• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

beni bu hale getiren tamamen sevgili kocam...
ona karşı olan inadımdan bu kadar zayıfladım.
evde yürüken espiri yaptığını sandı aklı sıra sıkı sıkı dokunuyodu ev sallanıyo diye
ben alınınca da gülüodu espiri aptığını söylüyodu aklınca.
artık canıma tak etmek üzereydiki eşim bana s beden bi gecelik almış
eee tabiki giremeyecektim içine ve o gün ben kendime yemin ettim
keser döner sap döner hesabı eşim şu anda 98 kilo ve yemek isteğinin önüne geçemiyor
ağzı sürekli dolu ha bire bişilr atıştırır. çikolata cips et süt ne bulursa :1:
benim yemeklerimi yemez sabah 1 ekmek yer akşamda yine 1 ekmek 4 şekerli çay gün boyu
hiiiiççç kilolusun demiyorum niye deyim ki önceki eşim
işe gitmeden aynanın karşısında saatlerce süslenirdi şimdi giyinip çıkıyo kendi herşyin farkında
ve ben s beden giyiyorum. kıskançlık kilolu olduğumda hiç yoktu napacaktı beni bidon gibi kadını
şimdi ne gerek vardıki hayalimdeki kadına dönüşmeye diyor. kıskançlık hatsafhada :1:
sen olsan kilo alır mısın ?

Hayir never ever!!!

Vay be Allahin sopasi yok diye bosuna dememisler,tabiki esindir umarim zayiflar sagligi icin ama demekki ne cok kirmis seni.

Fakat sende ne azim etmissin yaaaa bravo!

Sabahları K flakes, Nesfit falan yerim ben (tadını sevdiğimden hem de bol lifli)
Açken de alışverişe çıkmam. Abur cubur almamak için iyi bir yöntem.
Koca bir tabak salata ile öğle yemeğini geçirebilirim.

Bence önce kullandığın yemek tabağını 1 boy küçüğü ile değiştirmekten başlamalısın.
porsiyonları küçült ve ekmek yiyeceksen kepekli ya da tam buğday ekmeği ye.

Bak bu cok dogru!!tok karinla cikinca ben adeta bir cok seye diyorum ayyy yok ya almiyim canim istemiyor,tabi o tok olan karnimida bundan böyle saglikli bir sekilde doyurmaliyim

bende seker baslangıcı var doktorum kılo alma demıstı sık sık ye ama az az yye seklınde..yasım 30 kılom suan 54 53 seyredıyor..yapın demıyorum ben doktor yada dıyetısyen degılım ama sabah kahvaltımı yazayım..bugun sabah bır salkım kara uzum ama az..nesfıt vardı evde yarım bardak sut ve 5 yemek kasıgı nesfıt koydum..bunları yedım..uzerıne bıraz zaman gecınce cay ıctım tek sekerlı ama karıstırmadan oyle ıste..bazen abartıyorum ama sonra yıne dengelıyorum..

Peki nasil, iyi sonuclar aliyormusun canim?

Başlayalı 5 gün oldu 1 kilo gitti bile.:21:
Kardeşimin sünnet düğünü oldu o ara biraz fazla kaçırdım ama kilo almadım.:30:
Eğer dikkat etseydim eminim ki 1 kilo daha giderdi.
Çünkü o koşturmada çok hareketliydim. :8::8::8:

bende seker baslangıcı var doktorum kılo alma demıstı sık sık ye ama az az yye seklınde..yasım 30 kılom suan 54 53 seyredıyor..yapın demıyorum ben doktor yada dıyetısyen degılım ama sabah kahvaltımı yazayım..bugun sabah bır salkım kara uzum ama az..nesfıt vardı evde yarım bardak sut ve 5 yemek kasıgı nesfıt koydum..bunları yedım..uzerıne bıraz zaman gecınce cay ıctım tek sekerlı ama karıstırmadan oyle ıste..bazen abartıyorum ama sonra yıne dengelıyorum..

Gecmis olsun canim ,bunu bende basarmaliyim,ekmege acilen bir kisitlama getirmeliyim.

Nesfitin güzel cesitleri var diye görmüstüm bi denemeliyim

Başlayalı 5 gün oldu 1 kilo gitti bile.:21:
Kardeşimin sünnet düğünü oldu o ara biraz fazla kaçırdım ama kilo almadım.:30:
Eğer dikkat etseydim eminim ki 1 kilo daha giderdi.
Çünkü o koşturmada çok hareketliydim. :8::8::8:

Emin adimlarla zafere dogru yürüyorsun ;)

Bende basaracagim Insallah

Zayıf olmak benim için önemli . Zayıfken daha mutluyum , kendimi daha iyi hissediyorum. 8 kilo fazlam var vermeliyim ama boğazımı tutamıyorum maalesef.

Tatlim zayif olmak yani kilonun ideal olmasi iyidir, hem kendini daha mutlu hissedersin :16:
Ah keske benim de boyum senin gibi uzu olsaydi

Boyum 1.60 kilom ise 55,, kilom ideal

Azcik gobek ciksa kafayi yerim ben :1:

Tatlim yuruyorum, kosuyorum, mekik cekiyorum, ip atliyorum, squat yapiyorum.. Boyum kisa olmasina ragmen insanlar vucudumu cok begeniyor spor yaptigin belli oluyor diyorlar mutlu oluyorum :16:

Mekik cok cok faydali

Bir de gazli ve sekerli icecekleri terkedersen cok iyi olur.. Su, maden suyu ve ayran ic sadece
Kola, meyvesuyu, gazoz filan kilo aldiriyor

Şahsen ben kiloya cok onem veriyorum :54:

Emin adimlarla zafere dogru yürüyorsun ;)

Bende basaracagim Insallah

Ekmeği, yağlıyı, tatlıyı, asitliyi kesersen emin ol verirsin.
Pat diye kesemiyorsan yavaş yavaş azalt.
Kilo verenlerin ne farkı var bizden?
Herkes yapabiliyorsa bizde yaparız.
Yeter ki istek ve azim olsun. :24:

Tatlim zayif olmak yani kilonun ideal olmasi iyidir, hem kendini daha mutlu hissedersin :16:
Ah keske benim de boyum senin gibi uzu olsaydi

Boyum 1.60 kilom ise 55,, kilom ideal

Azcik gobek ciksa kafayi yerim ben :1:

Tatlim yuruyorum, kosuyorum, mekik cekiyorum, ip atliyorum, squat yapiyorum.. Boyum kisa olmasina ragmen insanlar vucudumu cok begeniyor spor yaptigin belli oluyor diyorlar mutlu oluyorum :16:

Mekik cok cok faydali

Bir de gazli ve sekerli icecekleri terkedersen cok iyi olur.. Su, maden suyu ve ayran ic sadece
Kola, meyvesuyu, gazoz filan kilo aldiriyor

Şahsen ben kiloya cok onem veriyorum :54:

Hahaha canim bende diyorum keske boyum biraz daha uzun olsaydi.

Ben gazli su iciyorum,günde 2-3 litre

Ne güzel sende sportifsin.

Birde ben olsam

Cok iyi vermissin canim,devami gelir Insallah,

Diyetisyenenden baska carem omiyacak galiba bu gidisle

canım şimdiye kadar gitmediysen belki geriliyosundur yapamam edemem aç kalıcam diye ama o kadar çok şey yazıyolarki inan ben normalde daha az yiyorum :) ama işte tuz şeker un çıkarıcaksın bunları hayatından dfelsefe haline getireceksin..yani ben öyle yapıcam inşallah başarabilirsem

Back
X