• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

Bol bol su ic canim günde en az 3 litre..bende haaaaala dogum kilolarimdan sikayetciyim son 8 kilom kaldi su'ya cok önem veriyorum,ekmegi azalt derim bende :54:

Canim burda marketlerde bir bucuk litre su siseleri var onlardan günde 2 tane bitirmeye gayret etmeye calisiyorum,malesef hep basaramiyorum,fakat ekmegi aksine asatacagim :)

Insallah 8 kilo fazlani verir cocugunu saglicakla büyütürsün ;)

Benim sorunumda ekmek!

Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim :(

Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)

Diyet gıdalar ye bence etkili.
Birde ne kadar etkili bilmiyorum ama sabah aç karnına şekerli kahve iç iştah kapatıyor en azından bende etkisi oldu birde suya 2 -3 çay kaşığı tarçın at istersen çok ama çok az şeker at tarçının acılığı gitsin diye onu iç ama dikme birden az az iç 5 saatte bitir gerekirse bunlar bende etkiliydi hem sağlıklı kahve g:6:ünde 1 bardak içilmeliymiş zaten fazlası zarar tarçın zaten sağlıklı su desen oda öyle

Son düzenleme:
Canim azim edip kafada bitirmeliyiz olayi,zayif saglikli ve iyi hisetmek varken niye böyle kiloluyuz ki ya?

canım yapmaya başlayınca devamı geliyor zaten ben haftanın 4 günü yapıyordum truenin gazına geldim artık hergün yapacağım. kilo olayına gelirsek ben 47 kiloyum fit olmak varken neden kilolu olalım ki :32:

Diyet gıdalar ye bence etkili.
Birde ne kadar etkili bilmiyorum ama sabah aç karnına şekerli kahve iç iştah kapatıyor en azından bende etkisi oldu birde suya 2 -3 çay kaşığı tarçın at istersen çok ama çok az şeker at tarçının acılığı gitsin diye onu iç ama dikme birden az az iç 5 saatte bitir gerekirse bunlar bende etkiliydi hem sağlıklı kahve g:6:ünde 1 bardak içilmeliymiş zaten fazlası zarar tarçın zaten sağlıklı su desen oda öyle

Diyorlar ki light daha cok aciktiriyormus o yüzden fazla tüketmiyorum artik.

Tarcinli suyu deneyecegim canim :)

Yok ben cok kahve iciyorum,4-5 tas günde

canım yapmaya başlayınca devamı geliyor zaten ben haftanın 4 günü yapıyordum truenin gazına geldim artık hergün yapacağım. kilo olayına gelirsek ben 47 kiloyum fit olmak varken neden kilolu olalım ki :32:

Ay ne güzeeeel
Istedigini giyiorsun/uz sizi gidi zayiflar siziiii :)))

Benim sorunumda ekmek!

Baya tüketiyorum desem yeridir.demekki az yemeliyim :(

Ama ekmek yemeyince sanki bi yanim eksik? :)

İnan bana bir haftadan sonra alışıyorsun az yemeye. Özellikle de ekmeğe. Biz de ailecek çok severiz beyaz ekmeği ama annemin tansiyonu çıktığından beri pek tüketmez olduk. Dert etme kendine, sağlığın için düşün sadece. Gerisi kolay gelecektir. Yürüyüşünü de aksatmazsan yarısını olmuş bil :)

bende balıketli olmak istiyorum bugüne kadar hoşlandığım bütün erkekler hep balıketli seviyodu

İnan bana bir haftadan sonra alışıyorsun az yemeye. Özellikle de ekmeğe. Biz de ailecek çok severiz beyaz ekmeği ama annemin tansiyonu çıktığından beri pek tüketmez olduk. Dert etme kendine, sağlığın için düşün sadece. Gerisi kolay gelecektir. Yürüyüşünü de aksatmazsan yarısını olmuş bil :)

Gecmis olsun annene canim,tansiyon illeti annemde de var malesef.

Insallah artikin azimle basaririm

Ay ne güzeeeel
Istedigini giyiorsun/uz sizi gidi zayiflar siziiii :)))

pek öyle olmuyor maalesef. ancak mango bershka zara gibi kalıbı dar olan yerlerden giyinebiliyorum. ama azmedersen sende böyle olursun tabi sağlıklı bir şekilde kilo vermen lazım. sağlık her işin başı :nazar:

Diyorlar ki light daha cok aciktiriyormus o yüzden fazla tüketmiyorum artik.

Tarcinli suyu deneyecegim canim :)

Yok ben cok kahve iciyorum,4-5 tas günde

Light gıdadan şaşma az az ye :)
Kahvede içme kız karakız olursun :1::1::1::1: Şaka maka cidden içme ya o kadar çok

zayıf olmak benim için çok ama çok önemli...
180 boyunda 53 kiloyum...
ve kiloma çok takarım hergün tartılırım...
ekmek 5 senedir ağzıma sürmüyorum
şeker namına hiçbirşey yemiyorum kullanmıyorum...
ne çayıma şeker ne de çikolata ne tatlı hiç bişi
abur cubur asla yemem...
pirinç tuz patlıcan yağlı salçalı yemek hiç yemem
et ve tavuk hiç yemedim...
neler yiyorum
sabah ılık yarım limonlu su içip güne başlıyorum
lor peynir domates salatalık galeta kahvaltılığım
öğlene doğru 2 erik yada 1 elma
öğlen galeta yanında lor peynir şekersiz çay domates salatalık biber yoğurt gibi...
ara öğün ceviz yada bağdem...
akşam kabak brokoli patates soğandan ve diğer sebzelerden sebze çorbamı yaparım
yoğurt salata ile birlikte...
sebze ve salata ile beslenirim genelde günde en az 3 ltre su içerim vs vs vs
ben 3 4 yıl öncesine kadar 95 kiloydum.
ve eşim sağolsun bidon gibi olduğumu söyleyince kilo verdim.
şuanda da yavaş yavaş kilo almaya çalışıyorum bebek düşünüyorum.

kilo verirken asıl iş kendini şartlandırmak ben şunu şunu şunu asla yemeyeceğim
acıkınca kendine verdiğin sözü hatırla ve yediğin şeylerin kalorisini mutlaka hesapla...
elma inanılmaz tok tutuyo erik açlığını bastırıyo bunun araştırmasını çok yaptım ve
kız kardeşimde kilolu oda diyete başladı ve her şeyi soruyor yardımcı olabilirim...

180 boya 53 kilo mu ?:52:
Ben 167 boyla 53üm 36 beden giyiyorum sen 32 beden falan olmalısın

Son düzenleme:
Benim için çok önemli. Takıntım diyebilirim.
Yemek yemeyi çok seviyorum. Başladım mı durdurmak imkamsız.:2:
54 kg oluyorum maksimum ama benim balıketli bi yapım var. Genç yaşımda çıtır olmak lazım diye düşünüyorum.
54kg olduğumda 38 beden giyiyorum. Şimdi 49 kg im. Yine almaya başladım.:14:
Napicam hiç bir fikrim yok.:D

benim için zayıf olmak çok önemli
173 boyundayım kilom bugün itibariyle 56.5 57 arasında oynuyor
amacım 53 54 olmak
kendime ince narin bir bedeni daha çok yakıştırıyorum. öyle kendimi daha iyi hissediyorum.ekmeği baya azalttım.abur cubur yemiyorum.
tabi bahsettiğim zayıflık bir deri bir kemik hastalık derecesinde olan değil

Mankenlik yapabilirsin :27:

o kadar da özgüvenim yok açıkcası :1:
sadece istediğim kıvamdayım ok ama tek sıkıntım vücudumda ki yağ oranı düşüklüğü
yağ oranı düştükçe erken menapoz riskim artıyor.
ayrıca gebe kalma olasılığım düşüyor ki bu beni en çok korkutan sey

Yok rica ederim yanlis anlamiyorum :) dogruya dogru,ben son 1 yildir cok kahve tüketiyorum,.cörek otu toz seklinde mi yoksa tüm tanecikler mi?

direkt bildiğimiz susam gibi oluyor ya, direkt onu yoğurda katıp yiyorum. tadının hoş olduğunu söyleyemem ama iştahı kapatıyor :)

kahve konusunda kesinlikle uzak durun hiç iyi bir şey değil gerçekten. selülit çabuk oluşan zor geçen iğrenç bir görüntü malesef :/
hem sinir de yapıyor. özellikle şu 3'ü 1 arada olanlarda kilo yapıyormuş. çok seviyorsanız da günde bir fincan türk kahvesi :)

Back
X