• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

hayatımın hiçbir döneminde 44 kilodan yukarısını görmedim.
özel bir çaba sarfetmiyorum, hatta şu anda 42 yim keşke 45 olsam, süper olur.
ama tek yolu (bence) yemeyeceksin.
aç aç gezerim ben genelde (üşengeçlikten), yemek seçerim (et, sebze vs. yemem fazla), spor yapmam.
boğazı kısınca oluyor bence.
ama sağlıklı bir yöntem değil onu da söyleyeyim :1:

insan kendini mutlu hissedeceği kiloda olmalı.

Ben mesela 60 kilo olsam,süper benim icin,
Keske bende ac gezsem üsensem :))

Telkin mi etsem bende kendimi? Yeme onu yeme bunu,kalma mutfaga gitme,alma abur cubur markette?

Ahh ahhh .. Benm için hiç ama hiç onemli değil. 173 boyum var 52 de kilom... yani yaklasık 8 kılo daha almam gerekiyor.. Ve emin olun almak vermekten cok daha zor :(

zayıf olmak benım ıcın cok onemlı
ılk hamılelıgımde 20 kusur kılo aldım ve kendımı tanımayaz bır haldeydım dogumdan sonra aldıgım kılonun fazlasını verdım
45 kıloya kadar dusutm sonrasında toparlamaya calsıtım dıyetısyen spor fılan
deformasyon olmadan hallettım evlendım 4 kılo aldım suanda 56.200 gr hamıle kaldım suanda 55 kusur kıloyum
son aylarında yuzu gozu sıs hamıle kadınlar gordugunde cok morelım bozuluyor ılkındekı gıbı olmamak ıcın cabalıuyorum :26:

bi anda tamamen kesemezsin yavaş yavaş yediklerini azaltmaya çalış ve yavaş yavaş spora başla yaptığını ertesi gün 10dk arttır herşeyi yavaş yavaş yap yani bi anda yapmaya çalışırsan hasta bile olabilirsin

Ben mesela 60 kilo olsam,süper benim icin,
Keske bende ac gezsem üsensem :))

Telkin mi etsem bende kendimi? Yeme onu yeme bunu,kalma mutfaga gitme,alma abur cubur markette?

Şöyle düşün tadı güzel görüntüsü güzel herşey yüksek kalorili, yüksek kalori kilo demek. Ben artık abur cuburlara sadece bakıyorum. Üstlerine bakıyorum kalorisi çok "olmaz ben bunu yemem" diyorum ve rafa geri bırakıyorum. Hazır hiç bir gıda masum değil...

İlk spora başladığımda ağrılar olmuştu bikaç gün sürdü ve geçti..bi spor odam var,gerekli aletler var..salona gitmeye bile gerek yok sen yeterki iste hergün çık yürü mesela,karbonhidratı hayatından çıkar...börekler çörekler:34:

True canim adin gibi haklisin ;)

Ah ne güzel spor salonu sana gelmis,
Sen bol bol protein mi yiyorsun?

Sporunu en iyi sabah mi yapmali aksam mi? Ac veya tok karnina mi?

Ahh ahhh .. Benm için hiç ama hiç onemli değil. 173 boyum var 52 de kilom... yani yaklasık 8 kılo daha almam gerekiyor.. Ve emin olun almak vermekten cok daha zor :(

bence hıc gerek yok gercekten
ben 171 boyundayım 56 kılolara cıktım ve kendımı toplu hatat cogu zaman sıs hıssedıyordum bence sakın oyle bır beklentı ıcıne gırme 8 kılo almamalısın bende cok ugrasmıstım 52 56 cıktım dogumdan sonra 53 kıloda kalmayı dusunuyorum ınsallah

Canım tabiki çok zayıf olmak gerekmiyor. Ama senin durumunda annen haklı bence. Daha gencecik kızsın, senin güzel güzel giyinip salınma zevkini alman lazım, en azından ilk etapta 80 kiloya düşmeyi hedefle. Kilo verdikçe kendi değişimini gözlerinle göreceksin zaten, o zaman iyiki uğraşmışım diyeceksin. Ayrıca sağlık açısından da aşırı kilolu olmak çok zararlı, ilerde bin tane problem karşına çıkacaktır bu gidişle. Bak annen de üzülüyormuş en azından onun için dene

bence hıc gerek yok gercekten
ben 171 boyundayım 56 kılolara cıktım ve kendımı toplu hatat cogu zaman sıs hıssedıyordum bence sakın oyle bır beklentı ıcıne gırme 8 kılo almamalısın bende cok ugrasmıstım 52 56 cıktım dogumdan sonra 53 kıloda kalmayı dusunuyorum ınsallah

Basta esim cok sikayetci kilo al diyip duruyor yanı bi şekilde almam lazım. Diyetisyene gittim. Verdi liste. 7/24 yemk yiyorum nerdeyse :)) bakalım biraz toplu gözüksemm ohh ne alaaa... İnss istediğin gibi olur.. Evliyim 19 yasındayım ama bekar kız gb bi görüntüm var.. E bende istiyorum ki biraz daha kadınsı olayım onun içinde almam lazım .... :)

Ben bir diyetisyene gitmenizi öneririm kilonun altında yatan sıkıntıların çözülmesi gerekiyo annemde baya kilo aldı ve diyetisyene başvurdu tiroit bezlerinin çalışmadığını v.s birçok nedeni oldugunu ögrendi ilaçların yanı sıra diyet listesine uyarak yavaşta olsa kilo vermeye başladı devlet hastanelerinde bulunan bir bölümdür ilk önce muayene olun ve kendinize uygun bir diyet almanızı öneririm

Son zamanlarda aklimdan geciyordu bu fikir,ama suan maddi durumum buna uygun degil malesef

True canim adin gibi haklisin ;)

Ah ne güzel spor salonu sana gelmis,
Sen bol bol protein mi yiyorsun?

Sporunu en iyi sabah mi yapmali aksam mi? Ac veya tok karnina mi?

Bol bol sebze ve meyve tüketiyorum,suyu hiç sevmememe rağmen su şişesi elimden eksik olmaz(su önemli)..haftada bir tatlı izni veriyorum kendime(yemezsem ölürüm):52:haftanın 2günü balık 2günü kırmızı et,diğer günler sebze..gün içersinde mevsimine göre acıktığımda meyve yerim..mutlaka bir kase yoğurt yerim..ben sabah yapıyorum sporumu,ama bi iki lokma atıyorum ağzıma bişeyler öncesinde..45 dk bantta tempolu yürüyüş,20 dk bisiklet,karın egzersizleri,kollar için dambıllar vs..birde alışınca birgün yapma mesela hemen suçluluk hissediyorsun..sen yeterki iste ve bir yerden başla,bak nasıl gidiyor kg la:34:bu araa bi arkadaş yazmış katılıyorum ona,bi dr görünmende de yarar var..belki başka nedenlerden alıyorsundur kg:26:

Sağlıklı olmak ve güzel görünmek için çok önemli bence de.
Fazlalıklarım var ve gitmeleri için uğraşıyorum.
Artık mağazaya gidince büyük bedenlere bakmak istemiyorum.
38 bedene düşmek, istediğim pantolonları giymek şıkır şıkır olmak istiyorum.
Bunun için ayrıca yaptığım bir şey yok.
Sadece yediklerimi azalttım.
Bol su ve yeşil çay tüketiyorum.
:8::8:

Peki nasil, iyi sonuclar aliyormusun canim?

bir kere kilo her hastalığın başı.. görsellikten öte sağlık için önemli. görsellik de önemli değil diyen içtenlikle diyen birisi çıkmaz bence.. önce biz kendimizi beğenmeliyiz sonra karşımızdaki insan... ben de kendimi zayıf olduğum zaman daha çok beğeniyor ve güveniyorum. çok kilolu olup da zayıflamayı başarmış insanlar var. imkansız değil yani. önemli olan gerçekten istemek ve irade..

Cok haklisin canim,ben bahaneler üretiyorum herhalde,diger arkadas demis ya diyetisyen vs kan tahlili yapilirsa,ama galiba arkadaslar sahiden kendimi kendim bu hale getirdim....ne aci ne kötülük yapiyorum kendime

:) canim ya 8 kilo vereyim ben sana,ne kadar az o kadar iyi benim icin.
Cocukluktan beri mi böyle zayifsin?

En iyisi ortasııı , ne zayıf ne kilolu :) evlendikten sonra 6 kilo verdim ama genel olarak hep zayıftım .. aile de de hiç kilolu yok zaten :)

ideal kilom 53 54 oldummu çıldırıyorum hemen gelsin diyetler:27:benim ki biraz takıntı gibi ama istediğimi yiyip içiyorum mesela bi gün kebap mı yedim öteki gün pek birşey yemem öyle denge kuruyorum bu yüzden genelde kilo almamda vermemde

Buda cok güzel yöntem mis!

Ben iste malesef hergün ilk secenegi seciyorum :(

zayıf olmak benım ıcın cok onemlı
ılk hamılelıgımde 20 kusur kılo aldım ve kendımı tanımayaz bır haldeydım dogumdan sonra aldıgım kılonun fazlasını verdım
45 kıloya kadar dusutm sonrasında toparlamaya calsıtım dıyetısyen spor fılan
deformasyon olmadan hallettım evlendım 4 kılo aldım suanda 56.200 gr hamıle kaldım suanda 55 kusur kıloyum
son aylarında yuzu gozu sıs hamıle kadınlar gordugunde cok morelım bozuluyor ılkındekı gıbı olmamak ıcın cabalıuyorum :26:

Hayirlisiyla kucagina al canim,eyvah düsün ben böyle hamile kalsam ?

Umarim fazla kilo almazsin canim.

Back
X