Rica ederim :) ben 3 senedir aralıklarla da olsa pilates yapıyorum, bu programa başlayalı 10 gün kadar oldu sanıyorum, bundan önce yine pilatesimi devam ediyordum 1 aydır kesintisiz. Buna bir başladım dedim ki benim 1 buçuk saat yaptığım pilates miymiş

kız çok daha kısa sürede beni sırılsıklam ediyor. Genelde yarım saatte bitiyor videoları, üstüne işte ben bu egzersizleri ve kendim kafama göre çalışıyorum 40-50 dk ya çıkarıyorum. Ama mecalim kalmıyor. Yaparken tir tir titriyorum. 1 ay boyunca hareketleri yavaş yavaş ama etkili bir şekilde yapmamızı istiyor bizden. 1 ay bittikten sonra aylık programı var (ulaşmak ücretli sanıyorum ama emin Değilim ) ama hiç gerek yok çünkü YouTube kanalında hepsi var. Bu bitince ben oradan kendime göre ileri seviye programlar seçeceğim. Geçenlerde Annem "kızım senin popona nolmuş kalkmış sanki" dedi. Bir dokundum ki taş gibi. Göbek iyice düzleşti, çok az kaldı ki 10 günde yani. Bacaklarım vıcık vıcık olduğundan henüz tam etkisini göremedim ama onlar da şekle girecek diye düşünüyorum. Ben çok memnunum, öneririm canım