar hayatim hep calkantili bir turlu bir sistem oturtamadim kendimee ...