hımm anladım canım inşallah vardır burdaki gibi istediğin sonuca ulaşırsın inş.
Amin canim sagol,Insallah bir süre sonra basardigimi yazarim burda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımm anladım canım inşallah vardır burdaki gibi istediğin sonuca ulaşırsın inş.
beni bu hale getiren tamamen sevgili kocam...
ona karşı olan inadımdan bu kadar zayıfladım.
evde yürüken espiri yaptığını sandı aklı sıra sıkı sıkı dokunuyodu ev sallanıyo diye
ben alınınca da gülüodu espiri aptığını söylüyodu aklınca.
artık canıma tak etmek üzereydiki eşim bana s beden bi gecelik almış
eee tabiki giremeyecektim içine ve o gün ben kendime yemin ettim
keser döner sap döner hesabı eşim şu anda 98 kilo ve yemek isteğinin önüne geçemiyor
ağzı sürekli dolu ha bire bişilr atıştırır. çikolata cips et süt ne bulursa
benim yemeklerimi yemez sabah 1 ekmek yer akşamda yine 1 ekmek 4 şekerli çay gün boyu
hiiiiççç kilolusun demiyorum niye deyim ki önceki eşim
işe gitmeden aynanın karşısında saatlerce süslenirdi şimdi giyinip çıkıyo kendi herşyin farkında
ve ben s beden giyiyorum. kıskançlık kilolu olduğumda hiç yoktu napacaktı beni bidon gibi kadını
şimdi ne gerek vardıki hayalimdeki kadına dönüşmeye diyor. kıskançlık hatsafhada![]()
sen olsan kilo alır mısın ?
Sabahları K flakes, Nesfit falan yerim ben (tadını sevdiğimden hem de bol lifli)
Açken de alışverişe çıkmam. Abur cubur almamak için iyi bir yöntem.
Koca bir tabak salata ile öğle yemeğini geçirebilirim.
Bence önce kullandığın yemek tabağını 1 boy küçüğü ile değiştirmekten başlamalısın.
porsiyonları küçült ve ekmek yiyeceksen kepekli ya da tam buğday ekmeği ye.
her sabah spor mu woowwwbende kendimi spor yapıyor sanıyordum haftanın 4 günü :26: çok pis gaza geldim beni tutabilene aşk olsun
![]()
Çok çok hatta ÇOK önemli. Başkası için de değil, sadece aynaya baktığımda kendimi güzel görmek istiyorum :)
Evet en önemliside bu canim,bende basaracagim Insallah :)
Peki nasil, iyi sonuclar aliyormusun canim?
her sabah spor mu woowwwbende kendimi spor yapıyor sanıyordum haftanın 4 günü :26: çok pis gaza geldim beni tutabilene aşk olsun
![]()
İnsanın hedefleri belli olunca her şeyi yapıyor, istediğin görünüme kavuşacağına ben eminim. Ay hadi hayırlısı :)
bende seker baslangıcı var doktorum kılo alma demıstı sık sık ye ama az az yye seklınde..yasım 30 kılom suan 54 53 seyredıyor..yapın demıyorum ben doktor yada dıyetısyen degılım ama sabah kahvaltımı yazayım..bugun sabah bır salkım kara uzum ama az..nesfıt vardı evde yarım bardak sut ve 5 yemek kasıgı nesfıt koydum..bunları yedım..uzerıne bıraz zaman gecınce cay ıctım tek sekerlı ama karıstırmadan oyle ıste..bazen abartıyorum ama sonra yıne dengelıyorum..
Başlayalı 5 gün oldu 1 kilo gitti bile.
Kardeşimin sünnet düğünü oldu o ara biraz fazla kaçırdım ama kilo almadım.
Eğer dikkat etseydim eminim ki 1 kilo daha giderdi.
Çünkü o koşturmada çok hareketliydim.
Zayıf olmak benim için önemli . Zayıfken daha mutluyum , kendimi daha iyi hissediyorum. 8 kilo fazlam var vermeliyim ama boğazımı tutamıyorum maalesef.
Emin adimlarla zafere dogru yürüyorsun
Bende basaracagim Insallah
Tatlim zayif olmak yani kilonun ideal olmasi iyidir, hem kendini daha mutlu hissedersin
Ah keske benim de boyum senin gibi uzu olsaydi
Boyum 1.60 kilom ise 55,, kilom ideal
Azcik gobek ciksa kafayi yerim ben
Tatlim yuruyorum, kosuyorum, mekik cekiyorum, ip atliyorum, squat yapiyorum.. Boyum kisa olmasina ragmen insanlar vucudumu cok begeniyor spor yaptigin belli oluyor diyorlar mutlu oluyorum
Mekik cok cok faydali
Bir de gazli ve sekerli icecekleri terkedersen cok iyi olur.. Su, maden suyu ve ayran ic sadece
Kola, meyvesuyu, gazoz filan kilo aldiriyor
Şahsen ben kiloya cok onem veriyorum![]()
Cok iyi vermissin canim,devami gelir Insallah,
Diyetisyenenden baska carem omiyacak galiba bu gidisle
Aah ah keske benimde vermem gereken kilo daha az olsa