- 9 Temmuz 2015
- 407
- 573
- 103
- 34
- Konu Sahibi GirLookingForLove
-
Merhaba canım hoş geldin.
Artık uzaklaşma buralardan gel bak ne hallere düştük :)
Hiç moralini bozma. Önemli olan önünü almak. Çok daha fazla kilo almadan dur diyebilirsin.
Hadi toparla kendini aylardır uğraşıyoruz yine yapabiliriz
Kendini kasma yavaş yavaş azalt zararlı şeyleri bir anda bırakınca geri istiyorsun çünkü. Zor oluyor.
Sana güveniyorum
Aynen canim dur demeye calisiyorum :)
Bu oleni su sekilde atlata bildim:
Tavugun beyazi (cok az)
Haslanmis taze fasulye (cok az)
Domates
Beyaz peynir
1 dilim ekmek
Umarim boyle devam eder...
Asil sorunum aksam basliyor, cunku tum ev halki kendini bu sialar yemeye vardi nedense
Kardesim mutfakdan cikmiyor, devamli taze kekler, tatlilar cikiyor :s Onada yapma yasagi koydum bu arada :)
Dün yine akşam atıştırmadı yaptım of Allahım :)
Kahvaltı
1 kase corn flakes/light süt
Yeter artık akşam yemek istemiyorum, eskisi gibi olayım sadece meyve ve kuruyemiş yiyeyim.
Haftasonu da dışardayım. Yandım :)))
Neyse sporla müthiş bir dönüş yapacağım. Çok da kasmamak gerek :)
Dün yine akşam atıştırmadı yaptım of Allahım :)
Kahvaltı
1 kase corn flakes/light süt
Yeter artık akşam yemek istemiyorum, eskisi gibi olayım sadece meyve ve kuruyemiş yiyeyim.
Haftasonu da dışardayım. Yandım :)))
Neyse sporla müthiş bir dönüş yapacağım. Çok da kasmamak gerek :)
Ah canım ya yaktı bizi bu akşam atıştırmaları. :)
Neyse ben inanıyorum çözeceğiz bu problemi.
B BitterCikom Bitteeer geri dönmene sevindim, hoş geldin.
Ne kadar ipin ucunu kaçırsak da emin ol buraya yazmaya devam edince daha hızlı toparlıyoruz. Buraya yazmazken 5 gün üst üste deli gibi yiyebiliyordum, ama yazınca en fazla 2 gün kötü gider, 3. gün toparlarsın. En azından veremesek de kilo almayız kendimize gelene kadar diye düşünüyorum.
Gel bizimle spor yarışmasına katıl kuzum :)))Canim bende diyorum onceden nasil yemiyordum yaa, bu siralar o kadar zor geliyorkiii :)
Aynen çok kasmamak gerek yoksa sonrasinda patlak veriyor.. Ama sen spor konusunda iradelisin yaa, beni sasirtiyorduun bir siralar, donusun muhtesem olacaak !! :)
Kardesimde bu siralar tam gaz spor yapiyor, ama çok yiyor.. Benim stratejimde bu diyor
Bu aksam ona uyup spo yapmayi dusunuyoum, hayirlisi :)
Gel bizimle spor yarışmasına katıl kuzum :)))
Sporsuz olmuyor ya. Ben çok yesem bile spor yaptığım için hiç kilo almadım. Şimdi şu regl bitsin dönüşüm muhteşem olacak dediğin gibi ! :)
Sabah akşam yapacağım hatta az veya çok yeterki yapayım :)
Verna'nın önerisine uyup abartmayacağım. İçimden ne kadar geliyorsa ki bu sayede sıkılmayım.
Haftada 3 gün spor bile yeterli kuzum. Kardeşine uy lütfen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?