Zayıf olmak=Fit olmak algısını yıkacak günlük! :)

Maalesef ki bu müthiş tatlının en alttaki sırasını ben yedim 5 parçacık ne olacak kiiii :KK48:
Flash patladı bir tuhaf çıktı ama en altına damla çikolata üstüne marshmallow fırına girerse sonuç bu olur. Nerede benim sağlıklı tariflerim ya hep çıtır kardeşim Yüzünden bunlar :KK17: ama mutluyummmm ohhhh böyle bir akışkan. Petibörle falan da güzel olur bu. Tabi tuttum ben kendimi :KK48: (avutmaca)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 204
Selam canııım :KK25: Öncelikle süpersiin tebrik ederim senii :KK49: Acaba yaptığın şu spor programlarının fotoğraflarını paylaşır mısın ? Ya da programların içeriğindeki hareketleri ve sayıları ?

Selam canııım :KK25: Öncelikle süpersiin tebrik ederim senii :KK49: Acaba yaptığın şu spor programlarının fotoğraflarını paylaşır mısın ? Ya da programların içeriğindeki hareketleri ve sayıları ?
Teşekkür ederim tatlım tabii ki seve seve :KK15:

Öncelikle Pilates Beginner programımız(başlangıç diyor ama her yerini titretiyor) her güne özel videolar konmuş, bir gün karın bir gün kalça ağırlıklı vs. Blogilaties yazarsan sayfasına ulaşacaksın Cassey Ho benim tatlı antrenörüm:) çok konuşuyor ama mucizeler yaratıyor. Sayfasında bu tabloyu bulabilirsin ve videolara oradan ulaşabilirsin. YouTube Kanalı'nda da mevcut.
image.webp

Bunlarda yine sayfasından ulaşabileceğimiz 1 aylık programlar. Ben bacaklar, popo ve karın çalışıyorum. Daha farklı takvimler de var esneme gibi. Videolarla beraber bunları da yapıyorum. Farkı kısa sürede hissettim.
image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    83,3 KB · Görüntüleme: 213
  • image.webp
    image.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 221
Teşekkür ederim tatlım tabii ki seve seve :KK15:

Öncelikle Pilates Beginner programımız(başlangıç diyor ama her yerini titretiyor) her güne özel videolar konmuş, bir gün karın bir gün kalça ağırlıklı vs. Blogilaties yazarsan sayfasına ulaşacaksın Cassey Ho benim tatlı antrenörüm:) çok konuşuyor ama mucizeler yaratıyor. Sayfasında bu tabloyu bulabilirsin ve videolara oradan ulaşabilirsin. YouTube Kanalı'nda da mevcut.
Eki Görüntüle 1613626

Bunlarda yine sayfasından ulaşabileceğimiz 1 aylık programlar. Ben bacaklar, popo ve karın çalışıyorum. Daha farklı takvimler de var esneme gibi. Videolarla beraber bunları da yapıyorum. Farkı kısa sürede hissettim.Eki Görüntüle 1613627

FOtoların hepsini büyütmeyi unutmuşum kusura bakma canım ya :)

Ya canım benim çok teşekkürler çok yardımcı oldun gerçekten :KK60::KK200: Peki ne kadar zamandır yapıyosun ve faydasını gördün mü hiç ?

Ya canım benim çok teşekkürler çok yardımcı oldun gerçekten :KK60::KK200: Peki ne kadar zamandır yapıyosun ve faydasını gördün mü hiç ?
Rica ederim :) ben 3 senedir aralıklarla da olsa pilates yapıyorum, bu programa başlayalı 10 gün kadar oldu sanıyorum, bundan önce yine pilatesimi devam ediyordum 1 aydır kesintisiz. Buna bir başladım dedim ki benim 1 buçuk saat yaptığım pilates miymiş :-) kız çok daha kısa sürede beni sırılsıklam ediyor. Genelde yarım saatte bitiyor videoları, üstüne işte ben bu egzersizleri ve kendim kafama göre çalışıyorum 40-50 dk ya çıkarıyorum. Ama mecalim kalmıyor. Yaparken tir tir titriyorum. 1 ay boyunca hareketleri yavaş yavaş ama etkili bir şekilde yapmamızı istiyor bizden. 1 ay bittikten sonra aylık programı var (ulaşmak ücretli sanıyorum ama emin Değilim ) ama hiç gerek yok çünkü YouTube kanalında hepsi var. Bu bitince ben oradan kendime göre ileri seviye programlar seçeceğim. Geçenlerde Annem "kızım senin popona nolmuş kalkmış sanki" dedi. Bir dokundum ki taş gibi. Göbek iyice düzleşti, çok az kaldı ki 10 günde yani. Bacaklarım vıcık vıcık olduğundan henüz tam etkisini göremedim ama onlar da şekle girecek diye düşünüyorum. Ben çok memnunum, öneririm canım

Of günlük of
Daha tam tuvalete çıkamadan tartıldım, ve vücudum ödem tuttu belli ki 2 gündür çok iyi beslenmedim sonuçta... Niye tartılıp moralini bozuyorsun kabızım işte :KK43:(
50.7 idim 51.1 nasıl oldum ya :KK43:(
Detoks günü yapmaya niyetlendim ama bu sefer hiç tuvalete çıkamam. Bugün şimdi bir listeyle kendimi sınırlandıracağım.

Sabah
1 kase meyveli nesfit

Öğle
Yoğurtlu Brokoli salatası

Ara
Bol kuru Kayısı ve incir
Kayısı çayı/yeşil çay

Akşam
Soğuk yarma Çorbası

Yatmadan
3 Kaşık light yoğurt,limon, pul biber

Bugün buna uyuyorum günlük yarın hem tuvalete çıkıyorum hem tartıda eksiliyorum inşallah :)
Ben spora koşuyorummmmmm

28 days challenge pilates day 10
30 days challenge butt lift day 10
30 days challenge flat ABS day 10
30 days challenge thigh slimming day 4 tamamlandı!
Pilates lastiği ve küçük topu ile Kol, bacak çalışıldı.
Toplam:43 dk
Mission accomplished!
Moral bozmuyorum, vücudum ödem tuttu tuzlu tatlı karıştırdım dikkat etsem bile.
Yarına eski kiloma döneceğim :) :nazar:

Rica ederim :) ben 3 senedir aralıklarla da olsa pilates yapıyorum, bu programa başlayalı 10 gün kadar oldu sanıyorum, bundan önce yine pilatesimi devam ediyordum 1 aydır kesintisiz. Buna bir başladım dedim ki benim 1 buçuk saat yaptığım pilates miymiş :-) kız çok daha kısa sürede beni sırılsıklam ediyor. Genelde yarım saatte bitiyor videoları, üstüne işte ben bu egzersizleri ve kendim kafama göre çalışıyorum 40-50 dk ya çıkarıyorum. Ama mecalim kalmıyor. Yaparken tir tir titriyorum. 1 ay boyunca hareketleri yavaş yavaş ama etkili bir şekilde yapmamızı istiyor bizden. 1 ay bittikten sonra aylık programı var (ulaşmak ücretli sanıyorum ama emin Değilim ) ama hiç gerek yok çünkü YouTube kanalında hepsi var. Bu bitince ben oradan kendime göre ileri seviye programlar seçeceğim. Geçenlerde Annem "kızım senin popona nolmuş kalkmış sanki" dedi. Bir dokundum ki taş gibi. Göbek iyice düzleşti, çok az kaldı ki 10 günde yani. Bacaklarım vıcık vıcık olduğundan henüz tam etkisini göremedim ama onlar da şekle girecek diye düşünüyorum. Ben çok memnunum, öneririm canım

Ay süpermiiş canım ben de mi başlasam bu gün napsam :p Bacakların şekle girmesi çok zor yaa basenler kaplumbağa hızıyla gidiyo valla :KK70:

6027 adım 4.1 km yürüyüş yaptım ohh
Sabah 43 dk spor ile beraber mmm nerdeyse 2 saat spor.
Çok yorgunum günlük çokkk araya regl girdi 4 gün sporsuz kaldım diye perişan ettim kendimi Aralıksız spor yapıyorum ya :) yarın bir mola mı versem ay hayatta içim rahat etmez ama :) yine yapayım egzersizlerimi de hiç evden çıkmayım dışarı ya. Çok bitkin hissetmeye başladım :)) Ölümüne spor yapıyorum resmen :KK48:

Oh benim canım günlüğüm ödemi attım zaten 1 haftadır 50 Lerdeydim yani 51 olmam yeniden imkansızdı. Hala kabız olmama rağmen 50.6 kiloyum hem 100 gram daha vermişim :KK49::KK31::KK73:
Canım Cassey yaaaa aradığım mucize senmişsin :KK200:
Kahvaltı, spor ve vücut ölçüleri bildirimlerimle geleceğim :KK24:

Spor : 50 dk
28 days challenge pilates day 11
30 days challenge Burt lift day 11
30 days challenge flat ABS day 11
30 days challenge tigh slimming day 5
Done!!!
Kol,bacak fiks çalışıldı.

Kahvaltı:
Çavdar ekmeği ile lorlu Light hindi salamlı tost
3-4 dilim domates
1 kuru incir
Kayısılı form Çay

Mart Ayı ölçülerim

Kilo: 54 Bel: 70 Göbek:85 Kalça:92. Basen: 90 Sağ basen: 58 Sol basen: 55

3 Ağustos 2015

Kilo: 51.4 Bel: 65 Göbek: 77 Kalça: 90 Basen:83 Sağ basen: 52 Sol basen:51

25 Ağustos 2015

Kilo: 50.6 Bel: 63 Göbek: 74 Kalça:89 Basen: 83 Sağ basen:51 Sol basen: 50

Kalça gitmesin yeter :)
Üstten eriyorum ya hadi basenler hadiiii we can do it !

Back
X