Paylasimlara devam tabikide sen merak etme
Hayirdir kuzum ne oldu ya tam sinav doneminde :s Insallah geçici moral bozuklugudur ... Senin suan herseyinle sinavina konsantre olman gerek, baska herseyi simdilik bir kenara atmaya calis. Soylemesi kolay tabikide, ama sinav sonuçlarinin sagligi için boyle olmasi gerek ...
Sporuna devam etmen çok çok güzel birsey arkadasim, stres atmanida sagliyordur bir yandan :)
Okumussundur dün oglen patates puresi yemisdim, aksama annemin kumpir hazirliyacagini bilseydim yemezdim

Ama napalim, kadincagiz çok seviyorum diye hazirlamis, yememek olmaz... Ev yapimi oluncada tabiki tereyagi koymadim, biraz kasar peyniri, mayonezli (malesef) rus salatasi, birazcik ketcap ve tavuk beyazi. Bu sekilde yedim, tika basa doymadanda kalkdim sofradan.
Ondan sonrasinda bir kaç aksamdan beri oldugu gibi (galiba adet donemim yaklasiyor) buyuk bir cikolata yeme istegi olusdu. Brownilerini, cookieslerini, muffinlerini çok sevdigim bir markanin magazasi acilmis tam ise gidip gelirken kullandigim yolun uzerinde, onlardanda almisdim is donusu, bana çok pis bakiyolardi. Ama yemedim arkadasim, yemediiiimmm :) Bir kucuk kare cikolata yeyip o istegimi bastirdim, ve günü öyle kapatiim :)
Bu sabahda 265 kalorili muffinin birini goturdum yarim sekerli kahveyle. Kahvaltilarim hala ornek olamicak sekildeler, ama yinede aksam yemekden iyidir diye avutuyorum kendimi :)
Spor programinda dün dinlenme günümdu, ve dinlendim tam anlamiyla :) Kosmayi dusunuyordum, ama turkiyeden gelelden beri alisamadim buranin soguguna, inan gezmek için bile çikmiyorum. Bu hafta sonu bir kaç planim var belki alisirim...
Bu aksam 7. günle devam edicem, rutin olusmasina yardimci oluyor bu program.
Pazartesi günü hangi programa baslamayi dusunuyorsun ?