• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zayif olmak ne kadar önemli sizin icin?

Ekmeği, yağlıyı, tatlıyı, asitliyi kesersen emin ol verirsin.
Pat diye kesemiyorsan yavaş yavaş azalt.
Kilo verenlerin ne farkı var bizden?
Herkes yapabiliyorsa bizde yaparız.
Yeter ki istek ve azim olsun. :24:

Cok dogru canim,Insallah bu aldigim gazla istedigim kiloya düserim bir dahada kilo almam

Canim tebrikler,trioid bezlerinin yavas calismasina ragmen ne güzel azim etmissun ve süpersin 9 kilo yükü atmossin,
Ama hapta aliyorsun degil mi triodin icin?

evet canım alıyorum ama bu ilacın zayıflamaya pek faydası olmuyor maalesef sadece tiroid hormonunu normal seviyeye getiriyo ben kafaya koydum zayıflayacağım diye eşimdende allah razı olsun bana çok destek diyeti bırakmadıysam bu onun sayesinde canım...
spora alışık olayan ben ilk başlarda çook yoruluyordum hemen uyuyup kalıyordum ama alıştım artık... canım hep bunu için spor saloluna fln gitmene gerek yok havalar güzel çık dolaş önemli olan kararlı olmak canım

Benim içinde çok önemli zayıflık ne yalan değil ruh sağlığım bozuluyor kilo alınca hiçbirşeyide yakıştırmıyorum kendime geçen yıl İsveç dukan başka saçma sapan diyetler derken 10 kilo verdim bide fitnessda gittim ama fitnessa gitmeden vermiştim kilomu geçen yıl Ramazan girince hopppp geri aldım tabi düzen değişti sporu bırakdım sonra 5 ver al derken bıktım bırakdım 65 kgdan 75 kg ya çıkdım 2 hafta önce ameliyat oldum meyveli yoğurt harici hiç birşey yemedim iki hafta 2 kg gitti ama metoboliZmam resmen uyudu sanki o ameliyat olmuş 3. Hafta 1 kg daha gitti çok aşırı su tükettim yalnız o 65 kgdayken olan göbüş ve etrafındaki yağ kütlesi gitti 72 kg luk Halim 65 linkden daha zayıf duruyor ve herkesde sen acayip zayıfladın diyor bende anlamadım bugün aynada kendime baktım gerçekden yan simitlerim ve göbüşün top hâli yok şooookkk oldum ve dar gelen yanlardan yağ fışkıran pantalonumda rahat oldu ve yanlardan yağ çıkmadı neymiş yağlardan kurtulmanın çaresi bol bol sebze yoğurt beyaz et üçlüsü bende devam ediyorum belki bu senenin sonuna kadar 60 inerde çıtır olurum tek tesellim bu

Benim içinde çok önemli zayıflık ne yalan söyleyeyim ruh sağlığım bozuluyor kilo alınca hiçbirşeyide yakıştırmıyorum kendime geçen yıl İsveç dukan başka saçma sapan diyetler derken 10 kilo verdim bide fitnessda gittim ama fitnessa gitmeden vermiştim kilomu geçen yıl Ramazan girince hopppp geri aldım tabi düzen değişti sporu bırakdım sonra 5 ver al derken bıktım bırakdım 65 kgdan 75 kg ya çıkdım 2 hafta önce ameliyat oldum meyveli yoğurt harici hiç birşey yemedim iki hafta 2 kg gitti ama metoboliZmam resmen uyudu sanki o ameliyat olmuş şimdi 3. Haftaya başladım 1 kg daha gitti çok aşırı su tükettim yalnız o 65 kgdayken olan göbüş ve etrafındaki yağ kütlesi gitti 72 kg luk Halim 65 linkden daha zayıf duruyor ve herkesde sen acayip zayıfladın diyor bende anlamadım bugün aynada kendime baktım gerçekden yan simitlerim ve göbüşün top hâli yok şooookkk oldum ve dar gelen yanlardan yağ fışkıran pantalonumda rahat oldu ve yanlardan yağ çıkmadı neymiş yağlardan kurtulmanın çaresi bol bol sebze yoğurt beyaz et üçlüsü bende devam ediyorum belki bu senenin sonuna kadar 60 inerde çıtır olurum tek tesellim bu

Hayir never ever!!!

Vay be Allahin sopasi yok diye bosuna dememisler,tabiki esindir umarim zayiflar sagligi icin ama demekki ne cok kirmis seni.

Fakat sende ne azim etmissin yaaaa bravo!

Allahın sopasının olmadığını gördü can kocam :1:
sana tek diyeceğim şey sana bakıpta kilolu diyen insanların yüzlerini unutma
unutmaki zayıfladığında görsünler bakalım nasıl oluyor.
çok inatçıyım akrp burcuyum :1:
azim hırs ve kendini rahat hissetmek insana haz veriyor.
light ürünleri tüketirken karbonhidrat ve protein oranlarını çok iyi hesapla
yarım yağlı süt yerine yağsız süt iç diyete ok dediğinde sana ufak tiyolar verebilirim :)

Hahaha canim bende diyorum keske boyum biraz daha uzun olsaydi.

Ben gazli su iciyorum,günde 2-3 litre

Ne güzel sende sportifsin.

Birde ben olsam

Olursun canim olursun, ekmek yeme bir de :1:
Ben de kiloluydum tombiştim, yurtdisinda kaldim 1 ay, aç kaldim kilo verdim :1:

Sonra da hep kiloma dikkat ettim :1:

Sen de bi yurtdisi yap istersen :1:

Çok önemli. Hem sağlık açısından hem de güzel görünmek açısından. En ufak kilo artışında özgüvenini ister istemez kaybediyorsun. Bir bayan için oldukça önemli bence. Ama sağlıktan önemli değil elbette; zayıf olacağım, zayıflayacağım diye sağlığımı asla tehlikeye atmam.

evet canım alıyorum ama bu ilacın zayıflamaya pek faydası olmuyor maalesef sadece tiroid hormonunu normal seviyeye getiriyo ben kafaya koydum zayıflayacağım diye eşimdende allah razı olsun bana çok destek diyeti bırakmadıysam bu onun sayesinde canım...
spora alışık olayan ben ilk başlarda çook yoruluyordum hemen uyuyup kalıyordum ama alıştım artık... canım hep bunu için spor saloluna fln gitmene gerek yok havalar güzel çık dolaş önemli olan kararlı olmak canım

Ben suan birde issizim ve disari cikasim yok halbuki ne zarar veriyorum kendime,

Kilo var diye dogal olarak bende cok cabuk yoruluyorum spor yapinca.fakat yavas yavas basliyacam

Zayıf olmak tabikide önemli ancak basarabilene :9: öyle cılız olmaktan bahsetmıyorum saglıklı bi zayıflıktan bahsediyorum.. ben balıketliyim ama olmuyoorr gerçi aşırıda bi diyete girişimim olmadı belkide denesem olur :51:

Benim içinde çok önemli zayıflık ne yalan değil ruh sağlığım bozuluyor kilo alınca hiçbirşeyide yakıştırmıyorum kendime geçen yıl İsveç dukan başka saçma sapan diyetler derken 10 kilo verdim bide fitnessda gittim ama fitnessa gitmeden vermiştim kilomu geçen yıl Ramazan girince hopppp geri aldım tabi düzen değişti sporu bırakdım sonra 5 ver al derken bıktım bırakdım 65 kgdan 75 kg ya çıkdım 2 hafta önce ameliyat oldum meyveli yoğurt harici hiç birşey yemedim iki hafta 2 kg gitti ama metoboliZmam resmen uyudu sanki o ameliyat olmuş 3. Hafta 1 kg daha gitti çok aşırı su tükettim yalnız o 65 kgdayken olan göbüş ve etrafındaki yağ kütlesi gitti 72 kg luk Halim 65 linkden daha zayıf duruyor ve herkesde sen acayip zayıfladın diyor bende anlamadım bugün aynada kendime baktım gerçekden yan simitlerim ve göbüşün top hâli yok şooookkk oldum ve dar gelen yanlardan yağ fışkıran pantalonumda rahat oldu ve yanlardan yağ çıkmadı neymiş yağlardan kurtulmanın çaresi bol bol sebze yoğurt beyaz et üçlüsü bende devam ediyorum belki bu senenin sonuna kadar 60 inerde çıtır olurum tek tesellim bu

Gecmis olsun canim,ay ben regel olmusum ve aynen senin dedigin gibi suan baska hisediyorum halbu ki tarti ayni,kendimi daha bir balon gibi hisediyorum,

Sende basaracaksin Insallah,ideal kilona düsersin

Allahın sopasının olmadığını gördü can kocam :1:
sana tek diyeceğim şey sana bakıpta kilolu diyen insanların yüzlerini unutma
unutmaki zayıfladığında görsünler bakalım nasıl oluyor.
çok inatçıyım akrp burcuyum :1:
azim hırs ve kendini rahat hissetmek insana haz veriyor.
light ürünleri tüketirken karbonhidrat ve protein oranlarını çok iyi hesapla
yarım yağlı süt yerine yağsız süt iç diyete ok dediğinde sana ufak tiyolar verebilirim :)

Canim o azim banada bi gelsinse birdaha asla gitmesinnnn,canim
Bi zahmet tavsiyelerini alabilirmiyim lütfen,saglikli beslenme azcikta diyetele karisik yaniii az yemek istiyorum ve spora agirlik vermeliyim

zayıf olmak benım içinde çok önemli sağlık için aynı zamanda dış görünüm içinde önemli ne dersek dıyelim kılolu bı bayana her gıydığı yakışmıyor vermem gereken 20 kılo var 50 kılo olabılmek için ama ne yazıkkı gayretım yok ama böyle top gıbı gezmekten çok rahatsız edıyor boğazımızıda tutmadan veremeyiz hepsini biliyor ama uygulamıyoruz uzun vadeye yayıp diyet yapmak yerıne sağlıklı beslenmeyı kanıksamak gerke dıye düşünüyorum bu yuzden otçu oldum bıraz ama hareket etmeyede özen gösterırsen aç kalmadan sağlık beslenerek yavaş yavaş gidiyor kılolar ben bu aralar bunu uygulamaya çalışıyorum

Çok önemli. Hem sağlık açısından hem de güzel görünmek açısından. En ufak kilo artışında özgüvenini ister istemez kaybediyorsun. Bir bayan için oldukça önemli bence. Ama sağlıktan önemli değil elbette; zayıf olacağım, zayıflayacağım diye sağlığımı asla tehlikeye atmam.

Kadinlarin vücudu deforme olmaya daha yatkin malesef.

Zayıf olmak tabikide önemli ancak basarabilene :9: öyle cılız olmaktan bahsetmıyorum saglıklı bi zayıflıktan bahsediyorum.. ben balıketliyim ama olmuyoorr gerçi aşırıda bi diyete girişimim olmadı belkide denesem olur :51:

Ay aman kilo almada,hafif balik etli olmak bence o kadar kötü degil

zayıf olmak benım içinde çok önemli sağlık için aynı zamanda dış görünüm içinde önemli ne dersek dıyelim kılolu bı bayana her gıydığı yakışmıyor vermem gereken 20 kılo var 50 kılo olabılmek için ama ne yazıkkı gayretım yok ama böyle top gıbı gezmekten çok rahatsız edıyor boğazımızıda tutmadan veremeyiz hepsini biliyor ama uygulamıyoruz uzun vadeye yayıp diyet yapmak yerıne sağlıklı beslenmeyı kanıksamak gerke dıye düşünüyorum bu yuzden otçu oldum bıraz ama hareket etmeyede özen gösterırsen aç kalmadan sağlık beslenerek yavaş yavaş gidiyor kılolar ben bu aralar bunu uygulamaya çalışıyorum

Aynen imzami atiyorum canim,evet ota agirlik vermeliyim,annem dün diyor son zamanlarda bol bol sebze yiyoruz,ben niye yapamiyayim dimi

aslında ailenizi üzen mevzunun zayıf olmamanız değil sağlıklı olmamanız olduğunu düşünüyorum. kilo birçok sağlık sorununu da beraberinde getiren bir illettir çünkü. ileride daha sağlıklı bir yaşamınız olabilmesi adına böyle konuları açtıklarını düşünüyorum. zayıf olmak yine çok önemli değil ama kendinizle mutlu olmanız çok önemli. görünüşünüzü sevmeniz, hayata karışabilmeniz, kendinizi izole etmemeniz. bu gibi sebeplerden kilo vermek gerekebiliyor bazen. erkekler ve onların seçimlerineyse hiç girmeyeceğim.

her ne kadar ırkçılığa benzetsem de kilolu kilosuz kadın diye ayırmayı maalesef kilolu kadın güzel bile giyinemeyebiliyor, çünkü belli bir kilonun üstü için sadece babaanne kıyafetleri tasarlanıyor. enerjiniz pek olmuyor ve bu bakımsızlık gibi algılanabiliyor. bir iş başvurusunda sizi değil daha zayıf olanı tercih edebiliyorlar. sosyal açıdan ve ilişkiler açısından da sırtınızda bir kambur ne yazık ki.

Son düzenleme:
Benim icinde onemli zayif olmak:)
Once ruh sagligim sonra vucut sagligim icin... Dis gorunus benim icin cok onemli.

Aynen imzami atiyorum canim,evet ota agirlik vermeliyim,annem dün diyor son zamanlarda bol bol sebze yiyoruz,ben niye yapamiyayim dimi

evet canım bıraz irade kılolu olmakta çok zayıf olmakta sağlığı bozuyor orta kararda kalmak lazım ben artık yaşlılığımıda düşünüyorum tamam şimdi genciz ama önunu almazsak her yıl ekstradan 2 kılo eklenıyor metebolizma yavaşlamadan bakmak lazım çaresine doktora gıttınmı bılmıyorum hormonlarınada bı baktır daha doğru olur hormonlarında bı sorun varsa boşa çabalamazsın tedavı olursun yoksa sağlıklı beslenmeye başlarsın yalnız ben kolasız yapamıyorum bi onu bırakamıyorum çikolatadan bıle vaz geçerim ama kolasız olmuyor :14:

Ne cok zayif ne cok sisman ortasini seviyorum ben hani derler ya balik etli diye iste o karar guzel oluyo ne lop lop et nede kemik olmali adamin elini attigi yerde bence esimde oyle dusunuyo goruyoruz yolda ben diyorum ay ne guzel manken gibi esim iyyyyy diyo kemik torbasi ben zaten kendimi bildim bileli hep bi balik etim cok sukur esimde boyle seviyo ama o manken gibileri begeniyo olsaydi gram yemez oyle olurdum orasida ayri :-)

Back
X