Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Aynen canim dur demeye calisiyorum :)

Bu oleni su sekilde atlata bildim:
Tavugun beyazi (cok az)
Haslanmis taze fasulye (cok az)
Domates
Beyaz peynir
1 dilim ekmek

Umarim boyle devam eder...
Asil sorunum aksam basliyor, cunku tum ev halki kendini bu sialar yemeye vardi nedense
Kardesim mutfakdan cikmiyor, devamli taze kekler, tatlilar cikiyor :s Onada yapma yasagi koydum bu arada :)

Canım hepimizin problemi bu akşamlar. İnsanın atıştırası geliyor. Etraftakiler de hiç yardımcı olmuyor maalesef :) ah bir hayır demeyi bilsek :)
Böyle kardeşlere ceza! Neyseki benimki beceriksizlerden diren Bitterim !

Dün yine akşam atıştırmadı yaptım of Allahım :)

Kahvaltı
1 kase corn flakes/light süt

Yeter artık akşam yemek istemiyorum, eskisi gibi olayım sadece meyve ve kuruyemiş yiyeyim.

Haftasonu da dışardayım. Yandım :)))
Neyse sporla müthiş bir dönüş yapacağım. Çok da kasmamak gerek :)

Ah canım ya yaktı bizi bu akşam atıştırmaları. :)
Neyse ben inanıyorum çözeceğiz bu problemi.

B BitterCikom Bitteeer geri dönmene sevindim, hoş geldin.
Ne kadar ipin ucunu kaçırsak da emin ol buraya yazmaya devam edince daha hızlı toparlıyoruz. Buraya yazmazken 5 gün üst üste deli gibi yiyebiliyordum, ama yazınca en fazla 2 gün kötü gider, 3. gün toparlarsın. En azından veremesek de kilo almayız kendimize gelene kadar diye düşünüyorum.

Canim bende diyorum onceden nasil yemiyordum yaa, bu siralar o kadar zor geliyorkiii :)

Aynen çok kasmamak gerek yoksa sonrasinda patlak veriyor.. Ama sen spor konusunda iradelisin yaa, beni sasirtiyorduun bir siralar, donusun muhtesem olacaak !! :)

Kardesimde bu siralar tam gaz spor yapiyor, ama çok yiyor.. Benim stratejimde bu diyor
Bu aksam ona uyup spo yapmayi dusunuyoum, hayirlisi :)

Haklisin vallaha, buralara gelmek insana motivasyon veriyor :)

Hersey kafada bitiyor yaa, simdide pismanim o kadar yedigime fit olcam incecik olcam derken dusdugum su hallere bakk :)
Acilen toparlaniyorum..

Dün sabah kahvalti yapmamisdim hatirlarsaniz, aksamda yemedim vallaha... Saglikli degil ama bir guncukdende zarar gelmez diye dusundum :)
Tam kesmezsem sanki hic duramicakmisim gibi geldi...
1/2 mandalina yedim ve 30dkyuruyus yapabildim anca, hiç yokdan iyidir diyerekden...

Bu sabah:
2 yarim sekerli kahve
2 kinder bueno

Gel bizimle spor yarışmasına katıl kuzum :)))
Sporsuz olmuyor ya. Ben çok yesem bile spor yaptığım için hiç kilo almadım. Şimdi şu regl bitsin dönüşüm muhteşem olacak dediğin gibi ! :)
Sabah akşam yapacağım hatta az veya çok yeterki yapayım :)
Verna'nın önerisine uyup abartmayacağım. İçimden ne kadar geliyorsa ki bu sayede sıkılmayım.
Haftada 3 gün spor bile yeterli kuzum. Kardeşine uy lütfen :)

O yarisma beni kasar yaa, sanki zorla yaptiriyolarmis gibi geliyor :)
Ama evet kardesime uymam gerek, zaten ne oluyorsa kış aylainda oluyor malesef.
Simdi toparlamazsam kendimi, yine sıkıntılı bir 2016 yazi gecircem... Ha onu geç once dugunum var

Neyse toparlaniyorum yavas yavas hissedebiliyorum bunuu :)

Ara 1
20 gr çilekli milka
Leblebi

Akşam
1 kepçe çorba
1 kepçe kuru fasulye
Yarım şinitzel sandviç(küçük bir şey)

Akşam atıştırması yapmazsam iyi olacak :) meyve izinli, geri kalanı yasak.

Felaket bir haftasonu daha ama spora başladıysam işte hayat güzeelllll lalalala
Sabah sporumu yaptım valla 40 dk kadar. Spor bildirimimi yarışmada yapacağım, burda dakikasını ve yaptığımı söylemekle yetineyim artık.
Yürüyüş yapcam bir de bugün.
Akşama kutlama var ince bir dilim pasta yenecek.
O nedenle sıkı spor yapmalıyım :)

Kahvaltı
1 kase müsli/ light süt
1 etimek üstüne peynir

akşama kadar yemek yok, akşam bir çorba içilip brokoli yenecek ve ardından pasta tamamdır :) plan şimdilik böyle bakalım tutacak mı

Ara
1 paket domatesli special k

Delicesine yürürken yedim onu da 1.5 saat yürüdüm bugün

Akşam
Brokoli çorbası
1 minik poğaça

Wuhuuu mükemmelim, pasta benimdirrr
Erkek arkadaşım kafayı yemiş ya kilo almamı istiyor, yandık artık yedirir durur

Günaydınlaaaaar
Ben dün pasta yeter demedim valla börekler, poğaçalar, makarna salataları falan gülüyorum artık kızlar acınası halime

Kahvaltıda brokoli çorbası ile 1 dilim börek yedim Haha hala börek yiyorum ama hafif ve küçük bir dilimdi. En iyisi sabahtan yemek.
Bugün ağır spor yapacağım. Dün de çok yürüdüm zaten dengelerim diye düşünüyorum.
Nazar değdi bana nazar

Spor
33 dk Leslie 2 mile strong walk
17 dk karın-kalça bölgesel egzersiz

Sporu artıracağım. Eskisi gibi arada akşam sporu da yapıcam :) 1 saatten az sürmeyecek

İyi bari bu kadar yemeğe ara yapmıyorum bu aralar :) günde 2 öğün yeter

Akşam
1 kepçe brokoli çorbası
3 yk patlıcan yemeği
6 yk makarna salatası
1 dilim ekmek

Makarna ekmek hayatta bir arada yemem ama patlıcan ekmeksiz olmuyor. Yemeğimden de vazgeçemiyorsam...

Ohhhh formumdayım bugün :)

Sabah sporu
20 dk full body workout
10 dk lower body workout
5 dk kalça hareketleri

Güzel bir uygulama buldum appstore da. Oradan yaptım workoutları. Sworkit lite adı. Gayet hoş. Terletti bayağı :)

Akşam sporu ile dönüş yapacağız :)

Kahvaltı
Lavaş tostu
1 haşlanmış yumurta
Domates
Ihlamur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…